שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
20-Nov-2014, 13:38
הודעה: #31
RE: מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
פפחחחחח עאלק הצ'קים היו שלי בערבות בבקרה

עכשיו אתה מראה שאינך דובר אמת אייל סגל לך לפוסטים עד לא מזמן ותראה את תשובתך לגבי " נתתי כסף שלא אראה אותם שוב " על השאלה שחשבתי בזמנו שלווית למכבי נתניה " כתרומה " לאהבה שלך כי רצית לעשות משהו בשביל המאמן האהוב שמוליק פרלמן ז"ל

הצ'קים של אלי שגב הם אכן בערבות בנקאית של הבנק הלאומי של בריטניה הגדולה תפסיק להסית כאן כנגד אלי שגב ולהטיל בו דופי ורפש ואחרי זה אתה מיתמם שבלים עוזבים את מכבי נתניה
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
20-Nov-2014, 13:40
הודעה: #32
(20-Nov-2014 13:30)זאב רווח כתב:  אלון איך אתה אומר ככה בקלות חבוב לבן של אלי שגב חחחח

אלון היקר !!! אייל סגל לא יודע כלום כמוך וכמוני

יש בעיית מזומנים חודש חודשיים וים של כסף ישפך במזומן על כל מי שצריך לקבל עזוב רגע את הקטע ההסתדרותי שלך בענין הלנת שכר
נגיד עסק נסגר או קיי או פשט רגל לשכיר לוקח מעל חצי שנה אחרי בית הדין לעבודה לקבל את שכרו עם רבית והצמדה
עשרות שנים עבדתי בתעשיה צבאית גם לנו לפעמים בצורה נדירה איחרו בתשלומי משכורות אז מה השבתנו מכונות ? הפסקנו לייצר פגזים ?

אין שום בעיה עם האיחור במשכורת (במידה וזה איחור), יש בעיה עם ההתנהלות.
אני מאמין שאלי שגב ידע לפני שטס ללונדון ואפריקה שהוא לא יוכל לשלם משכורת בזמן, למה לא בא ועדכן? למה זרק פצצה מרחוק ואמר שהוא עוזב בינואר? למה צריך למכור את קאיודה ובכך להחליש את הקבוצה ולפגוע בסיכויה להישאר בליגת העל?
אם המצב ורוד כמו שאתה מתאר והכל זה רק עיכוב קטנטן אז למה הוא מתנהל כמו שמתנהל...
ולגבי הבן של שגב, זה היה בהלצה מכיוון ששניכם מדברים אותו הדבר. אולי הוא זה ששולח אותך ובגלל זה אתה לא נחשף וחושף נציג של מי אתה.. Huh
20-Nov-2014, 13:45
הודעה: #33
נשבע לך אם היה לי הכרות עם הבן של אלי שגב אני בן זונה אם אלי שגב עוזב את מכבי נתניה עד שלא הופך אותה לאימפריה חחח

יש בעיית מזומנים זה נכון רועי דניאל יודע וידע מראש לפני חודשיים
שפיגלר ידע ויודע מראש לפני 4 חודשים כמוהו יוסי מזרחי
יוסי מאור ידע ראשון

זה שאלי שגב השיג עוד מזומנים זה רק בזכות קשריו ויכולותיו כרגע אין מהיכן להביא עוד חודשיים שלוש אולי פחות כסף יהיה כמו חול בשבילו
20-Nov-2014, 13:59
הודעה: #34
(20-Nov-2014 13:45)זאב רווח כתב:  נשבע לך אם היה לי הכרות עם הבן של אלי שגב אני בן זונה אם אלי שגב עוזב את מכבי נתניה עד שלא הופך אותה לאימפריה חחח

יש בעיית מזומנים זה נכון רועי דניאל יודע וידע מראש לפני חודשיים
שפיגלר ידע ויודע מראש לפני 4 חודשים כמוהו יוסי מזרחי
יוסי מאור ידע ראשון

זה שאלי שגב השיג עוד מזומנים זה רק בזכות קשריו ויכולותיו כרגע אין מהיכן להביא עוד חודשיים שלוש אולי פחות כסף יהיה כמו חול בשבילו
ומי מבטיח לך את זה????
היית מוכן למכור את הבית שלך לאדם שיגיד לך היום אין לי כסף לתת לך אבל עוד 3 חודשים אני יוכל לקנות את כל השכונה שלך?
20-Nov-2014, 14:04
הודעה: #35
אדם שמעידים עליו כל כך הרבה אנשים שיש לו ויש לו כולל הבן שלו כן אני מאמין
שים לב כשרובי שפירא ז"ל נודע שהוא בקשיים כלכליים והוא החל לשחרר חינם שחקנים המשפחה שלו זעקה שיעזבו אותו ולא יחזיקו אותו בכוח
זה לא המצב כאן כולה בעיית תזרים מזומנים וכבר ליכלוכים על קלפים ועל כל מיני גועל נפש

ואני יודע שאם אלי שגב הולך מכבי נתניה תדרדר ויוסי מאור שלא שם כסף כשאלי שגב בפנים בטוח לא ישים כשאלי שגב בחוץ
לא סתם יואב כץ לא רצה אותו בהפועל חיפה והמבין יבין
20-Nov-2014, 14:14 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Nov-2014 על ידי 14:17 טל.מ.)
הודעה: #36
(20-Nov-2014 13:28)אייל ס כתב:  אפי ההבד ל ביני ובינך,שעד העונה הנוכחית וב3 העונות שקדמו לה כולל עונת 13/14 הערבויות והצ'קים בבקרה היו שלי ומבין דבר או שניים בבקרה בערבויות ובצ'קים.
לו הצ'קים בבקרה היו צ'קים בנקאים (במושג הבנקאי של המילה צ'ק בנקאי),כולנו יכולנו לישון בשקט..אך הם ממש לא "צ'קים בנקאיים".

לא יודע מה יש בבקרה אבל לפחות שמעתי את אורליצקי ברדיו. הוא אמר צ'ק בנקאי. אם הוא לא התכוון למה שכולנו מכירים - צהל לא אחראי ...

(20-Nov-2014 14:04)זאב רווח כתב:  אדם שמעידים עליו כל כך הרבה אנשים שיש לו ויש לו כולל הבן שלו כן אני מאמין
שים לב כשרובי שפירא ז"ל נודע שהוא בקשיים כלכליים והוא החל לשחרר חינם שחקנים המשפחה שלו זעקה שיעזבו אותו ולא יחזיקו אותו בכוח
זה לא המצב כאן כולה בעיית תזרים מזומנים וכבר ליכלוכים על קלפים ועל כל מיני גועל נפש

ואני יודע שאם אלי שגב הולך מכבי נתניה תדרדר ויוסי מאור שלא שם כסף כשאלי שגב בפנים בטוח לא ישים כשאלי שגב בחוץ
לא סתם יואב כץ לא רצה אותו בהפועל חיפה והמבין יבין

רווח - שגב עוזב מרצונו החופשי נכון ? אז מה אתה רוצה מכולנו למען השם ?

מרקו רויס - לא מילה גסה !
20-Nov-2014, 14:19
הודעה: #37
טל.מ אלי שגב בגלל הרחש בחש מצד כל מיני אינטרסנטים שמלכלכים עליו
20-Nov-2014, 14:24
הודעה: #38
ברור.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
20-Nov-2014, 15:07
הודעה: #39
טל,שמעת את אורליצקי אומר,ערבות בנקאית.
.צ'ק בנקאי זה משהו אחר לחלוטין.
למי שיודע/לא יודע,עקרונית החוזק של צ'ק בנקאי הוא 100%,למעשה מדובר במזומן בתצורת צ'ק(ולכן איש לא נותן צ'ק בנקאי כבטחון בבקרה).
ערבות בנקאית,חוזקה כחוזק צ'ק בנקאי,אך פדיונה דורש פרוצדורה של פניית האוחז לבנק,הודעת הבנק למוציא הערבות ופדיון הערבות בסיום הפרוצדורה.
.צ'ק זה כבר משהו אחר לחלוטין(אצל חלק מהאנשים..ואצל חלק לא) ומי כמוך אפי מבין בזה..

ומי כמוך אפי,יודע היטב שכל שכתבתי בנושא הצ'קים והערבויות ב3 שנים שקדמו לעונה הנוכחית,נכון.
20-Nov-2014, 15:53
הודעה: #40
(20-Nov-2014 14:19)זאב רווח כתב:  טל.מ אלי שגב בגלל הרחש בחש מצד כל מיני אינטרסנטים שמלכלכים עליו

שטויות!!! אני לא מבין איך אתה אוכל את השטויות האלה???? אתה מתבלבל בסדר הדברים- ההתנהלות של אלי שגב וההודעה שלו שיעזוב בינואר גרמו לרחש בחש ולא הרחש בחש גרם לא לרצות לעזוב! זה בדיוק כמו שיאמר פירק את הקבוצה, הקהל הגיב בכעס, ואז הוא טען שהוא פירק את הקבוצה ועזב כי הקהל ירד לחייו...
למה תמיד להפוך הכל כדי להוציא את הקהל אשם?
הוא לא חווה כאן אפילו טיפ טיפה ממשהו שמזכיר מה שלוני חווה במכבי ת"א, ולא חווה מה שאשר אלון חווה בנתניה לקראת הסוף, ומה שאלי טביב חווה מאוהדי הפועל. אלי שגב קיבל כאן רק אהבה וכבוד! וגם היום הוא יקבל את זה מרוב האוהדים. יש חלק בקהל שכועס, וזו זכותו כל עוד אין שימוש באלימות. אלי שגב הביא את המועדון על סף תהום. חובתו כעת היא להגיע ולקיים את החוזים שהוא מחויב להם, ואם יבוא לארץ ויעשה סדר הוא עושה את המוטל עליו כבעלים.

"שרקו ליוסי מזרחי בוז, קיללו אותו ונפגעתי מהיחס כלפיו"(ציטוט לא מדוייק). מה זה השטויות האלה? לאלונה הורידו מאמן מהכביש, על מאמן של יעקב שחר זרקו מוט. אז הם ברחו??? אז הם אמרו שנמאס להם? הכפישו את הקהל? איזה בעלים הולך כי 10 אנשים שרקו בוז למאמן שלו??? ברור שהסיבות אחרות ומנסים לטשטש אותם בטענות מטופשות!
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים