הגיע הזמן שקשוקה חדשה
|
10-Nov-2014, 11:56
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: הגיע הזמן שקשוקה חדשה
תחבר את הגובה מהרצפה של שלשת הבלמים שלנו יחד אולי תגיע ל 10 סמ . לא פלא שכל הגבהה לרחבה הידד 75% גול. מה עוד שהשוטר תקוע ברוב הזמן על קו השער וגם לכדורים ברחבת ה 5 הוא יוצא פעם ב
|
|||
10-Nov-2014, 11:58
הודעה: #12
|
|||
|
|||
(10-Nov-2014 11:38)טל.מ כתב: תשובה לעידן -אני באמת חושב שאתה מגזים. שוב, לא אהבתי את הגישה של יוסי למשחק הזה. אין סיבה להתבטל ככה מול אף קבוצה. אבל ההופעה לא היתה מביכה. בטח לא בחצי השני. הגענו למספיק מצבים במשחק הזה. ראיתי בעבר משחקים של נתניה בחוץ מול קבוצות טובות יותר שאתה משחק שלם לא מגיע לשער שלהם... אפילו בניצחון הגדול של מתיאוס בקרית אליעזר מול מכבי חיפה 3-2, שמנו גול מכל מצב וחיפה ישבו לנו על השער כמעט כל המשחק. גם משחקים בטדי נראו ככה פעמים רבות, וגם בבלומפילד. מכבי נתניה קבוצת חוץ לא טובה באופן מסורתי. ירדנו ליגה לפני שנתיים כי גם משחקי הבית נראו כמו משחק חוץ בגלל ההתאקלמות הקשה באיצטדיון. אני חושב שזה ברור לכולם שבקופסא לא היינו יורדים ליגה. לגבי ההתקפה שלנו, תחליפו תקליט... ההתקפה הזו כבשה 14 שערים. רביעית בליגה. אם קבוצה כמו מכבי ת"א החליטה אחרי שהורחק השוער שאתה לא תבעט לשער- אתה לא תבעט לשער(או לפחות תתקשה מאוד). מה חשבתם בדיוק שיקרה אחרי ההרחקה? שמכבי ת"א תתפרק פתאום? יש לי חדשות בשבילך- גם בלי שוער היא תנצח את רוב המשחקים בליגה הזו, בטח בבית. |
|||
10-Nov-2014, 11:58
הודעה: #13
|
|||
|
|||
טל הוא לא היה צריך ללכת עד ליגת האלופות מספיק עם היה מסתכל במשחק של רעננה מול מכבי עם ערן זהבי שם להזכירך היה 00 עד לדקה 76כשרעננה לא פחות טובה ואז הורחק לרעננה שחקן ומכבי כבשה 2 בסיום אפשר ללמוד גם ממאמן צעיר כמו סילבסטר.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
10-Nov-2014, 12:04
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(10-Nov-2014 11:58)עידן444 כתב:(10-Nov-2014 11:38)טל.מ כתב: תשובה לעידן -אני באמת חושב שאתה מגזים. שוב, לא אהבתי את הגישה של יוסי למשחק הזה. אין סיבה להתבטל ככה מול אף קבוצה. מה זאת אומרת אם מכבי החליטה...מה זה משחק נוער,אתה שומע את עצמך,אתה תבוסתן לא פחות מהשחקנים שלנו שבראשם הקפטן שלך... |
|||
10-Nov-2014, 12:25
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2014 על ידי 12:30 עידן444.)
הודעה: #15
|
|||
|
|||
אני לא מוותר על אף משחק מראש, אבל אם כבר יש משחק שאין לי יותר מידי ציפיות ממנו זה מול מכבי ת"א בבלומפילד(קבוצה עם 95% הצלחה בבית בשנתיים האחרונות).
וכן, אם היא החליטה לגמור את המשחק ולסגור אותו, עם כל הצער, אתה לא יכול מולם. מול קבוצה כזו, במשחק חוץ, כל מה שיש לך להציע זה מתפרצות עם המהירות של קאיודה. ברגע שניטרלו לך את זה, אין לך הרבה מה להציע מול קבוצה כזו. אלה העובדות. ולא רק לך אין מה להציע מולם... לכל הליגה... אגב, את רוב האנשים כאן אני לא מכיר ולא יודע לחבר להם פרצוף. במקרה לך כן... אתה לא בדיוק מסמל בשבילי את האוהד "הווינר" שמאמין בקבוצה שלו. אתה אוהד טוב ונאמן, שגם מגיע כל משחק מחוץ לנתניה, אבל תעשה לי טובה, ואל תדבר איתי על תבוסתנות... |
|||
10-Nov-2014, 13:06
הודעה: #16
|
|||
|
|||
(10-Nov-2014 12:25)עידן444 כתב: אני לא מוותר על אף משחק מראש, אבל אם כבר יש משחק שאין לי יותר מידי ציפיות ממנו זה מול מכבי ת"א בבלומפילד(קבוצה עם 95% הצלחה בבית בשנתיים האחרונות). אם לשחקנים שלנו היה את הווינריות שלי היינו אלופים כל שנה....זה שאתה "מזהה" אותי לא הופך אותך לתבוסתן...10 שחקנים מול 11 ואתה מדבר איתי על מכבי החליטו....אני לא מכיר אותך אבל מעולם לא שיחקת בקבוצת ספורט כלשהי אם כך אתה מדבר....יותר מזה..הרכב אחר ואנחנו מנצחים אתמול... |
|||
10-Nov-2014, 13:28
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2014 על ידי 13:45 עידן444.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
(10-Nov-2014 13:06)davidb7 כתב:בעניין הווינריות- אם אתה אומר, מי אני שאפקפק בזה...(10-Nov-2014 12:25)עידן444 כתב: אני לא מוותר על אף משחק מראש, אבל אם כבר יש משחק שאין לי יותר מידי ציפיות ממנו זה מול מכבי ת"א בבלומפילד(קבוצה עם 95% הצלחה בבית בשנתיים האחרונות). אולי בהרכב אחר היינו מנצחים... אני אומר שאם אתה משחק מולם בבלומפילד 10 פעמים בהרכב של המחצית השניה - ב- 1 אתה מנצח, ב- 2 אתה מפסיד, ב- 7 אתה מובס. גם בלי זהבי. אם תרצה אני אחפש לך את הטור שלי ערב פתיחת העונה ותבין שאני פנטזיונר חסר תקנה! לפני המשחק מול בית"ר תקפתי כאן את כל מי שהיה תבוסתן ולא האמין שאפשר לחזור משם עם משהו. וגם אתמול האמנתי שאפשר לקחת נקודות, וזה לא היה רחוק. אבל גם צריך להיות ריאלי. קבוצה כמו מכבי ת"א אתה יכול רק להפתיע. ברגע שהם יורדים אחורה כדי לשמור על תוצאה, זה כמעט בלתי אפשרי לקבוצה כמונו לאיים עליהם, גם לא ב- 10 שחקנים שכולם כבר עייפים(אף פעם לא התייחסתי לנושא הכושר הגופני אבל אני מסכים עם כל הכותבים כאן שטוענים שהוא מחפיר!). להזכירך בגביע הטוטו אצלנו בבית הם שיחקו בחצי הילוך, ועדיין כמעט לא הגעת למצבים. הפערים הם גדולים. פערי האיכות אדירים, ולהיות גיבור גדול ולשחק מולם בבלומפילד בלי לצופף זו לא חכמה גדולה... בעיני זו מכבי ת"א טובה בהרבה משל העונה שעברה ובטח משלפני שנתיים. קבוצה שלוחצת בלי הפסקה, קבוצה שכל הזמן חושבת קדימה(ולכן סופגת יותר מבעבר). כולנו כאן פרופסורים גדולים. יוסי מזרחי המון שנים בליגה הזו, והוא ידע טוב מאוד שעם ההגנה שלו כמו שהיא נראית מתחילת העונה, הוא יכול לגמור את המשחק הזה בתבוסה. מזה הוא נזהר, לטוב ולרע. גם אני לא אהבתי את מה שראיתי. אבל הפורום הזה נראה היום כאילו חטפנו חמישיה מהפועל ירושלים. מה עובר על האנשים כאן? אגב, כל רוב הפרשנים הימרו על תבוסה, כולל פשכצקי שחי את הקבוצה הזו יום יום שהימר שהם חוטפים חמישיה... "אני ראיתי והם טובים מאיתנו ב4 דרגות....הנצחון המזליקי "עיוור" אתכם...". נכתב על בית"ר ירושלים בדיון לפני המשחק מולם בטדי ע"י זה "שאם השחקנים שלנו היו ווינרים כמוהו", היינו כל שנה לוקחים אליפות... זו הגישה הוינרית שדיברת עליה שהיתה אמורה להביא לנו ניצחון אתמול? אבוי לנו! |
|||
10-Nov-2014, 13:57
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(10-Nov-2014 13:28)עידן444 כתב:(10-Nov-2014 13:06)davidb7 כתב:בעניין הווינריות- אם אתה אומר, מי אני שאפקפק בזה...(10-Nov-2014 12:25)עידן444 כתב: אני לא מוותר על אף משחק מראש, אבל אם כבר יש משחק שאין לי יותר מידי ציפיות ממנו זה מול מכבי ת"א בבלומפילד(קבוצה עם 95% הצלחה בבית בשנתיים האחרונות). זה שהקבוצה פח,לא אומר שאני לא ווינר....אני לא בניתי את הקבוצה החלשה הזו,ועדיין היה אפשר גם אתמול ובכלל להשיג יותר...לפני הכל חייבים לשפר את האין כושר גופני ואז הכל יהיה אפשרי גם עם קבוצת הפח הזו...אם לא הייתי ווינר לא הייתי מתעצבן כ"כ... |
|||
10-Nov-2014, 14:04
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2014 על ידי 14:07 עידן444.)
הודעה: #19
|
|||
|
|||
(10-Nov-2014 13:57)davidb7 כתב:תאמין בקבוצה דויד. היא לא גרועה כמו שאתם עושים ממנה. הליגה מאוד מאוזנת. לכולנו היתה פנטזיה על קבוצת צמרת, עם בעלים אמיד, שלאט לאט תבנה את עצמה... זה לא המצב, אבל עם זה הקבוצה הזו חייבת! פשוט חייבת להישאר בליגה!!! יש לה את הכלים לעשות את זה. הקהל, ואתה מהאוהדים הטובים- חייב להיות מאחורי הקבוצה!!! מאמין שאפשר לקבל מהקבוצה הזו יותר למרות הבניה הגרועה. אם לא טעויות קריטיות של כלא בהגנה אנחנו שווים עוד 7-8 נקודות ואני לא מגזים! יש לקבוצה הזו יכולת לנצח כל הקבוצה בליגה! אתמול זה היה המשחק עם הסיכוי הכי נמוך ולצערנו לא הצלחנו להפתיע... לא סוף העולם. יום שבת משחק הרבה יותר חשוב מזה!(10-Nov-2014 13:28)עידן444 כתב:(10-Nov-2014 13:06)davidb7 כתב:בעניין הווינריות- אם אתה אומר, מי אני שאפקפק בזה...(10-Nov-2014 12:25)עידן444 כתב: אני לא מוותר על אף משחק מראש, אבל אם כבר יש משחק שאין לי יותר מידי ציפיות ממנו זה מול מכבי ת"א בבלומפילד(קבוצה עם 95% הצלחה בבית בשנתיים האחרונות).אם לשחקנים שלנו היה את הווינריות שלי היינו אלופים כל שנה....זה שאתה "מזהה" אותי לא הופך אותך לתבוסתן...10 שחקנים מול 11 ואתה מדבר איתי על מכבי החליטו....אני לא מכיר אותך אבל מעולם לא שיחקת בקבוצת ספורט כלשהי אם כך אתה מדבר....יותר מזה..הרכב אחר ואנחנו מנצחים אתמול... |
|||
10-Nov-2014, 15:03
הודעה: #20
|
|||
|
|||
המשחק הבא ב22.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
|