שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
קבוצת הנוער
10-Oct-2014, 15:00 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Oct-2014 על ידי 15:07 עידן444.)
הודעה: #121
RE: קבוצת הנוער
(10-Oct-2014 14:35)פיליפצוק כתב:  
(10-Oct-2014 14:28)amirmr כתב:  
(10-Oct-2014 11:11)טל.מ כתב:  די הויכוח הזה מוצא. מה לא ברור בזה שיש קשר הדוק בין חוזק כלכלי , קבוצת בוגרים רצינית , לבין השקעות ונהירת צעירים למחלקות הנוער?
טוברוק תעניין ילדים כמו כל מועדון אחר, ילדים רוצים לשחק לא משנה להם איפה. שחקנים כשרוניים בגילאי 13,14 והלאה , לא ממש מעניין אותם איפה הם משחקים, מעניין אותם שהחבר׳ה שלהם טובים שהמאמן שלהם מאמין בהם ושהם בעיקר משחקים. כל אלה שרצים מנתניה למכבי חיפה או מכבי תא וכו - עושים את זה כי ההורים חושבים שהילד שלהם זה מינימום המסי הבא. להנהלת מכבי נתניה אין מה לעשות יותר מידי בעניין ואני מכיר את זה מנסיון אישי. כדי להגיד שמחלקת הנוער כושלת צריך להשוות מול איזה חומר שחקנים היא עובדת . למה ששחקן שווה ערך גוזלן למשל, ואפילו נתנייתי, ישחק במכבי נתניה אם הוא יכול לשחק במועדון מפואר יותר ? ההורים ישר דוחפים אותו למקום שאולי חלומות מתורגמים לכסף. במצב הזה ברור שמה שנשאר לנתניה זה הבחירה השלישית וצפונה באיכות השחקנים.
אפשר לחשוב כמה שחקני נוער של חיפה מגיעים לקבוצה הבוגרת, במשחק האחרון למשל שיחק רק 1 ועוד 1 לא שותף לשחקן, לשחקן צעיר עדיף לגדול בקבוצה קטנה ולהתבלט שם אח"כ הגדולות כבר יבואו.

הלוואי על מכבי נתניה להגיע לסיטואציה שאתה מתאר.
בינתיים טל מ. והאחרים פה מטיפים על להשאיל ולהשביח את השחקנים שלהם כי מה לעשות אצלנו אין כלום.

(10-Oct-2014 14:35)עידן444 כתב:  אנשים פה לא מבינים מה אתה רוצה... וזה לא אחד ולא שתיים... אותי לימדו שכשאחד אומר לך חמור, תענה לו בחזרה שהוא חמור! ושהשני אומר לך חמור- תחזיר לו גם! כשהשלישי אומר לך- כדאי שתתחיל לחפש אוכף...
אתה לא מבין דברים בסיסיים שמסבירים לך, ומסובב כל ויכוח לאן שנוח לך אפילו אם זה לא קשור לדיון... מדברים על שחקנים טובים שגדלו בנוער(ואף אחד לא אמר שהם הובילו את המועדון להישגים- כי הם נימכרו ומועדונים אחרים קצרו את הפירות יא קשה הבנה!!!).
סאסי ודהן חזרו לארץ לעשות צבא וככה נקטע המסע שלהם בדורטמונד. מעבר לזה הם היו עילויים בכל הנבחרות הצעירות וזכו עם אורט ליבוביץ באליפות העולם לבתי ספר.
אתה מגמד בשיטתיות כל שחקן שגדל כאן... המועדון הזה לא מגיע להישגים בגלל מצב כלכלי ולא בגלל מחלקת נוער כושלת! והמועדונים שמצליחים עושים זאת בזכות כסף ולא בזכות הנוער הנפלא שלהם... זה לא אתה זה שאמרת ״ששחקני הבית זו אגדה אורבנית״? זה בערך הדבר היחיד שאמרת נכון... אבל זה נכון לכולם, לא רק למכבי נתניה. מי שיבנה רק על נוער בחיים לא יוכל להתמודד עם קבוצות שקונות שחקנים מוכחים בכסף!
מה קרה? נבחנת פעם במחלקה ולא קיבלו אותך אז אתה ממורמר? מה הסיפור שלך?

איזה מועדון "קצר פירות" על שחקנים שלנו?
איזה כוכב נתנייתי תוצר המחלקה מככב היום בליגת העל? (חן עזרא הוא לא תוצר המחלקה)
תפסיק לבלף, זכותך להתלהב מבינוניות זה גם מעמדו של המועדון היום - בינוני. אבל אל תצייר תמונה שיש במועדון הזה איכות מקומית כי אין דבר כזה.
אתה שואל ברצינות??? אתה רוצה שאתן לך רשימה של שחקנים שגדלו אצלנו וזכו בתארים במקומות אחרים??? אני מניח שאתה מכיר אותה לבד... פשוט נוח לך להתעלם ולגמד כל הישג של משהו שקשור למועדון הזה...

(10-Oct-2014 14:54)פיליפצוק כתב:  
(10-Oct-2014 14:47)עידן444 כתב:  בכל הארץ משחקים עשרות אלפי ילדים בכל בגיליים ואלה שמגיעים לשחק בליגת העל והלאומית זה פרומיל! לפחות בהם אל תזלזל. בניונים ורביבואים גדלים אחת ל... זה לא הופך מחלקות נוער שלמות לכושלות! זה הופך אותך לאיזה פרפקציוניסט עאלק שחושב שכל מחזור מחלקת נוער צריכה ליצר יניב קטן...

מאז שלום תקווה "הגדול" שלך לא הצמיח המועדון הזה שום כוכב/שחקן ברמה גבוהה.
אלמוג כהן וחן עזרא שניהם לא תוצר המחלקה הגיעו הכי קרוב למעמד הזה.
ואני כבר לא מדבר על עילויים כמו ברקוביץ ורביבו.
זאת לא מחלקה כושלת, זאת לא מחלקה ברמה גבוהה, בינונית מינוס כמו כל המועדון הזה מאז תחילת שנות ה- 90 .

מועדון לא יכול להיות יותר מבינוני בלי גב כלכלי חזק. רק חבל שגם כשיש קצת כסף במועדון הזה, הופכים אותו לזבל... אבל זה ממש לא קשור למחלקת הנוער שאני אישית חושב שגידלה בשנים האחרונות רק שחקני הגנה וקישור אפורים בגלל שהם היחידים שמקבלים צאנס, ודווקא אלה שבולטים מקבלים צאנס 2-3 משחקים בגביע הטוטו ובזה זה נגמר... וכיוון שהכדורגלן הישראלי בחלק גדול מהמקרים לא קורץ מחומר אנושי משובח שכולל נחישות ודבקות במטרה, הם מתייאשים ונעלמים אי שם בליגות הנמוכות... אם היו מקבלים צאנס אמיתי- אל תהיה שהם לא היו ממשים ומציגים גם בבוגרים את הרמה הגבוהה שהציגו בנוער
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
10-Oct-2014, 15:15
הודעה: #122
(10-Oct-2014 14:01)פיליפצוק כתב:  
(10-Oct-2014 13:52)ORENARIEL כתב:  משה צודק צריך לסגור את כל קבוצות הנוער בעיר ובכסף רק לעסוק במסחר של שחקנים צעירים שיתאימו לקבוצה הבוגרת
גם ככה הנוער לא מביא תוצאות ב-300 שנה האחרונות. אפילו לא שחקן אחד ששווה לקנות בשבילו כרטיס

מה יהיה עם הבנת הנקרא? אנשים פה לא סיימו 12 שנות לימוד נראה לי.
אף אחד לא קורא לסגור, למחוק, להעלים.
אני בסה"כ אומר על בסיס מבחן התוצאה שמחלקת הנוער לא ייצרה כמעט כלום בעשור האחרון ולא קידמה כמעט את הקבוצה הבוגרת בכל מה שקשור לתוצרת מקומית.
שום שחקן ברמה גבוהה, הכל בינוניות/בלופים.
במקום מתוקן היו משנים חשיבה/משנים את האנשים שאמורים לספק את הסחורה ולא עושים זאת.
במחלקה הושקעו מיליונים בתקופת יאמר לאן הלכה ההשקעה, אלוהים יודע.
כיום אלי שגב מנסה להוציא משהו מהמחלקה בין היתר ע"י חבירה לטוברוק כדי להגדיל את ההיצע, מה יהיה בעשור הבא, ימים יגידו, וכמו שאמרתי לי יש סבלנות.

תגיד אתה איזה טעם יש להשקיע כסף במחלקת נוער אם אין פירות כבר 300 שנה?
אז צריך לסגור! אין צורך זה רק בזבוז
ואם אתה חושב שלא צריך לסגור אותה אז למה להשאיר? תביא סיבות טובות להחזיק אותה?
מחלקת הנוער כושלת לא הוציאה שחקן אחד תותח לבוגרת כולם שחקנים בינוניים כמו ירדן כהן עדיף לסגור ..
10-Oct-2014, 16:20
הודעה: #123
הרמתי ידיים ולא ציני..
כותב כאן אדם שבשנים האחרונות בוודאות לא ראה אימון או משחק של קבוצת ילדים/נערים נוער,המושג שמיניות זה בשבילו תוכנית טלוויזיה,אין לו שמץ של מושג מה קורה במכבי נתניה בשנים האחרונות,מה הסיבה שהיו שנים שחונות,כמה שנים לוקח לבנות מחדש מחלקה ופוסק פסיקות וגוזר דין ומכליל וכמו שבחודשים האחרונים טעה בכל הערכה במה שקורה בקבוצה הבוגרת,הוא טועה גם כאן.
.אך מכיוון שאין לי עיניין להיות חלק מוויכוח שעלול להדרדר לשפה המקובלת על דיקטטורה ומי כמוני מכיר זאת מקרוב,ממייילים ומשיחות טלפון שבאם האות השביעית על כל הקומבינציות האפשריות היתה דומיננטית.
ולכן,אזוז הצידה מהשיח הזה ואתפלל בדרכי שמחלקת הנוער תמשיך בדרכה בשנים האחרונות וידעו לטפח את קבוצות הנערים על מנת שבעונות הקבוצות תיהיה לנו קבוצת נוער חזקה שתספק שחקים לגיטימים לקבוצה הבוגרת.
10-Oct-2014, 16:49
הודעה: #124
אמן. וסתם בשביל הכיף...
אלעד קורן, אבישי ז׳אנו, שי הולצמן, משה גלאם(אני זוכר אותו משחק חלוץ
בבית״ר נתניה אבל אין לי מושג אם שם גדל), רוני לוי, רביד גזל, ואני בטוח ששכחתי עוד- תארים במדי מכבי חיפה.
אסי דומב- תארים במדי הפועל ת״א
אלון חלפון- אליפות במדי הפועל חיפה
שלום תקווה- אליפות בהפועל ת״א וכוכב בסטאנדרד ליאז׳
אבי תקווה- שיחק בשוויץ- אם אני לא טועה במועדון הפאר גראס ופרס או יאנג בויז.
עמוס סאסי ושלומי דהן זוהו כעילויים בנבחרות הצעירות ע״י בורוסיה דורטמונד.
איתן טיבי- אליפויות בהפועל ק״ש ועוגן במכבי ת״א.
עומרי בן הרוש- שותף פעיל שהופך אט אט ליותר פעיל במכונה של מכבי ת״א.
פיראס מוגרבי- שחקן מאוד מוערך שקצת נעצר כתוצאה מחוסר התאקלמות בצרפת.

כמעט לכל הרשימה המכובדת הזו- תארי אליפות וגביעים, אף לא אחד במדי מכבי נתניה- כי את פרי תוצרתה ועמלה של מחלקת הנוער של מכבי נתניה קצרו במקום אחר בגלל ניהול כושל ובעיות כלכליות של הקבוצה הבוגרת!!!
באמת 20 שנה של כלום ושום דבר!!! באמת לא ייצרנו כאן כלום מאז עודד מכנס...
כישלון טוטאלי!!!
עכשיו תמשיך לדבר שטויות ולזלזל כמה שאתה רוצה!!! מאחל לך שתשיג הישגים כמו מחלקת הנוער הזו ושחקניה בחייך המקצועיים... שבת שלום ובהצלחה לנבחרת ישראל ובפרט לעומרי בן הרוש, עוד אחד מאותם בינוניים שרק בגיל 20 וקצת הגיע למועדון הכי גדול בישראל ולנבחרת ישראל... איזה כישלון!!!
10-Oct-2014, 16:56
הודעה: #125
קבוצת הנוער
(10-Oct-2014 14:43)אייל ס כתב:  
(10-Oct-2014 11:42)טל.מ כתב:  אני אתן לך דוגמא הפוכה ..
בקבוצה שהבן שלי שיחק בה בשנה שעברה היו שלושה שחקנים שבני לם הביא ממועדון אחר. אחד מהם התגלה כשחקן מוכשר מאוד. אחרי שהוביל את נתניה כל השנה והבקיע משהו כמו 34-35 שערים , נחש איפה הוא היום.

הילד הזה היה נשאר בנתניה....ובהזדמנות אספר לך מדוע הוא עזב.

אני לא יודע מה הסיבה, אבל עובדתית הילד הזה אם יגדל להיות שחקן יעשה את זה בירוק.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
10-Oct-2014, 16:59
הודעה: #126
(10-Oct-2014 16:56)טל.מ כתב:  
(10-Oct-2014 14:43)אייל ס כתב:  [quote='טל.מ' pid='24375' dateline='1412926969']
אני אתן לך דוגמא הפוכה ..
בקבוצה שהבן שלי שיחק בה בשנה שעברה היו שלושה שחקנים שבני לם הביא ממועדון אחר. אחד מהם התגלה כשחקן מוכשר מאוד. אחרי שהוביל את נתניה כל השנה והבקיע משהו כמו 34-35 שערים , נחש איפה הוא היום.

הילד הזה היה נשאר בנתניה....ובהזדמנות אספר לך מדוע הוא עזב.

אני לא יודע מה הסיבה, אבל עובדתית הילד הזה אם יגדל להיות שחקן יעשה

לא מדוייק,אך מכיוון שאתה לא מכיר את הפרטים,נשאיר זאת כך.

להשכלתך,הוא לא מפסיד משחק של הבוגרים,כולל חלק ממשחקי החוץ.
10-Oct-2014, 17:45 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Oct-2014 על ידי 17:50 פיליפצ'וק.)
הודעה: #127
(10-Oct-2014 16:20)אייל ס כתב:  הרמתי ידיים ולא ציני..
כותב כאן אדם שבשנים האחרונות בוודאות לא ראה אימון או משחק של קבוצת ילדים/נערים נוער,המושג שמיניות זה בשבילו תוכנית טלוויזיה,אין לו שמץ של מושג מה קורה במכבי נתניה בשנים האחרונות,מה הסיבה שהיו שנים שחונות,כמה שנים לוקח לבנות מחדש מחלקה ופוסק פסיקות וגוזר דין ומכליל וכמו שבחודשים האחרונים טעה בכל הערכה במה שקורה בקבוצה הבוגרת,הוא טועה גם כאן.
.אך מכיוון שאין לי עיניין להיות חלק מוויכוח שעלול להדרדר לשפה המקובלת על דיקטטורה ומי כמוני מכיר זאת מקרוב,ממייילים ומשיחות טלפון שבאם האות השביעית על כל הקומבינציות האפשריות היתה דומיננטית.
ולכן,אזוז הצידה מהשיח הזה ואתפלל בדרכי שמחלקת הנוער תמשיך בדרכה בשנים האחרונות וידעו לטפח את קבוצות הנערים על מנת שבעונות הקבוצות תיהיה לנו קבוצת נוער חזקה שתספק שחקים לגיטימים לקבוצה הבוגרת.

תהיה בריא, לא מנסה לשכנע אותך ולא כלום.
מבחן התוצאה הוא מה שקובע וכפי שאמרתי לך, אני אמשיך להמתין לפירות מהמחלקה המופלאה שאתה מדבר עליה.
ובזמן שאני כותב לך אני מסתכל על המסך ורואה את לירן שריקי ברמה"ש בטלוויזיה, עוד "טאלנט" פרי המחלקה.
10-Oct-2014, 18:05
הודעה: #128
(10-Oct-2014 17:45)פיליפצוק כתב:  

מבחן התוצאה הוא מה שקובע וכפי שאמרתי לך, אני אמשיך להמתין לפירות מהמחלקה המופלאה שאתה מדבר עליה.
ובזמן שאני כותב לך אני מסתכל על המסך ורואה את לירן שריקי ברמה"ש בטלוויזיה, עוד "טאלנט" פרי המחלקה.

לא טאלנט ולא בטיח וגם לא מאכזב ואם מקבל דקות בליגה השניה,כבר טוב.
.לצידו משחק חלוץ מבטיח ממכבי חיפה שלא ניראה יותר טוב.
שחקנים צעירים חייבים לשחק ,על מנת להצליח.
10-Oct-2014, 18:09 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Oct-2014 על ידי 18:24 פיליפצ'וק.)
הודעה: #129
(10-Oct-2014 18:05)אייל ס כתב:  
(10-Oct-2014 17:45)פיליפצוק כתב:  

לא טאלנט ולא בטיח וגם לא מאכזב ואם מקבל דקות בליגה השניה,כבר טוב.
.לצידו משחק חלוץ מבטיח ממכבי חיפה שלא ניראה יותר טוב.
שחקנים צעירים חייבים לשחק ,על מנת להצליח.

אתה צודק לחלוטין, רק חבל שכאשר זה מגיע ליוצאי נתניה הם ברובם ככולם מתאדים להם כי חוץ מטיפה כישרון אין להם כנראה יותר מידי מה להציע, בטח בכל מה שקשור למטליות וחוסן נפשי.
לגבי רועי עטר הילד סבל מפציעה קשה וגם מהתנכלות אישית מצד ראשי מכבי חיפה וגם אביו אמר את זה בפה מלא.
חוץ מזה מכבי חיפה הצמיחה עוד שלושה שחקני התקפה איכותיים לעתיד (חוגי, וייסמן, גוזלן) מה הצמיחה המחלקה האיכותית שלך בכל מה שקשור לחלוצים?
אפרופו חלוצים, לירון וילנר שנתון 79-80 היה החלוץ הנורמלי האחרון שהוציאה מחלקת הנוער, מאז 34-35 שנתונים של גורנישט, נאדה, זירו, אפס, כלום בכל מה שקשור לחלוצים.
10-Oct-2014, 18:33
הודעה: #130
תגיד משה אתה רציני?
מילידי 79/80 עברו 35 מחזורי חלוצים?
אצלך אין אלוהים,יש כותרת ואתה מוסיף עובדות.
בין נור ביסאן שאני לא חושב שהוא טאלנט ושריקי ללירון וילנר עברו 14/15 מחזורים
ואם תקרא טוב את שכתבתי ואם תכיר את העובדות ואם תזוז מהמחשב לשטח ותסתובב,תבין שאלו העונות השחונות,אותם עונות שמחלקת הנוער היתה בקנטים ולשמחתנו היא התאוששה ומצמיחה שחקנים לכל הנבחרות הצעירות.

ומכיוון שאני מחוץ למערכת,אישבלא יאשים אותי בכתיבה אינטרסנטית.
משה היקר,המשותף לשנינו זו האהדה לנתניה והמגורים מחוץ לנתניה,השוני הוא בזמן האיכות.אתה משקיע במקלדת ואני בצפיה בקבוצות הצעירות של המועדון.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים