קבוצת הנוער
|
08-Oct-2014, 11:46
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: קבוצת הנוער
(08-Oct-2014 11:35)פיליפצוק כתב:(08-Oct-2014 11:26)אייל ס כתב: משה ידידי היקר,אני שמח ומאושר שאתה סבלני,מקווה שתיהיה סבלני גם אל חברייך לפורום ,כשאתה סבלני כולנו מרוויחים וכן אני מאוד מכבד את דעותך גם שלא מסכים להם. עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה??? לסגור את המחלקה??? מה אתה מנסה להגיד? שעדיף להמשיך להביא שחקני רכש בינוניים כאילו זה תחנת רכבת? כל שנה להחליף את כל הקבוצה זו כן הדרך שאתה רוצה עבור המועדון הזה? בניה על ״שכירי חרב״ בינוניים? למה אתה כל הזמן מרוכז בזה שכל שחקני הבית בינוניים ומתעלם מזה ששחקני רכש שמרוקנים כאן את הקופה ברובם בינוניים גם כן! על איזה איכות אתה מדבר בדיוק??? |
|||
08-Oct-2014, 11:56
הודעה: #22
|
|||
|
|||
משה,ההבדל ביני ובינך שאני מכיר את כל שחקני קבוצת הנונר של מכבי נתניה וטוברוק זה נכון גם לנערים וזה נכון גם לילידי 94/93.
.מתי לאחרונה שחקן נוער של טוברוק הצליח בליגת העל? ולכן,אריק נלחץ ולכן הוא נאלץ במשך שנתיים לאכול הרבה הרבה הרבה חצץ מולי,לצערי הרב ,רגע לפני שהמערכה ההוכרעה ובנוקאאוט(ומי שמבין יודע על מה אני מדבר),הגיע לאיזיקוביץ מושיע ממקום לא צפוי. הדור של גולסה ושות' מאחורינו ומילידי 93/94/95/96/97,כרגע אין חייר וגם התאומיים,כניראה לא מה שחשבו כולם. .אגב,זה שאתה קורא ששחקן כזה או אחר יצא למבחנים או שיש התעניינות או שעומד לסגור,זה עבודה ניפלאה של איזיקוביץ,כך את כל הכותרות מה3 עונות האחרונות,מי נמכר/סגר? |
|||
08-Oct-2014, 12:04
הודעה: #23
|
|||
|
|||
אייל אתה צודק ברב דברייך אבל עדיין שהנתונים 96/7 של טוברוק יותר טובים משלנו ויש שם כמה שחקנים עם פוטנציאל.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
08-Oct-2014, 12:07
הודעה: #24
|
|||
|
|||
RE: קבוצת הנוער | |||
08-Oct-2014, 12:13
הודעה: #25
|
|||
|
|||
אייל, עוד לא הבנתי מי מרוויח מה מהעסקה הזו... זו האמת... בעיקר לא מבין מה טוברוק מרוויחה מהעסקה הזו... אתה יכול להסביר לי?
|
|||
08-Oct-2014, 12:22
הודעה: #26
|
|||
|
|||
RE: קבוצת הנוער | |||
08-Oct-2014, 12:46
הודעה: #27
|
|||
|
|||
קבוצת הנוער
אוקי אז אם אין שום שחקן מעניין בטוברוק - נקודת המוצא שלך אם אני מבין נכון, שעדיין למרות שאין שם משהו שווה עדיין מכבי נתניה מכורח ההסכם תעדיף שחקן של טוברוק על פני שחקן שלה ? כי אם זה לא ככה אז אני עדיין לא מבין איפה אנחנו נפגעים פה.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
08-Oct-2014, 12:56
הודעה: #28
|
|||
|
|||
(08-Oct-2014 12:46)טל.מ כתב: אוקי אז אם אין שום שחקן מעניין בטוברוק - נקודת המוצא שלך אם אני מבין נכון, שעדיין למרות שאין שם משהו שווה עדיין מכבי נתניה מכורח ההסכם תעדיף שחקן של טוברוק על פני שחקן שלה ? כי אם זה לא ככה אז אני עדיין לא מבין איפה אנחנו נפגעים פה. אנחנו נפגעים בכמה מישורים. הראשון מוראלי,תחושת הבטן של המאמנים מסיבות שבסוף העונה נפרט...לא משהו. השני מקצועי,יש העדפה לשחקנים הצעירים שהגיעו מטוברוק על שחקני מכבי נתניה(בסגל הבוגר),בלי שום סיבה ניראת לעין. לא ראול ולא דור מלכה הם מאור הגולה ואין סיבה שהם יועדפו על איתי מנצור. השלישי,כספי....אריק יעשה כסף על שחקנים דרך מכבי נתניה,שבמצב רגיל דרך הוועדה למעמד השחקן,שחקני נוער שגדלו בקבוצה לא מקצוענית משוחררים בכסף קטן(במקרה הרע/טוב). הרביעי,אצל איזיקוביץ זה עיסקת חבילה,אתה רוצה אחד,הוא מחייב אותך בשניים נוספים. טל,לטוברוק היה עשור ניפלא,הוא הצליח לגדל שחקנים טובים ,למכור,לקבל סכומים קבועים,לעבוד על כולם.....היום המועדונים שעבדו איתו בעבר ניתקו קשר ואלי שגב הציל אותו. |
|||
08-Oct-2014, 13:13
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-Oct-2014 על ידי 13:14 משה.ד.)
הודעה: #29
|
|||
|
|||
אייל אני קורא ועוקב כבר זמן רב אחרי הפוסטרים שלך על אריק איזיקוביץ. עצוב שזה המצב. ציינתי כבר מזמן ששגב נראה אחלה נאיבי ויש אומרים שנאי בי זה הבן דוד של הטמבל. מי יודע אולי נרקמת פה קונספירציה על חשבון מכבי נתניה ויום אחד נמצא את נתניה בבעלותו של אדון איזיקוביץ
ושלמה שרף |
|||
08-Oct-2014, 13:57
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-Oct-2014 על ידי 13:58 עידן444.)
הודעה: #30
|
|||
|
|||
(08-Oct-2014 12:22)אייל ס כתב:(08-Oct-2014 12:13)עידן444 כתב: אייל, עוד לא הבנתי מי מרוויח מה מהעסקה הזו... זו האמת... בעיקר לא מבין מה טוברוק מרוויחה מהעסקה הזו... אתה יכול להסביר לי? והשניים שעכשיו בבוגרת? לא ״עילויים״ בין בני גילם? עזוב רגע את דיא בצד. אני מדבר על אבו עביד וגרשומוב... וגם מי אמר שזה צריך לבוא על חשבון שחקנים שלנו? מכבי נתניה התחייבה למשהו? |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים