פניני אלי שגב ברדיו 103FM
|
29-Sep-2014, 10:46
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: פניני אלי שגב ברדיו 103FM
(29-Sep-2014 10:26)דוד חטב כתב: אייל זו הסיבה היחידה שאני לא מעלה את הדברים שיודעים בחדרי חדרים ונקווה שלא ייצאו החוצה... אולי בכל זאת תצאו מבועת המוסד והשב"כ שאתם נמצאים בו וספרו גם לנו ,פשוטי העם............ |
|||
29-Sep-2014, 10:55
הודעה: #42
|
|||
|
|||
זה מיותר,זה לא לכבוד המועדון,זה לא לכבוד האנשים שעומדים בראשו,זה לא לכבודנו כאוהדים,זה לא עושה ויעשה טוב לאיש למעט איזיקוביץ,לכן עדיף להשתיק ת'נושא.
|
|||
29-Sep-2014, 11:40
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Sep-2014 על ידי 11:43 yaron73.)
הודעה: #43
|
|||
|
|||
(29-Sep-2014 10:01)דוד חטב כתב:(29-Sep-2014 0:45)yaron73 כתב:(29-Sep-2014 0:02)דוד חטב כתב: גבר לא צריך מתחת לפני השטח ... בוא נעבור מעל פני השטח... צריך להשלים עם זה. כנראה מימשנו את כל פוטנציאל המנויים שלנו. אלי שגב וההנהלה עשו הכל בנושא וזה מה שיש. מעבר ל4500 שמגיעים (מנויים וכרטיסים) כל השאר יגיעו רק בהצלחות.... "כל החיים בלב את אלופה" |
|||
29-Sep-2014, 13:30
הודעה: #44
|
|||
|
|||
(29-Sep-2014 10:55)אייל ס כתב: זה מיותר,זה לא לכבוד המועדון,זה לא לכבוד האנשים שעומדים בראשו,זה לא לכבודנו כאוהדים,זה לא עושה ויעשה טוב לאיש למעט איזיקוביץ,לכן עדיף להשתיק ת'נושא. מה שעושה החוצפן הזה חטב (ועוד באתר הרישמי של המועדון) זה להכתים הנהלה של קבוצה שלמה וזה בפני כל מי שנכנס לכאן וקורא את "הרמיזות" שלו. מפתיע אותי (או אולי בעצם לא) שאתה לא יוצא כנגד זה. כך או כך בכל מה שקשור אלייך ולאדון חטב וענייני טוברוק, אני לוקח הכל בעירבון מוגבל כי איזיקוביץ או מי מטעמו לא נכנס לכאן ומגיב על הרמיזות/האשמות וידוע לכל שאתה והוא לא הייתם "חברים טובים" וחטב זה עובד לשעבר שדופדף מהמערכת ולא ברוח טובה. |
|||
29-Sep-2014, 13:44
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Sep-2014 על ידי 13:46 אייל ס.)
הודעה: #45
|
|||
|
|||
משה אין לך מושג וחצי מושג מדוע חטב עזב את המועדון ולכן אין סיבה שתתבטא כפי שאתה מתבטא,ההבדל בינו ובינך שחטב (והוא לא היחיד כאן בפורום),אוהד מכבי נתניה משחר נעוריו וממשיך לאהוד את הקבוצה למרות שהוא לא מועסק במועדון כבר לא מעט שנים ולמרות שהוא כמוך לא גר בנתניה,הוא דואג להגיע למשחקי מחלקת הנוער בשבתות ולעקוב מקרוב אחרי התפתחות הילדים והנערים ולכן הסיטואציה ההזויה שמתרחשת בחודשים האחרונים שקשורה לקשר עם טוברוק(ונכון להיום,השתיקה יפה לעובדות),מפריעה ומטרידה את חטב וגם אחרים שמבינים היטב לאן זה יוביל(מניסיון העבר).
במידה וזכרוני לא בוגד בי,לו משה דיקטטורה היה יודע רק חלק מהדברים שהוא יודע היום כפילפצ'וק,הפורום הזה היה רועש וגועש. לו משה דיקטטורה היה יודע על מה חטב מרמז,סביר להניח שהימ"ס והימ"מ היו מתקשים לעצור את תגובותיו. אז בחיאת משה,קרא את כל מה שכתבת בשנה האחרונה ותיראי איך למרות שלא מעט מתנפצים לך בפנים,אתה ממשיך בצורה עקבית לפגוע בכל אלו שלאחר זמן אתה מסכים עם אמירותיהם וקריאת המפה. חטב הוא ממש לא מחברי הקרובים ודפים שלמים בפורום נכתבו על ידינו בהתנצחויות השונות על נושאים כאלו ואחרים. |
|||
29-Sep-2014, 13:52
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Sep-2014 על ידי 13:54 פיליפצ'וק.)
הודעה: #46
|
|||
|
|||
(29-Sep-2014 13:44)אייל ס כתב: משה אין לך מושג וחצי מושג מדוע חטב עזב את המועדון ולכן אין סיבה שתתבטא כפי שאתה מתבטא,ההבדל בינו ובינך שחטב (והוא לא היחיד כאן בפורום),אוהד מכבי נתניה משחר נעוריו וממשיך לאהוד את הקבוצה למרות שהוא לא מועסק במועדון כבר לא מעט שנים ולמרות שהוא כמוך לא גר בנתניה,הוא דואג להגיע למשחקי מחלקת הנוער בשבתות ולעקוב מקרוב אחרי התפתחות הילדים והנערים ולכן הסיטואציה ההזויה שמתרחשת בחודשים האחרונים שקשורה לקשר עם טוברוק(ונכון להיום,השתיקה יפה לעובדות),מפריעה ומטרידה את חטב וגם אחרים שמבינים היטב לאן זה יוביל(מניסיון העבר). אז שיספר במה מדובר, אני גם רוצה להתעצבן, מה זה כל הרמיזות האלה??? כאשר אתה או הוא "רומזים" אתם שמים תחת עננה את כל מי שמעורב בענייני טוברוק וזה לא בסדר. חוץ משניכם יש עוד אנשים שבאים למשחקי הנוער, חלקם אולי גם כותבים פה, אז למה אף אחד לא מדבר על מה שצריך לדבר? |
|||
29-Sep-2014, 14:27
הודעה: #47
|
|||
|
|||
חברים יקרים, אייל ודויד, אתם לא חייבים לספר לנו במה מדובר. עולה מן הדברים שמחלקת הנוער שלנו בסכנה גדולה ועלולה להיפגע בגלל המדיניות הננקטת, השת״פ עם טוברוק, וכו. כאנשים שאוהבים את מכבי נתניה,כאנשים שאיכפת להם, כאנשים אקטיביים שעושים בהרבה מקרים מעבר לרק ״לשבת ולבלבל במוח בפורום״(כמו רובנו כאן... והלוואי היה לי את הזמן ו\או היכולת הכלכלית לעזור מעבר לקניית מנוי והגעה למשחקים- מודה שהיום אני ממעט להגיע למשחקי חוץ), זכותכם ויתכן ואף חובתכם לפנות לבכירי ההנהלה והבעלים ולהתריע! קשה לי להאמין שלאף אחד לא איכפת, ואם באמת לאף אחד לא איכפת וכולם אינטרסנטים, לערב אף גורמים מחוץ למועדון. יואב כץ פירק את מחלקת הנוער המפוארת שהיתה להפועל חיפה, אנשים חסרי כישרון עשו נזקים אדירים במחלקת הנוער המפוארת של הפועל פ״ת ופשוט אסור בשום פנים ואופן שזה יקרה כאן. אלי שגב ויוסי מאור חרטו את נושא הנוער על דיגלם. קשה לי להאמין שירצו להזיק ואם מישהו צריך להעיר אותם ולהזהיר אותם מכל מיני אינטרסנטים- זה הזמן!!
|
|||
29-Sep-2014, 14:35
הודעה: #48
|
|||
|
|||
כרגע קובי בלדב אחראי על מחלקת הנוער ,אז אני בטוח שהוא לא ייתן למישהו לפגוע במחלקה.
וחטב וסגל אם אתם יודעים משהו ולא מעוניינים לשתף אז עדיף גם לא לרמוז!!! |
|||
29-Sep-2014, 14:42
הודעה: #49
|
|||
|
|||
לכן כתבתי,עדיף לשתוק ולא לנהל דיון,כי לא ניתן לעשות דבר.
לא אוהב את ההתלהמות של משה כנגד חטב,כמו שלא אהבתי התלהמויות אחרות ולכן כתבתי את שכתבתי. ולגבי מחלקת הנוער של מכבי נתניה,דעתי ידועה לכל הגורמים מהראשון ועד האחרון ולכן זזתי הצידה בשלב הראשון וניתקתי מגע לחלוטין כשלב שני(למעט משחקים בשבתות,כך עשיתי כל חיי מילדות...שבת אצלי זה מחלקת נוער בבוקר ובוגרים בערב). יש היום בעל מאה ודעה אחד בלבד,על פיו יישק דבר וכל שנשאר לכולנו לקוות לטוב. |
|||
29-Sep-2014, 14:57
הודעה: #50
|
|||
|
|||
כבר הבנו שהוא צריך הכוונה ואולי הוא ״איש טוב מידי״ שקל לנצל(כמו שעשו לגאידמק, ויש לי תחושה שגם יאמר עזב כשהתחיל להרגיש את הניצול והגועל שקיים בכדורגל שלנו), וזקוק להכוונה. אולי יוסי מאור הוא הכתובת, אולי בלדב, אולי שפיגלר. לא יודע... או שאתם דרמטיים מידי, ואולי אתם טועים, או לא יודעים הכל. מדבריך אייל, מדובר בחילוקי דעות והשקפת עולם בינך לבין ״בעל המאה״. מדברי דויד מסתמן שמדובר בריקבון של ממש!!!
|
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים