שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אף שחקן לא עוזב בינואר!! מצילים את המועדון
27-Nov-2014, 0:58
הודעה: #21
RE: אף שחקן לא עוזב בינואר!! מצילים את המועדון
(27-Nov-2014 0:54)זאב רווח כתב:  אז טענתך שיוסי מאור לא יהפוך לבעלים של מכבי נתניה בינואר ?
אז מה עושה כאן רועי דניאל ? מתנדב ?
סוג של... זה שהוא כאן ממש לא אומר שמאור ירכוש את הקבוצה.
למעשה הוא כאן כבר מתחילת העונה, רק בתפקיד אחר, בו בזמן שמאור לקח עוד ועוד צעדים לאחור.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
27-Nov-2014, 1:08
הודעה: #22
אז שגב יוצא מהקבוצה 75 אחוז הולכים למי לסבתא שלי ?
כשיוסי מאור אמר אני ועוד מספר אנשי עסקים ננהל את מכבי נתניה בתקציב שפוי מה היתה כוונתו ?

אני מבין שזה באופנה להוציא את אלי שגב חרא ואת יוסי מאור אחלה אבל תחשבו רגע

ינואר הגיע

שגב אומר ליוסי מאור הקבוצה בידיך נהל אותה כרצונך אני משלם את שכר השחקנים שחתמתי עימם חוזה עד סיום העונה חוץ משליו מנשה אורי שטרית ועידן שריקי !! הלאה יש את קיודה רוצה אותו ? אני משאיר לך אותו במחיר של 400 אלף יורו רוצה או לאו ?

ואני שואל אותכם שוב ושוב מה מתכוון יוסי מאור כשהוא אומר תקציב שפוי ? בלי להביא כסף מהבית ? זה גם קובי בלדב יכול לא צריך את יוסי מאור בשביל לנהל את הקבוצה מהאוויר
אבל אם ברצונו להביא כסף מהבית בצורה שפויה בואו ונבחן אותו בהשארת לארי קיודה זה המבחן של יוסי מאור כל השאר זה חארטה
כל השאר זה רכילויות וכל מיני אינטרסים
אם יש כסף ליוסי מאור להחזיק את מכבי נתניה שיוכיח כבר עכשיו בהשארת לארי קיודה בנתניה
27-Nov-2014, 1:21
הודעה: #23
אתה שמעת את יוסי מאור אומר שהוא רוצה להיות הבעלים של מכבי נתניה? אני לא. רועי דניאל אמר שיש אופציה כזו. מעבר לזה כלום. ויוסי מאור לא אחלה, אבל לאור מה שקרה בקיץ גם אי אפשר לבוא אליו בטענות כשלא רצה לתת יד להפקרות שהתנהלה כאן.
27-Nov-2014, 1:32
הודעה: #24
יוסי מאור בראיון בספורט 5 אמר בפירוש שהוא ועוד מספר שותפים עסקיים יקחו את מכבי נתניה וינהלו בתקציב שפוי

ההפקרות היחידה שאני יודע עליה היא שהשותפים של אלי שגב נטשו אותו בזמן אמת
27-Nov-2014, 1:38
הודעה: #25
(27-Nov-2014 1:32)זאב רווח כתב:  יוסי מאור בראיון בספורט 5 אמר בפירוש שהוא ועוד מספר שותפים עסקיים יקחו את מכבי נתניה וינהלו בתקציב שפוי

ההפקרות היחידה שאני יודע עליה היא שהשותפים של אלי שגב נטשו אותו בזמן אמת

בזמן בניית התקציב המנופח הזה הוא כבר היה מודע לזה שהוא לבד בעסק.
27-Nov-2014, 1:48
הודעה: #26
חוץ מענין סראנסה איזה שחקן מנופח לדעתך ?
27-Nov-2014, 2:07
הודעה: #27
תקציב של 26 מיליון ש"ח כשמתוך זה תקציב השחקנים הוא סביב ה - 12 מיליון ש"ח הוא תקציב מנופח. אין צורך בכלל להיכנס לעניין השחקנים. מלבד הרומנים אכן אין אף שחקן היום בסגל שיושב על חוזה לא ריאלי. שזו גם טעות. להחזיק סגל של 30 שחקנים על חוזים בינוניים,בינוניים + שחלקם הובאו לכאן סתם(קנדה לא מקבל קרדיט בכלל, עודד גביש הגיע מתוך פניקה והיום יש לך עודף בלמים שכולם בערך באותה רמה, כנ"ל לגבי קשרים אחוריים, כנ"ל בעוד תפקידים בלי להזכיר שמות כי באמת לא רוצה לפגוע באף אחד בתקופה הזו). אבל בניית הסגל היא נושא שטחנו אותו בלי סוף. אין טעם שוב. דודו הוא גולת הכותרת, אבל לצערי הוא רק קצה הקרחון...
27-Nov-2014, 2:10 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Nov-2014 על ידי 2:11 אלדד.)
הודעה: #28
זאב אני מסכים איתך. אותו דבר אפשר להגיד על לקחת הלוואה ולשלם את הכסף לשגב ולהחזיר את הכסף על חשבון התקציב העתידי של עונה הבאה
27-Nov-2014, 8:24
הודעה: #29
אפי כשהילנתי בתחילת הקייץ על תקציב חסר אחריות שכולל בתוכו משכורות מנופחות לשחקנים מיותרים/לא מיותרים ולצוות מקצועי וליועצים(בלי להזכיר שמות..),טענת(ולא היית היחיד),שזה זכות הבעלים לעשות בכספו כרצונו.
אכן זה זכותו בתנאי קטן אחד,כשהוא מתכוון לשלם ולעמוד מאחורי התקציב המנופח הלא מאוזן והחסר כל בסיס הגיוני.
כל ששגב צריך לעשות עכשיו זה לעמוד מאחורי ההסכמים שחתם(ולא לצפות שיגיע צד ג' ויכסה את ההתחיבויות שיצר) ואז יבוא או לא יבוא(ואני מאמין שיבוא) אדם שפוי והגיוני ויחזיר שפיות למקום הלא שפוי (כלכלית ומקצועית) הזה.

ופליז בלי דמעות תנין,איש מהאוהדים לא הפקיד בבקרה ערבות על מיליון וחצי דולר בתוספת צ'קים על עוד 4 מיליון ש"ח,בתקווה שיגיע משיח בן דוד באישון לילה ויפרע את החובות.
The following 1 user Likes אייל ס's post:
Shaul (2727-1111-2014201420142014)
27-Nov-2014, 10:42
הודעה: #30
אף שחקן לא עוזב בינואר!! מצילים את המועדון
זאב חוץ מלקלל ולדבר שטויות מה עוד שמעת ..? למה אתה לא משתף אותנו בסקופ שהוצאת מבני לם אתמול ?

מרקו רויס - לא מילה גסה !
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים