הגיע הזמן שקשוקה חדשה
|
10-Nov-2014, 8:41
הודעה: #1
|
|||
|
|||
הגיע הזמן שקשוקה חדשה
אנחנו אחרי המחזור השמיני והגיע הזמן לערבב את הביצים מחדש עדיף עם טבח אחר...ההרכב שלי שחייבים להריץ(ובשביל זה צריך גם מאמן כושר חדש)הרוש בשער..מגינים הרוש וכחלון /קנדה..בלמים אבו עייד וגביש...בקישור...ראול/פירס/בן שושן/סרגי/קאיודה ובשפיץ אור ברוך....להריץ את ההרכב עד סוף הסיבוב...מחליפים שיעשו שינוי יהיו ערן לוי...סבע...אביב אברהם שהגיע הזמן לראות אותו...וכל הנגרים האחרים לכמה דקות כמו חסן(חטב אין לי מושג מה אתה מוצא בו)עידו לוי/צלישר/שריקי...אין ברירה אנחנו רוצים לראות קצת אבל קצת מהמשחק שאני כ"כ אוהב שנקרא כדורגל...
|
|||
10-Nov-2014, 9:56
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2014 על ידי 9:58 דוד חטב.)
הודעה: #2
|
|||
|
|||
RE: הגיע הזמן שקשוקה חדשה
מסכים עם הכל פרט לחסן (הנדנדה לא יושה לו טוב ...)
אני על סף יאוש סופי מצלישר שאתמול היה חושך וכנראה לא עומד בלחץ ...לראות את אבו עביד בעונה ראשונה וצלישר בשלישית... לעומתו עידו משתפר... אהה ולא מזיז את קאיודה לאגף אני רוצה אותו כמה שיותר קרוב לשער... |
|||
10-Nov-2014, 10:12
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2014 על ידי 10:16 עידן444.)
הודעה: #3
|
|||
|
|||
כולם מדברים על חסן ועידו לוי. הם לא טובים אבל הבלם הרומני עוד פחות טוב מהם. מה זה אומר על ההגנה שלנו? מדהים לראות שחקן ״חיזוק״ שילד בן 19 שרק עלה מהנוער צריך להציל אותו כל הזמן... ושוב טעות קריטית כשה 2-2 היה באוויר. שוב של שחקן זר... פשוט נורא לראות את זה משחק אחרי משחק...
בואו נודה על האמת, מלבד גביש אין לנו שחקן הגנה שבאמת יכול על פריצה ברחבה... שחקן שחקן שלא מספיק מוערך... פיזית עידו לוי יכול אבל אין לו את הניסיון, האגרסיביות, והכי עצוב- הנחישות, כדי באמת להקשות על שחקן כמו פריצה. |
|||
10-Nov-2014, 10:17
הודעה: #4
|
|||
|
|||
הגיע הזמן שקשוקה חדשה
הרגת אותי חטב ... עידו לוי משתפר? כל השלושה האלה שאנחנו כבר רואים שלוש שנים עידו צלישר וחסאן מקומם בליגה השניה. אתמול קיבלנו טעימה איך אמורה להראות קבוצת כדורגל, ובלי קשר להבדלי הרמות - לא לקפוץ לכדורי גובה ברחבה זו סתם רשלנות ומיקום לא נכון. אם אנחנו לא מסוגלים להחזיק כדור 10 שניות ואני לארג׳ אז האמצע שלנו הוא בדיחה. אם אנחנו לא מסוגלים ללחוץ את היריב אלא לתת לו 10 מ ספייר לחשוב ולתכנן אז יש לנו מאמן דפוק ומאמן כושר דפוק לא פחות. גם קבוצת כדורגל פחות מוכשרת יכולה למרר את החיים . אבל אנחנו כלום מכל אלה.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
The following 1 user Likes טל.מ's post: Dror Golan (1010-1111-2014201420142014) |
10-Nov-2014, 10:19
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2014 על ידי 10:20 עידן444.)
הודעה: #5
|
|||
|
|||
ואני חייב להגיד שאני כן מחזיק מעידו בלם לגיטימי שעם בלם טוב, בטוח, ומנוסה לידו(מה שסרגי רחוק ממנו שנות אור) הוא היה נראה הרבה יותר טוב.
למכבי ת״א יש שחקנים פשוט ברמה אחרת בליגה הזו. פערי האיכות עצומים, וזו הסיבה שהפסדנו אתמול. מכבי ת״א כבשה אתמול 3 שערים. אם היא היתה מגיעה למצבים שאנחנו הגענו אתמול היא היתה שמה 5. |
|||
10-Nov-2014, 10:22
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2014 על ידי 10:25 טל.מ.)
הודעה: #6
|
|||
|
|||
הגיע הזמן שקשוקה חדשה
חבל שגביש נפצע . הגיע הזמן להעביר את עיאד לתפקידו המקורי ובצד ימין לשים מגן. אבל מזרחי מעדיף כל שבוע לקבל גול בנגיחה חופשית מהאמצע ולהגיד שאנחנו מחלקים מתנות.
עידן זה נכון שפערי האיכות לא ניתנים לוויכוח. אבל יש כאן אבל גדול . נתניה קבוצה לא מתואמת לא מאומנת מזמינה התקפות ולא מסוגלת להחזיק בכדור. כל הגולים במחצית הראשונה כולל שני המצבים של בן הרוש ופריצה נובעים מאי סגירות ברחבה. קל מידי. קבוצה אדישה וחסרת רצון שהגיע הזמן שחלקים לא מעטים בה יפשטו מדים ויעברו לכדורגל חופים או חלילה ימצאו עבודה אחרת. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
10-Nov-2014, 10:23
הודעה: #7
|
|||
|
|||
לא רוצה להכנס לשמות בפרוט למרות שבעניין צלישר מסכים לחלוטין איתו אנחנו משחקים 10 מול 11 הבנאדם לא קיים במגרש, רציתי לדבר על ההתבטלות הזאת בפני מכבי ת"א 75%אחזקת כדור לתל אביבים כאילו אנחנו איזה קבוצת נוער מול ריאל מדריד הרי ברור שאם מכבי יניעו בחופשיות כזאת הם יבקיעו מול האין הגנה שלנו.
. עוד שנה ועוד שנה הזמן הוא גלגל ענק ומחר עוד יום שממרומיו נדאה למרחק. מעגל נפתח בכל שנה ומעגל נסלח בכל שנה ואם דבר לא השתנה אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
10-Nov-2014, 11:12
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Nov-2014 על ידי 11:16 עידן444.)
הודעה: #8
|
|||
|
|||
(10-Nov-2014 10:22)טל.מ כתב: חבל שגביש נפצע . הגיע הזמן להעביר את עיאד לתפקידו המקורי ובצד ימין לשים מגן. אבל מזרחי מעדיף כל שבוע לקבל גול בנגיחה חופשית מהאמצע ולהגיד שאנחנו מחלקים מתנות. פריצה את השער כבש מעל אבו עביד, ולא שאני בא לאבו עביד בטענות. הוא פשוט לא יכול בשלב זה של הקריירה שלו לסגור שחקן במימדים של פריצה. לשים את אבו עביד בלם לא היה הופך את ההגנה שלנו לטובה יותר במשחק הזה. במשחקים אחרים בהחלט כן- כשקנדה על הקו, מבחינתי אופטימלי כרגע. לי המפתחות במשחק הזה היו מאוד ברורים איך מנטרלים את מכבי ת"א ומפריעים לה, בעיקר כשזהבי לא נמצא, במקום לעשות בונקר בלי טיפת מחשבה. אם מזרחי היה חושב קצת הוא גם היה מבין שערן לוי בסוג משחק כזה לא יכול לבוא לידי ביטוי(ועדיין ערן יכל לסיים בקלות עם שני בישולים). לא משנה, לא בא לי להיכנס לכל זה... יש לי הרבה מה להגיד וכתבתי במשפט אחד- כשראיתי את ההרכב כל התקוות שלי למשחק נגוזו. מכבי ת"א היתה פגיעה אתמול מאוד, ולא היה רחוק, למרות הכל, לצאת משם עם משהו. רן רול וערן לוי הגיעו למצבים של 100% ולא כבשו. מצד שני גול זהה לגול שספגנו מבית"ר... ושוב זר... מביך... חייב לשאול אותך משהו באופן אישי טל, מתוך סקרנות. אתה פסימי לפני כל משחק, מן הסתם גם במשחק הזה היית... לא מצפה לכלום, חושש מתבוסה... ובכל זאת מתאכזב ומתבאס... אני מאוד סקרן- מה אחד כמוך שגם לפני משחק מול הפועל פ"ת בבית חושב שהיריבה עדיפה, ושבטדי אין סיכוי לעשות כלום- מה ציפית לראות אתמול מול קבוצה שהיא רמה מעל ליגה? מה היה צריך לקרות במשחק אתמול בשביל שתגיד- "אני מרוצה מאיך שנראנו היום!"? גם אני לא אהבתי את הגישה למשחק. לא אהבתי את ההתבטלות במחצית הראשונה כאילו אנחנו משחקים בברנבאו. אהבתי יותר את המחצית השניה- אבל אני חושב שברור לכולם- אם היינו משחקים ככה מההתחלה, יש סיכוי שהיינו חוזרים עם נקודה ומעלה- אבל יש גם סיכוי(ואפילו גבוה יותר) שהיינו מתפרקים. לא יודע אם זה משהו שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו. אני אפילו די מופתע מהמהלכים שמזרחי עשה במשחק. לדעתי לא היה לו מושג שהחילוף שלו יפתח את המשחק עד כדי כך. המשחק הזה בקלות יכול היה להיגמר בתבוסה, משהו שמזרחי לפי ההרכב מאוד חשש ממנו. לא הרבה קבוצות יוציאו משהו בבלומפילד. קבוצות רבות גם הולכות להתפרק שם. ממשיכים הלאה... למשחק הבא... |
|||
The following 1 user Likes עידן444's post: eliahu (1010-1111-2014201420142014) |
10-Nov-2014, 11:15
הודעה: #9
|
|||
|
|||
(10-Nov-2014 10:17)טל.מ כתב: הרגת אותי חטב ... עידו לוי משתפר? כל השלושה האלה שאנחנו כבר רואים שלוש שנים עידו צלישר וחסאן מקומם בליגה השניה. אתמול קיבלנו טעימה איך אמורה להראות קבוצת כדורגל, ובלי קשר להבדלי הרמות - לא לקפוץ לכדורי גובה ברחבה זו סתם רשלנות ומיקום לא נכון. אם אנחנו לא מסוגלים להחזיק כדור 10 שניות ואני לארג׳ אז האמצע שלנו הוא בדיחה. אם אנחנו לא מסוגלים ללחוץ את היריב אלא לתת לו 10 מ ספייר לחשוב ולתכנן אז יש לנו מאמן דפוק ומאמן כושר דפוק לא פחות. גם קבוצת כדורגל פחות מוכשרת יכולה למרר את החיים . אבל אנחנו כלום מכל אלה. הכל עניין יחסי אל תשכח שעידו היה שווה גול חובה כמעט כל משחק... מסכים איתך שאין שום דרך של משחק שחקנים רצים על ריק ופרט לקאיודה וקצת רומריו וטיפה אבו עביד אין אף אחד ששווה איזכור וזה כולל את 2 ההרושים ובן שושן שפשוט לא עושים כלום מעבר למינימום ההכרחי... |
|||
10-Nov-2014, 11:38
הודעה: #10
|
|||
|
|||
הגיע הזמן שקשוקה חדשה
תשובה לעידן -
אני פסימי לפני כל משחק כי אני פשוט לא מחזיק מהקבוצה הזו, לא מהצוות המקצועי ולא מהשחקנים על הדשא. מבחינתי כל נקודה שלנו היא סוג של נס. חבורה של חסרי יכולת שמונהגת ע״י חאפר חובבן על הקוים, שכל דקה שהוא מאמן רק מוכיחה כמה הכדורגל שלנו עלוב . לגבי אתמול. יש דרך להפסיד ויש דרך להיות מביך. מה לדעתך היית אתמול ? אחרי שתענה לעצמך על השאלה תבין למה אני מתכוון. אל תכנס לי לשלב התירוצים , הם מעל הליגה הם מעל העננים . את כל זה אני יודע. אבל תראה איזה כיף למזרחי! הוא אפילו לא היה צריך לחשוב לבד איך עוצרים קבוצה עדיפה ממך בהרבה. מספיק שיסתכל במשחקי ליגת האלופות. יש שם שיעור דו שבועי איך ממררים את החיים לקבוצה עדיפה ממך. לא, זה לא יבטיח נק, זה לא מבטיח כלום. אבל יש הבדל בין להפסיד כי היריב עדיף עליך ומכריע אותך בגלל שהוא פשוט טוב יותר, לבין להיות פחדן עלוב שמסתגר 35 מ מהשער שלו ומצליח להחזיק בכדור 3-7 שניות לפני שהוא מאבד אותו שוב. ויש גם הבדל בין איך אתה נראה כשהיריב פתאום פגיע ב10 שחקנים בלי שוער והקבוצה שלנו לא מסוגלת אפילו לאיים על השער. רבע שעה בלי שוער, שתי בעיטות למסגרת . שום הגבהה לתוך השער לנצל את הבלאגן את חוסר השוערות . פשוט כלום. לא יודע, אני אומר בכנות , ישבתי בבית ונעתי בין מבוכה מתמשכת לצחוק מתגלגל. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים