שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלי שגב ב 103fm
02-Sep-2014, 20:24
הודעה: #1
אלי שגב ב 103fm
http://103fm.maariv.co.il/programs/Media...1t4nzVQ=KH
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
02-Sep-2014, 20:31 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Sep-2014 על ידי 20:36 פיליפצ'וק.)
הודעה: #2
RE: אלי שגב ב 103fm
אביתר לנג החרטטן (גם כן "אוהד") מיהר לעלות לשידור אחרי ששגב ירד ולטעון שלאוהד לויטה לא היה מושג שלא מרוצים ממנו.
ואני רק ביום שישי שמעתי במו אוזני את הסוכן שלו, גלעד קצב, ברדיו 90FM מספר שחוסר השביעות המקצועית מהלקוח שלו כבר ידועה להם כבר זמן מה.
מי שלא שמע את השידור אני אעדכן שגולת הכותרת של הראיון היה שיוסי מזרחי בנוסף לחוסר סבירות הרצון מלויטה, גם חשד בו שהוא מדליף ידיעות מתוך חדר ההלבשה ובשיחה של אלי שגב אתמול עם לויטה האחרון לא הכחיש.
02-Sep-2014, 20:37
הודעה: #3
יסלח לי ידידי אביתר אבל כנראה רק לוויטה לא ידע שלא מרוצים ממנו מה הוא חשב אחרי התצוגות שלו שאלי גוטמן יתקשר?

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
02-Sep-2014, 20:59
הודעה: #4
אלי שגב ב 103fm
שמעתי את הראיון . סתם תהיתי מאיזה תצוגות מזרחי היה מאוכזב הרי לפי שגב מזרחי כבר אמר לו על זה משהו לפני חודשיים. מה קרה לפני חודשיים ..?

מרקו רויס - לא מילה גסה !
02-Sep-2014, 21:02
הודעה: #5
הפועל פ"ת וכאלה.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
02-Sep-2014, 21:02
הודעה: #6
(02-Sep-2014 20:59)טל.מ כתב:  שמעתי את הראיון . סתם תהיתי מאיזה תצוגות מזרחי היה מאוכזב הרי לפי שגב מזרחי כבר אמר לו על זה משהו לפני חודשיים. מה קרה לפני חודשיים ..?

את הפאדיחה במשחק הליגה השני מול הפועל פ"ת, שכחת?
הגול של עאבד בגמר הגביע, גול של שוער.
הגולים במשחק האימון נגד הפועל פ"ת העונה.
יש הבדלים בין ליגה לאומית לליגת העל ואם מאמן שהוא גם שוער בדימוס לא מרגיש בנוח איתו אז תן לו את הקרדיט.
ואם בנוסף לכל זה האיש מדליף אז בכלל הייתי מטיס אותו.
02-Sep-2014, 21:29 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Sep-2014 על ידי 21:31 טל.מ.)
הודעה: #7
אלי שגב ב 103fm
הפאדיחה נגד הפועל פת יכולה היתה לקרות לכולם. הגול של עאבד בגמר אני בספק אם איזשהו שוער ישראלי היה עוצר את זה, כדור מדויק על הקורה . הייתי יותר מאשים את מי שעאבד הסתובב עליו (טופי?).
שורה תחתונה שיוסי יעשה מה שהוא מבין, אבל אם לא יהיה כאן חיזוק רציני בהתקפה, הרוש לא יהיה זה שיציל אותנו. ההבדל בין לויטה לבינו אם קיים בכלל הוא בנקודות .

דרך אגב מישהו במקרה יודע מתי ואם מעבירים את דודו בבקרה ?

מרקו רויס - לא מילה גסה !
02-Sep-2014, 21:32
הודעה: #8
(02-Sep-2014 21:29)טל.מ כתב:  הפאדיחה נגד הפועל פת יכולה היתה לקרות לכולם. הגול של עאבד בגמר אני בספק אם איזשהו שוער ישראלי היה עוצר את זה, כדור מדויק על הקורה . הייתי יותר מאשים את מי שעאבד הסתובב עליו (טופי?).
שורה תחתונה שיוסי יעשה מה שהוא מבין, אבל אם לא יהיה כאן חיזוק רציני בהתקפה, הרוש לא יהיה זה שיציל אותנו. ההבדל בין לויטה לבינו אם קיים בכלל הוא בנקודות .

מה שתגיד.
02-Sep-2014, 21:35
הודעה: #9
(02-Sep-2014 21:29)טל.מ כתב:  הפאדיחה נגד הפועל פת יכולה היתה לקרות לכולם. הגול של עאבד בגמר אני בספק אם איזשהו שוער ישראלי היה עוצר את זה, כדור מדויק על הקורה . הייתי יותר מאשים את מי שעאבד הסתובב עליו (טופי?).

העברת דודו בבקרה ו/או שחקנים נוספים תיהיה הפתעה גדולה בעיני.
.לא רואה את מכבי נתניה בבעלות הנוכחית ובלי הכנסת משקיעים נוספים,מגדילה את התקציב שגם כך הוא גדול על מידותיה הנוכחיות.
02-Sep-2014, 21:36
הודעה: #10
לא מכיר את שגב אישית ולא מפקפק באמינותו ...רק כמה נק' למחשבה...
1. אם אדון שגב מתלונן השכם וערב על החוזים שקיבל בירושה איך אלה שחתמו על החוזים עדיין כאן?
2.נאמר שהקיצוץ הוא בעצם לא קיצוץ אלה ...כרגע קיצוץ ואח"כ הכסף חוזר כתמריץ על מיקום למה לא להוציא הודעה מסודרת...
3 בוא נאמר שלויטה הוא מדליף סידרתי למה לא לקנוס אותו
4. התמונה מתבהרת וכנראה שלויטה לא נהג כנהוג במקום עבודה טיפוסי והמינימום זה להזמין את הבוס לחתונה...
5.מעניין למי שגב יבוא בטענות אילו חלילה הרכישה של דודו תתברר כפלופ...
6.אין היום הסברה נכונה כל הפרשה היתה צריכה להתנהל אחרת ובחדרי חדרים ואם מוציאים את כל החרא אז היה עדיף בהודעה רשמית בזו הלשון:
מכבי נתניה גאה היום לצרף את את שוער נבחרת ישראל אריאל הרוש לעונה עם אופציה לעונה נוספת ...
המועדון רואה בצירוף שוער מהשורה הראשונה עוגן משמעותי ותחרות בריאה על אפודת השוער הראשון.
לאחרונה היו מספר מיקרים אשר המועדון מבקש להשאיר בחדרי חדרים בעיקר מפאת כבוד והערכה לאוהד לויטה .
המועדון גאה כי בשורותיו משחקים :4 שוערי נבחרת הלאומית (הרוש),אולימפית (דין גל)נוער , ונערים א' וכו וכו...
פי אלף יותר מכובד הרי גם ככה החרא צף בסוף אז עדיף לתת בומבה בהתחלה היה מונע הרבה צרות....
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים