מכבי נתניה: חוזהו של פירס לא עבר בבקרת התקציבים.
|
15-Oct-2014, 22:07
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: מכבי נתניה: חוזהו של פירס לא עבר בבקרת התקציבים.
(15-Oct-2014 21:43)davidb7 כתב:(15-Oct-2014 19:22)טל.מ כתב: תענוג מה שקורה בקבוצה ... מעניין מתי כל זה יפסק ? מי יקום ויעצור את הסחף או שמכאן זה רק ידרדר ? לא יודע יותר מתחושות הבטן שלי בשנה האחרונה(דגש על שנה),כתבתי על זה לא מעט ובעדינות והפכתי על ידי חלק מהכותבים כאן לאויב העם,כשכתבתי שאני מתפלל שיהיו כיסוי לכל ההבטחות/חוזים(כתבו כאן שאני קשקשן),שהתייחסתי להבטחות שאין סיכוי שיתקיימו,כתבו כאן שמדובר בחשבונות ישנים וכו וכו וכו. ולהערכתי אלו הבעיות הקטנות שלנו,הבעיה הגדולה ביותר קשורה לצד המקצועי וברגע שיוסי מזרחי אישר להביא את ערן לוי הוא הימר על כל הקופה,זה היה אולי טוב (ובטח לא נכון)לליגה השניה לקבוצה עם תקציב אינסופי,זה התרסקות מוחלטת שמדובר בליגת העל. |
|||
16-Oct-2014, 0:10
הודעה: #22
|
|||
|
|||
(15-Oct-2014 19:25)עידן444 כתב: עם כל הביקורת, צריך להגיד את האמת- קובי בלדב וגיל לב בלי להביא כסף מהבית התנהלו הרבה יותר מסודר משגב שכן מביא כסף(ודי הרבה) מהבית.עזוב את שני אלה עדיף שלא ייצא הסיפורים עליהם בוא ניתן לאדון לב לסיים בכבוד וגם מבלדב נמאס לא ששגב נורמלי המועדון שלנו רקוב... |
|||
16-Oct-2014, 0:37
הודעה: #23
|
|||
|
|||
מישהו ראה או שמע מאופיר לאחרונה? קול שנדם לפתע.
|
|||
16-Oct-2014, 0:53
הודעה: #24
|
|||
|
|||
אל תדאג הוא פה צופה מרחוק.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
16-Oct-2014, 0:53
הודעה: #25
|
|||
|
|||
RE: מכבי נתניה: חוזהו של פירס לא עבר בבקרת התקציבים. | |||
16-Oct-2014, 0:57
הודעה: #26
|
|||
|
|||
אז מה אתה מציע? לסתום את האף ולתת לסירחון להעלם מעצמו?
|
|||
16-Oct-2014, 1:01
הודעה: #27
|
|||
|
|||
לצערי אין בכוחנו לשנות ...
מה שאתם יודעים זה ממש קצת הקרחון , הרקבון בכל פינה במועדון , גם במקצועי וגם במינהלי צריך לעשות ניקוי אורוות כללי במועדון. |
|||
16-Oct-2014, 1:07
הודעה: #28
|
|||
|
|||
טוב אז נגיסה שוב את הביובית של אשר אלון שתתחיל בשאיבה כללית
|
|||
16-Oct-2014, 1:23
הודעה: #29
|
|||
|
|||
מכבי נתניה: חוזהו של פירס לא עבר בבקרת התקציבים.
(16-Oct-2014 1:01)דוד חטב כתב: לצערי אין בכוחנו לשנות ... חטב,אתה שוב מדבר ברמיזות ועקיצות.אם יש לך משהו עובדתי ומוכח תאמר,אם לא אז חבל סתם להוסיף אנרגיות שליליות.אותי מדהים מה קרה בחודשיים שלושה אחרונים שהפכו את שגב מהאליל שלנו שצריך לשמור עליו מכל משמר למה שכותבים עליו עכשיו.גם אני לא מרוצה ממה שאני רואה ושומע עד עכשיו אבל כמדומני חודש שעבר המשכורות נכנסו לפני הזמן(כמו הרבה אחרות) ולא שמענו מילה טובה על כך... באמת שאני לא יודע איך לאכול עדיין את אלי שגב,כאחד שצריך לשמור עליו מכל משמר(כמו שאיל ציין באחד הפוסטים הישנים) או כאחד שבא להרוס כל חלקה טובה וזורע ריקבון בכל פינה במועדון(כמו שחטב רומז כאן השכם וערב).... יכול להיות שאני תמים אבל אני עדיין מאמין שלשגב כוונות טובות רק שהוא חסר ניסיון ונופל לכל בור אפשרי... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
16-Oct-2014, 2:03
הודעה: #30
|
|||
|
|||
אלון אתה צודק עדיף לא לדבר , כי כל מה שאומרים פה לא טוב ...
תאמין לי שאם היה אפשר הייתי מגלה לכם את האמת על מה שקורה מאחורי הקלעים... בכל מקרה כל החרא יצוף בקרוב עד פגרת הנבחרת הבאה אני צופה לשינויים דרמטיים . |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים