קבוצת הנוער
|
10-Oct-2014, 15:00
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Oct-2014 על ידי 15:07 עידן444.)
הודעה: #121
|
|||
|
|||
RE: קבוצת הנוער
(10-Oct-2014 14:35)פיליפצוק כתב:אתה שואל ברצינות??? אתה רוצה שאתן לך רשימה של שחקנים שגדלו אצלנו וזכו בתארים במקומות אחרים??? אני מניח שאתה מכיר אותה לבד... פשוט נוח לך להתעלם ולגמד כל הישג של משהו שקשור למועדון הזה...(10-Oct-2014 14:28)amirmr כתב:(10-Oct-2014 11:11)טל.מ כתב: די הויכוח הזה מוצא. מה לא ברור בזה שיש קשר הדוק בין חוזק כלכלי , קבוצת בוגרים רצינית , לבין השקעות ונהירת צעירים למחלקות הנוער?אפשר לחשוב כמה שחקני נוער של חיפה מגיעים לקבוצה הבוגרת, במשחק האחרון למשל שיחק רק 1 ועוד 1 לא שותף לשחקן, לשחקן צעיר עדיף לגדול בקבוצה קטנה ולהתבלט שם אח"כ הגדולות כבר יבואו. (10-Oct-2014 14:54)פיליפצוק כתב:(10-Oct-2014 14:47)עידן444 כתב: בכל הארץ משחקים עשרות אלפי ילדים בכל בגיליים ואלה שמגיעים לשחק בליגת העל והלאומית זה פרומיל! לפחות בהם אל תזלזל. בניונים ורביבואים גדלים אחת ל... זה לא הופך מחלקות נוער שלמות לכושלות! זה הופך אותך לאיזה פרפקציוניסט עאלק שחושב שכל מחזור מחלקת נוער צריכה ליצר יניב קטן... מועדון לא יכול להיות יותר מבינוני בלי גב כלכלי חזק. רק חבל שגם כשיש קצת כסף במועדון הזה, הופכים אותו לזבל... אבל זה ממש לא קשור למחלקת הנוער שאני אישית חושב שגידלה בשנים האחרונות רק שחקני הגנה וקישור אפורים בגלל שהם היחידים שמקבלים צאנס, ודווקא אלה שבולטים מקבלים צאנס 2-3 משחקים בגביע הטוטו ובזה זה נגמר... וכיוון שהכדורגלן הישראלי בחלק גדול מהמקרים לא קורץ מחומר אנושי משובח שכולל נחישות ודבקות במטרה, הם מתייאשים ונעלמים אי שם בליגות הנמוכות... אם היו מקבלים צאנס אמיתי- אל תהיה שהם לא היו ממשים ומציגים גם בבוגרים את הרמה הגבוהה שהציגו בנוער |
|||
10-Oct-2014, 15:15
הודעה: #122
|
|||
|
|||
(10-Oct-2014 14:01)פיליפצוק כתב:(10-Oct-2014 13:52)ORENARIEL כתב: משה צודק צריך לסגור את כל קבוצות הנוער בעיר ובכסף רק לעסוק במסחר של שחקנים צעירים שיתאימו לקבוצה הבוגרת תגיד אתה איזה טעם יש להשקיע כסף במחלקת נוער אם אין פירות כבר 300 שנה? אז צריך לסגור! אין צורך זה רק בזבוז ואם אתה חושב שלא צריך לסגור אותה אז למה להשאיר? תביא סיבות טובות להחזיק אותה? מחלקת הנוער כושלת לא הוציאה שחקן אחד תותח לבוגרת כולם שחקנים בינוניים כמו ירדן כהן עדיף לסגור .. |
|||
10-Oct-2014, 16:20
הודעה: #123
|
|||
|
|||
הרמתי ידיים ולא ציני..
כותב כאן אדם שבשנים האחרונות בוודאות לא ראה אימון או משחק של קבוצת ילדים/נערים נוער,המושג שמיניות זה בשבילו תוכנית טלוויזיה,אין לו שמץ של מושג מה קורה במכבי נתניה בשנים האחרונות,מה הסיבה שהיו שנים שחונות,כמה שנים לוקח לבנות מחדש מחלקה ופוסק פסיקות וגוזר דין ומכליל וכמו שבחודשים האחרונים טעה בכל הערכה במה שקורה בקבוצה הבוגרת,הוא טועה גם כאן. .אך מכיוון שאין לי עיניין להיות חלק מוויכוח שעלול להדרדר לשפה המקובלת על דיקטטורה ומי כמוני מכיר זאת מקרוב,ממייילים ומשיחות טלפון שבאם האות השביעית על כל הקומבינציות האפשריות היתה דומיננטית. ולכן,אזוז הצידה מהשיח הזה ואתפלל בדרכי שמחלקת הנוער תמשיך בדרכה בשנים האחרונות וידעו לטפח את קבוצות הנערים על מנת שבעונות הקבוצות תיהיה לנו קבוצת נוער חזקה שתספק שחקים לגיטימים לקבוצה הבוגרת. |
|||
10-Oct-2014, 16:49
הודעה: #124
|
|||
|
|||
אמן. וסתם בשביל הכיף...
אלעד קורן, אבישי ז׳אנו, שי הולצמן, משה גלאם(אני זוכר אותו משחק חלוץ בבית״ר נתניה אבל אין לי מושג אם שם גדל), רוני לוי, רביד גזל, ואני בטוח ששכחתי עוד- תארים במדי מכבי חיפה. אסי דומב- תארים במדי הפועל ת״א אלון חלפון- אליפות במדי הפועל חיפה שלום תקווה- אליפות בהפועל ת״א וכוכב בסטאנדרד ליאז׳ אבי תקווה- שיחק בשוויץ- אם אני לא טועה במועדון הפאר גראס ופרס או יאנג בויז. עמוס סאסי ושלומי דהן זוהו כעילויים בנבחרות הצעירות ע״י בורוסיה דורטמונד. איתן טיבי- אליפויות בהפועל ק״ש ועוגן במכבי ת״א. עומרי בן הרוש- שותף פעיל שהופך אט אט ליותר פעיל במכונה של מכבי ת״א. פיראס מוגרבי- שחקן מאוד מוערך שקצת נעצר כתוצאה מחוסר התאקלמות בצרפת. כמעט לכל הרשימה המכובדת הזו- תארי אליפות וגביעים, אף לא אחד במדי מכבי נתניה- כי את פרי תוצרתה ועמלה של מחלקת הנוער של מכבי נתניה קצרו במקום אחר בגלל ניהול כושל ובעיות כלכליות של הקבוצה הבוגרת!!! באמת 20 שנה של כלום ושום דבר!!! באמת לא ייצרנו כאן כלום מאז עודד מכנס... כישלון טוטאלי!!! עכשיו תמשיך לדבר שטויות ולזלזל כמה שאתה רוצה!!! מאחל לך שתשיג הישגים כמו מחלקת הנוער הזו ושחקניה בחייך המקצועיים... שבת שלום ובהצלחה לנבחרת ישראל ובפרט לעומרי בן הרוש, עוד אחד מאותם בינוניים שרק בגיל 20 וקצת הגיע למועדון הכי גדול בישראל ולנבחרת ישראל... איזה כישלון!!! |
|||
10-Oct-2014, 16:56
הודעה: #125
|
|||
|
|||
קבוצת הנוער
(10-Oct-2014 14:43)אייל ס כתב:(10-Oct-2014 11:42)טל.מ כתב: אני אתן לך דוגמא הפוכה .. אני לא יודע מה הסיבה, אבל עובדתית הילד הזה אם יגדל להיות שחקן יעשה את זה בירוק. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
10-Oct-2014, 16:59
הודעה: #126
|
|||
|
|||
(10-Oct-2014 16:56)טל.מ כתב:(10-Oct-2014 14:43)אייל ס כתב: [quote='טל.מ' pid='24375' dateline='1412926969'] אני לא יודע מה הסיבה, אבל עובדתית הילד הזה אם יגדל להיות שחקן יעשה לא מדוייק,אך מכיוון שאתה לא מכיר את הפרטים,נשאיר זאת כך. להשכלתך,הוא לא מפסיד משחק של הבוגרים,כולל חלק ממשחקי החוץ. |
|||
10-Oct-2014, 17:45
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Oct-2014 על ידי 17:50 פיליפצ'וק.)
הודעה: #127
|
|||
|
|||
(10-Oct-2014 16:20)אייל ס כתב: הרמתי ידיים ולא ציני.. תהיה בריא, לא מנסה לשכנע אותך ולא כלום. מבחן התוצאה הוא מה שקובע וכפי שאמרתי לך, אני אמשיך להמתין לפירות מהמחלקה המופלאה שאתה מדבר עליה. ובזמן שאני כותב לך אני מסתכל על המסך ורואה את לירן שריקי ברמה"ש בטלוויזיה, עוד "טאלנט" פרי המחלקה. |
|||
10-Oct-2014, 18:05
הודעה: #128
|
|||
|
|||
(10-Oct-2014 17:45)פיליפצוק כתב:(10-Oct-2014 16:20)אייל ס כתב: הרמתי ידיים ולא ציני.. לא טאלנט ולא בטיח וגם לא מאכזב ואם מקבל דקות בליגה השניה,כבר טוב. .לצידו משחק חלוץ מבטיח ממכבי חיפה שלא ניראה יותר טוב. שחקנים צעירים חייבים לשחק ,על מנת להצליח. |
|||
10-Oct-2014, 18:09
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Oct-2014 על ידי 18:24 פיליפצ'וק.)
הודעה: #129
|
|||
|
|||
(10-Oct-2014 18:05)אייל ס כתב:(10-Oct-2014 17:45)פיליפצוק כתב:(10-Oct-2014 16:20)אייל ס כתב: הרמתי ידיים ולא ציני.. אתה צודק לחלוטין, רק חבל שכאשר זה מגיע ליוצאי נתניה הם ברובם ככולם מתאדים להם כי חוץ מטיפה כישרון אין להם כנראה יותר מידי מה להציע, בטח בכל מה שקשור למטליות וחוסן נפשי. לגבי רועי עטר הילד סבל מפציעה קשה וגם מהתנכלות אישית מצד ראשי מכבי חיפה וגם אביו אמר את זה בפה מלא. חוץ מזה מכבי חיפה הצמיחה עוד שלושה שחקני התקפה איכותיים לעתיד (חוגי, וייסמן, גוזלן) מה הצמיחה המחלקה האיכותית שלך בכל מה שקשור לחלוצים? אפרופו חלוצים, לירון וילנר שנתון 79-80 היה החלוץ הנורמלי האחרון שהוציאה מחלקת הנוער, מאז 34-35 שנתונים של גורנישט, נאדה, זירו, אפס, כלום בכל מה שקשור לחלוצים. |
|||
10-Oct-2014, 18:33
הודעה: #130
|
|||
|
|||
תגיד משה אתה רציני?
מילידי 79/80 עברו 35 מחזורי חלוצים? אצלך אין אלוהים,יש כותרת ואתה מוסיף עובדות. בין נור ביסאן שאני לא חושב שהוא טאלנט ושריקי ללירון וילנר עברו 14/15 מחזורים ואם תקרא טוב את שכתבתי ואם תכיר את העובדות ואם תזוז מהמחשב לשטח ותסתובב,תבין שאלו העונות השחונות,אותם עונות שמחלקת הנוער היתה בקנטים ולשמחתנו היא התאוששה ומצמיחה שחקנים לכל הנבחרות הצעירות. ומכיוון שאני מחוץ למערכת,אישבלא יאשים אותי בכתיבה אינטרסנטית. משה היקר,המשותף לשנינו זו האהדה לנתניה והמגורים מחוץ לנתניה,השוני הוא בזמן האיכות.אתה משקיע במקלדת ואני בצפיה בקבוצות הצעירות של המועדון. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים