שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
נקודה חיובית מאתמול
26-Oct-2014, 15:04
הודעה: #21
RE: נקודה חיובית מאתמול
(26-Oct-2014 14:38)פיליפצוק כתב:  "רצה ונותנת יותר מבחינה התקפית" מצחיקים אותי פה אנשים חבל"ז.
הוצאת את ערן לוי מקבוצה היום, הוצאת את כל היצרתיות מהקבוצה הזו.
יש כאלו שאולי מצפים שקאיודה גם יכין מצבים וגם יבקיע.
יש בקישור שחקנים כמו צלישר וחסן שלוקים בדיוק במסירה לחבר למרחק של 5 מ' ונופלים לי פה על מאסטר במסירות ובראיית מגרש רוחבית ואנכית, נו טוב.

אתה טועה ומטעה, ב8 דקות בלי ערן לוי,הגענו לשער של סכנין שלוש פעמיים,יש ואפשר לשחק כדורגל גם בלי "הטובות" שהוא עושה לנו...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes davidb7's post:
זיו פלם (2626-1010-2014201420142014)
26-Oct-2014, 15:05
הודעה: #22
(26-Oct-2014 15:03)amir כתב:  מה פתאום לזרוק קצת קשה אז נשברים וכקצין בצה"ל אתה בטח מכיר את המשפט אין חיילים גרועים יש מפקדים לא טובים אז שהמפקד יפקד והחיל ישחק לזרוק זה הכי קל.

אין שחקן(בטח לא היום) שהוא מעל צוות מקצועי.ערן לוי היום הוא מעל הצוות המקצועי ולכן אין צוות מקצועי ולכן מאבדים את הכל.
אז או שיעשה סדר כאן ועכשיו,או שלא יהיה.
26-Oct-2014, 15:09
הודעה: #23
או שלא יהיה צוות מקצועי.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
26-Oct-2014, 15:15
הודעה: #24
הנקודה החיובית מאתמול ... שתי המתנות שהעניק לנו שוער סכנין קנדיל...
26-Oct-2014, 15:16 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 26-Oct-2014 על ידי 15:18 פיליפצ'וק.)
הודעה: #25
(26-Oct-2014 15:04)davidb7 כתב:  
(26-Oct-2014 14:38)פיליפצוק כתב:  "רצה ונותנת יותר מבחינה התקפית" מצחיקים אותי פה אנשים חבל"ז.
הוצאת את ערן לוי מקבוצה היום, הוצאת את כל היצרתיות מהקבוצה הזו.
יש כאלו שאולי מצפים שקאיודה גם יכין מצבים וגם יבקיע.
יש בקישור שחקנים כמו צלישר וחסן שלוקים בדיוק במסירה לחבר למרחק של 5 מ' ונופלים לי פה על מאסטר במסירות ובראיית מגרש רוחבית ואנכית, נו טוב.

אתה טועה ומטעה, ב8 דקות בלי ערן לוי,הגענו לשער של סכנין שלוש פעמיים,יש ואפשר לשחק כדורגל גם בלי "הטובות" שהוא עושה לנו...

מה שקרה ב - 8 הדקות האחרונות ניתן לייחס ל"יד המקרה" בלבד.
אם אתה רוצה לבסס את משחק ההתקפה של הקבוצה על מקריות, בבקשה נראה לאן תגיע.
ושוב אני חוזר ושואל את כל מספסלי ערן לוי, מי האלטרנטיבה?
אתמול קראתי איזה "עיתונאי" ברדיו 90 שמציע את ניר אברג'יל עכשיו תגידו לי זה רציני?????
26-Oct-2014, 15:19
הודעה: #26
נקודה חיובית מאתמול
אני נאלץ להסכים. נכון להיום אם מישהו חושב שניתן לבסס משחק התקפי ללא ערן לוי - הוא חי באשליות.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
26-Oct-2014, 16:07
הודעה: #27
(26-Oct-2014 15:19)טל.מ כתב:  אני נאלץ להסכים. נכון להיום אם מישהו חושב שניתן לבסס משחק התקפי ללא ערן לוי - הוא חי באשליות.

טל,מכבי נתניה נבנתה רע בכל פרמטר,כרגע צריך לשרוד...וכדי לשרוד צריך קבוצה מגובשת שנלחמת בשביל הכבוד של שחקניה הצוות המקצועי ובעיקר האוהדים,ערן לוי לא מתאים למשימה לא כקפטן לא כמוביל ולא כאחד מ11.
26-Oct-2014, 16:10
הודעה: #28
ערן לוי שחקן של מספרים. זה לא משנה אם זה בפנדלים, אם הבישולים הם בהרמות מקרנות(כשיש בקבוצה שחקנים כמו ערן לוי, מאור בוזגלו, סלים טועמה, דיויד בקהאם- יש יותר שערים ממצבים נייחים- זאת עובדה. תוציאו את ערן לוי ותנו למישהו אחר להרים ולא תראו אפילו גול אחד ממצב נייח גם אם יחכו ברחבה בירהוף ושירר), ואם לפני הגול הוא הרג 4 ציפורים. ערן לוי את המספרים שלו יתן! לא רק שהוא שחקן לליגת על, הוא שחקן שאין ולא מייצרים כבר כמעט כאלה!!! פשוט צריך להשתמש בו נכון. היום בכל משחק יש לי פחד הרבה יותר גדול שקאיודה יקבל אדום מאשר שערן לוי יקבל אדום.
גם אפשר בלי ערן לוי. לא יודע מי החליט שאי אפשר לשחק כדורגל בלי איזה "מספר 10" כזה שיניע את הקבוצה וייצור... שבלי ערן לוי לא נגיע לשער... מאיפה אתם מביאים את זה? יש אינספור קבוצות בלי טיפת כישרון שמגיעות ומסכנות את שער היריבה והרבה. יש כאן אנשים עם מן שבלונה בראש והם לא יוצאים ממנה...
זה שאפשר בלעדיו לא אומר שעדיף בלעדיו. ערן לוי, כשהוא עדיין עם אוויר(ויכול להיות שזה לא מספיק ל 90 דקות) צריך להיות במגרש. נקודה. ברגע שאין לו כוח, אפשר להוציא אותו, ותתפלאו- הקבוצה עדיין תגיע לשער של היריבה ואפילו תסכן אותו כמו שקרה אתמול.
מקריות? בכל שבוע רוב השערים ממצבים נייחים\טעויות בהגנה\שערים לא מחוייבים. רק מעטים השערים שהם באמת שערי כדורגל של ממש כמו השער השני של ב"ש אתמול, או השער של בן שושן נגד מכבי פ"ת... מי שמחכה לגולים כאלה בשביל להגיד- "וואלה- יש קבוצה!", יחכה הרבה, גם אם הוא אוהד של הפועל ב"ש או בית"ר י-ם.
26-Oct-2014, 16:15 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 26-Oct-2014 על ידי 16:16 פיליפצ'וק.)
הודעה: #29
(26-Oct-2014 16:07)אייל ס כתב:  
(26-Oct-2014 15:19)טל.מ כתב:  אני נאלץ להסכים. נכון להיום אם מישהו חושב שניתן לבסס משחק התקפי ללא ערן לוי - הוא חי באשליות.

טל,מכבי נתניה נבנתה רע בכל פרמטר,כרגע צריך לשרוד...וכדי לשרוד צריך קבוצה מגובשת שנלחמת בשביל הכבוד של שחקניה הצוות המקצועי ובעיקר האוהדים,ערן לוי לא מתאים למשימה לא כקפטן לא כמוביל ולא כאחד מ11.

תציב 11 חוטבי עצים ושואבי מים "שילחמו על כבוד השחקנים והצוות המקצועי" ומי בדיוק ישחק כדורגל?
אגדות וסיפורים יפים זה טוב לספר לילד/ה לפני השינה, לא אוכל במציאות.
26-Oct-2014, 16:22
הודעה: #30
(26-Oct-2014 16:07)אייל ס כתב:  

שום "לוחם סיירת" סטייל צלישר חסן כחלון גבי אבו עביד וכו לא יצליח לגרום לכדור לפגוש את הרשת. בכדורגל צריך להבקיע שערים ולא רק לרדת לגליצ'ים ולרוץ אחרי היריב. כרגע כל ה"לוחמים" לוקים בפס ובהנעת המשחק. איתם במקסימום תגיע ל 0:0.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
The following 1 user Likes טל.מ's post:
Dror Golan (2626-1010-2014201420142014)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים