שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ביום ראשון בערב
07-Nov-2014, 17:45
הודעה: #1
ביום ראשון בערב
תשחק קבוצתנו האהובה ותעלה למגרש בהרכב החזק ביותר שיחליט המאמן לפתוח, מולה תשחק האלופה מכבי ת"א שהמאמן שלה לא יכול לשחק בהרכב החזק ביותר שלו והוא יחסר את השחקן המוביל שלו העונה ולמה? כי האולטרס של הפועל החליט מבחינתו לפוצץ את המשחק גם ײככה אין לנו סיכוי והקבוצה פח אז בוא נעשה בלאגן אולי נצליח להרוס למכבי את האליפות.יי.
ומה בא בנאדם ליום עבודה שלו כשהוא בתפקיד הראשי שכל הקהל רוצה לראות שחקנים כמוהו וסליחה אבל אני קונה כרטיס בשביל לראות שחקנים כמו זהבי, כמו שירן ייני או רן רול יש מספיק ובא איזה אפס שיכור ותוקף אותו ובסוף מי נשאר בחוץ....
סליחה אבל ההפסד כולו שלנו חבל.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
07-Nov-2014, 17:51
הודעה: #2
ביום ראשון בערב
אני לא בא כדי לראות את זהבי שם לנו גולים.. אבל בעיקרון אתה כמובן צודק. שופט גולם ואיגוד שופטים אווילי שעסוק בלהגן על עצמו, מונעים צדק מכדורגלן שהותקף ע״י אוהד על הדשא.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
07-Nov-2014, 20:41
הודעה: #3
RE: ביום ראשון בערב
(07-Nov-2014 17:51)טל.מ כתב:  אני לא בא כדי לראות את זהבי שם לנו גולים.. אבל בעיקרון אתה כמובן צודק. שופט גולם ואיגוד שופטים אווילי שעסוק בלהגן על עצמו, מונעים צדק מכדורגלן שהותקף ע״י אוהד על הדשא.

שניכם צודקים אבל...העניין הפך לפסטיבל סביב זהבי גם ביוזמתו עם עשו לי....אכלו לי וכו' ומזה אני כבר סולד...זהבי יודע שבמכבי אי אפשר בלעדיו והשליך זאת גם לנבחרת...זהבי הפך עצמו לסוג של מסי בברצלונה ובנבחרת ארגנטינה..ערן תרגע אתה רק זהבי שעושה פלאים בליגת פח...אל תגזים.. וכאן נכנסת קבוצתנו האהודה וכמובן שאני רוצה שתנצל את המצב ותנצח...למרות שאני לא מאמין..הנקודות האחרונות לא הפכו אותנו לקבוצה טובה יותר או מהירה יותר...שבת שלום
08-Nov-2014, 0:21
הודעה: #4
אין ספק שהוא הנפגע העיקרי ועשו לו עוול, אבל לא יודע מי המטומטם ששלח אותו להתראיין, במקום להוריד פרופיל, אין ספק שהראיון עשה לו נזק אדיר.
ואני גם בא לראות את ערן ,ערן לוי כמובן.
08-Nov-2014, 0:55
הודעה: #5
(07-Nov-2014 17:45)amir כתב:  תשחק קבוצתנו האהובה ותעלה למגרש בהרכב החזק ביותר שיחליט המאמן לפתוח, מולה תשחק האלופה מכבי ת"א שהמאמן שלה לא יכול לשחק בהרכב החזק ביותר שלו והוא יחסר את השחקן המוביל שלו העונה ולמה? כי האולטרס של הפועל החליט מבחינתו לפוצץ את המשחק גם ײככה אין לנו סיכוי והקבוצה פח אז בוא נעשה בלאגן אולי נצליח להרוס למכבי את האליפות.יי.
ומה בא בנאדם ליום עבודה שלו כשהוא בתפקיד הראשי שכל הקהל רוצה לראות שחקנים כמוהו וסליחה אבל אני קונה כרטיס בשביל לראות שחקנים כמו זהבי, כמו שירן ייני או רן רול יש מספיק ובא איזה אפס שיכור ותוקף אותו ובסוף מי נשאר בחוץ....

דבר בשם עצמך.
08-Nov-2014, 0:59 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-Nov-2014 על ידי 1:11 amir.)
הודעה: #6
אני תמיד מדבר רק בשם עצמי, מה הבעיה שלך עכשיו?

(08-Nov-2014 0:21)Shaul כתב:  אין ספק שהוא הנפגע העיקרי ועשו לו עוול, אבל לא יודע מי המטומטם ששלח אותו להתראיין, במקום להוריד פרופיל, אין ספק שהראיון עשה לו נזק אדיר.
ואני גם בא לראות את ערן ,ערן לוי כמובן.
כולנו באים לראות את ערן לוי ושאר שחקני נתניה, אני הסתכלתי על התמונה בכללותה לא רק על הקבוצה שלנו אלה על הכדורגל בכלל.

The following 1 user Likes amir's post:
Shaul (0808-1111-2014201420142014)
08-Nov-2014, 1:29
הודעה: #7
הבעיה שלי היא כל ההתייפייפות הזו סביב ערן זהבי, הוא מעניין לי את התחת!!!
לא זכור לי בשנה שעברה אחרי הסיפור נגד אח"י נצרת שאיזה קהל של קבוצה אחרת עניין אותו בדיוק מה שקרה שם.
אז אותי לא מעניין ערן זהבי ולא מכבי ת"א ולא הפועל ת"א, זה נבלה וזה טרפה.
ואם יצא הגורל ואנחנו הרווחנו מהסיפור הזה, דיינו!
08-Nov-2014, 1:46
הודעה: #8
אם יצא הגורל ונרוויח מזה אז מילא בכל מקרה בימים האחרונים שוב השיגה תקשורת הספורט הצבועה בישראל מה שהיא רצתה.
באופן זמני היא שוב הצליחה להיכנס למתחם של הקבוצה שמאסה במחרחרי המלחמה מתוכה.
נהגי אוטובוס,שחקנים לשעבר שמכורים להימורים ועוד כל מיני,בשם הלוקאל פטריוטיות.
הסיבה לכל העליהום של הימים האחרונים היא לא הפיו פיו של זהבי,אלא הפחד.
הפחד של נציגי תעשיית השכונה בכדורגל הישראלי,שרוצים לחזור לשיטת החלטורה.
יש מקומות שבהם היו רוצים להתקדם ולתת מקום לקדמה בכדורגל.
אז מנסים להפריע בדרך אחרת,ומביאים עסקנים שרגע השיא בקריירה שלהם היה בעיטה בפנים מג'ון הארטסון.
עסקנים ששותפים לנהגי האוטובוס הפרשנים שכל רצונם הוא לשחק אותה גאוני הדור.
כל קבוצה בארץ הייתה רוצה שקט מהתקשורת אבל כרגיל הפחד מהקדמה משתק.
תמיד אפשר להיתקע מאחור במקום להתקדם קדימה,וישנם מקומות שבהם זה חשוב.
במקרה הזה לא זה לא הפיו פיו,זה מקום אחר שבו נמצאת קבוצת כדורגל בישראל.
קבוצה עם צוות מקצועי של מאמנים בכל תחום,ולא צוות של עסקנים אוכלי חינם.
לפעמים צריך קצת מנטליות אחרת,לא מנטליות חשוכה,אבל כרגיל אצלנו כולם חכמים.
.
מרוב חוכמה ראינו איפה אנחנו היום,נשאבים לעסקנים ולמעודדי האלימות,במקום להתקדם צעד קדימה.

08-Nov-2014, 12:21
הודעה: #9
ביום ראשון בערב
ערן זהבי מעניין לי את התחת,אני מרוצה שהרחיקו אותו ככה השחקן הכי חם בליגה לא משחק נגדנו,לא מעניין אותי ספורטיבי או לא,אנחנו במלחמה על קרבות תחתית וכול דבר שניתן לנצח בעזרתו זה מעולה.
ובקשר לתוצאה..2:1 לנו
08-Nov-2014, 12:39
הודעה: #10
(08-Nov-2014 0:55)פיליפצוק כתב:  
(07-Nov-2014 17:45)amir כתב:  תשחק קבוצתנו האהובה ותעלה למגרש בהרכב החזק ביותר שיחליט המאמן לפתוח, מולה תשחק האלופה מכבי ת"א שהמאמן שלה לא יכול לשחק בהרכב החזק ביותר שלו והוא יחסר את השחקן המוביל שלו העונה ולמה? כי האולטרס של הפועל החליט מבחינתו לפוצץ את המשחק גם ײככה אין לנו סיכוי והקבוצה פח אז בוא נעשה בלאגן אולי נצליח להרוס למכבי את האליפות.יי.

דבר בשם עצמך.

זהו המתח שבין האוהד חובב הכדורגל (הצד הראשון) לבין האוהד השבטי המחוייב (הצד השני). בכל מקרה, אחרי 7 נק' בשלושה משחקים הצד השני שבי הרבה יותר רגוע.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים