קצת טקטיקה
|
25-Aug-2014, 16:28
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Aug-2014 על ידי 16:30 אייל ס.)
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: קצת טקטיקה
(25-Aug-2014 16:11)אופיר34 כתב: גם לא מבקש שתכתוב כאן דברים שעדיף שלא יכתבו, אבל באמת שאני לא מבין במה צדק האדון. אני החתמתי את דודו ב250 אלף יורו נטו לשנה+דיור+רכב+חינוך לילדים בבית ספר האמריקאי ופרסמתי שזה גניבת השנה(בנושא הגנ יבה אני נוטה להסכים...),אני החתמתי את בן שושן? טל.מ החתים אותם?...אני זוכר פוסטים שיורדים על טל ועל אחרים בגלל ההחתמות האלו. |
|||
25-Aug-2014, 16:37
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Aug-2014 על ידי 16:38 אסףג.)
הודעה: #42
|
|||
|
|||
בסופו של דבר יזמתי את הפוסט לדון בקצת טקטיקה ובייחוד בשאלה האם ניתן לשחק עם דודו וערן ביחד. פועל יוצא מכך הוא מה הועילו החכמים בתקנתם לו כוונתם היתה להחתים קשר אחורי בלמעלה מ-250 אלף יורו שברור שגם אם הוא בריא, זה לא התפקיד בו עשה קריירה ושבו הוא מצטיין.
הוא שאמרתי, חצי שנה זמן כנראה לא מספיק. ל-2 מאמנים היתה תקופה כזאת, למאמן של חיפה ולשלנו. בחיפה אומנם אין בעיות תקציב, אבל אם אנחנו זורקים כזה סכום על אלתור, כנראה שגם לנו אין. |
|||
25-Aug-2014, 16:41
הודעה: #43
|
|||
|
|||
בסופו של דבר אלי שגב יצר את הצפיות ולא אף אחד אחר הוא דיבר על פליאוף עליון ועל תקציב הרביעי בגודלו בליגה.
אני באמת מעריך את אלי שגב על מה שהוא עושה אבל לא צריך לגונן עליו יותר מדי הוא בינתיים יותר מדבר מאשר עושה |
|||
25-Aug-2014, 16:56
הודעה: #44
|
|||
|
|||
לא רוצה להדליק מדורה או לשפוך שמן על המדורה הקטנה פה אבל לדעתי האיש "קצת" הזוי
|
|||
25-Aug-2014, 16:57
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Aug-2014 על ידי 17:05 אופיר34.)
הודעה: #45
|
|||
|
|||
(25-Aug-2014 16:28)אייל ס כתב:(25-Aug-2014 16:11)אופיר34 כתב: גם לא מבקש שתכתוב כאן דברים שעדיף שלא יכתבו, אבל באמת שאני לא מבין במה צדק האדון. קודם כל, יש הכחשה גורפת למספרים האלה, והיות ואף אחד מאיתנו (כולל אתה לדבריך) לא מעורים בנעשה בחדרי חדרים, המספר שזרקת מבוסס על פרסומים זרים ותו לא. וכן, נכון לרגע זה נראה שלדודו יש בעיקר רזומה מצוין ושם מחייב. יכול להיות שהוא בהחלט יתברר כפלופ ,אבל כמו שכולנו יודעים זה לא יהיה הפלופ הראשון בכדורגל העולמי. גדולים מאיתנו נפלו עם שחקנים הרבה הרבה יותר יקרים וכדור הארץ עדיין המשיך להסתובב על כנו.... אין ספק שבקבוצה עם תקציב כמו שלנו נפילה עם שחקן כל כך מרכזי יכולה להיות הרסנית אבל זה כנראה חלק מהסיכונים שלוקחים כאשר מביאים שחקן עם שם כמו דודו. ואת הטענות במקרה הזה אני בעיקר מפנה למזרחי שכנראה נפל במלכודת שטמנו לו. ודרך אגב, גם את הביטוי גניבת השנה לא זוכר ששמעתי, אבל אם אתה אומר נזרום איתך. והירידות שלנו על טל לא באו מכלום. הוא ירד על בן שושן עוד לפני שבעט בעיטה אחת בכדור. לא היה פה שום התייחסות להיבט הכלכלי. והכי מצחיק שביום שהודיעו שרוצים לשחרר אותו אותו אחד שירד עליו התלונן איך הקבוצה מעזה לעשות כזה מהלך. אותו כנ"ל לגבי דודו. ישר לקטול את כל העולם ואשתו. זה חלק מהכדורגל. לפעמים פוגעים בשחקנים (למשל שני הרומנים) ולפעמים נופלים. ותזכרו ששני השמות שהוזכרו עדיין חלק מהקבוצה. (25-Aug-2014 16:41)מאור כתב: בסופו של דבר אלי שגב יצר את הצפיות ולא אף אחד אחר הוא דיבר על פליאוף עליון ועל תקציב הרביעי בגודלו בליגה. לא שמעתי מעולם את אלי שגב מדבר על תקציב רביעי בגודלו. עוד קשקוש עיתונאי שדחפו לנו בחודשים האחרונים. נכון שאמר שהוא מקווה שנשתחל לפלי אוף עליון אבל ברב הראיונות שלו דיבר על אמצע טבלה. ובכלל הקטע הזה שכל מילה שיוצאת לו מפה מקבלת פה כזה משקל הוא ההזוי בעיניי. בסופו של דבר מדובר "בבשר טרי" בענף הזה ועיתונאים שתמיד יחפשו את הכותרת יודעים איך לעשות את זה מול שגב שלא תמיד מצליח לסנן את מילותיו. ועל זה אני באמת יכול לבקר. חייב לעבור קורס על תפקידו של המרואיין בתקשורת הספורט. ואני בהחלט יגונן על כל אדם ששם הרבה כסף מכיסו על הקבוצה שאני אוהד. אנשים כמו שגב צריכים לקבל תמיכה ולא רק קטילות וביקורות מבוקר עד ערב. |
|||
25-Aug-2014, 17:09
הודעה: #46
|
|||
|
|||
אופיר תן לי להסביר לך למה התכוונתי אם שכחת. אם תרצה תוכל אחכ להמשיך להפוך אותי לבעיה.
בן שושן - לא התלהבתי מההחתמה שלו כי הוא לא גולר. הוא אף פעם לא היה. לכן טענתי שהוא לא השחקן שאנחנו צריכים.ֿ מהרגע שהוא הוחתם אז הוא חתום נכון ?? מחייב את כולם. ואז בא שגב שבועיים אחכ ומודיע לו שאין לו כסף לשלם. אני מתרעם על המהלך הזה . מה לא ברור ? ככה לא מתנהגים. פשוט. לא מבין מה אתה לא מבין. האמת נדמה לי שאתה מבין מצוין אבל אם אפשר להסיט את הדיון לכיוון טל .. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
25-Aug-2014, 17:10
הודעה: #47
|
|||
|
|||
אופיר אני הולך היום ל"בלתי נשכחים" שאמור להיות סרט טוב,אך הוא ממש לא ברמה ובעוצמה לסרט שאתה בו....
עם דודו חתמו על חוזה שבנתניה לא חתמו גם בתקופת יאמר,דודו הגיע ב"ביזנס" מברזיל לישראל,דודו הגיע על תקן של כוכב על(למרות שלא ברור לי מהיכן תכננו לשלם עלות שחקן של 2 מיליון ש"ח ויותר). דודו לא עבר בבקרה למרות כל שאמר בעיניינו. עמית בן שושן הגיע למכבי נתניה לעמדה עשירה בשחקנים(לא נכנס לטיבם),עלות השחקן כמיליון ש"ח,השחקן לא עבר בבקרה למרות כל שנאמר בעיניינו. |
|||
25-Aug-2014, 17:26
הודעה: #48
|
|||
|
|||
(25-Aug-2014 16:11)אופיר34 כתב: גם לא מבקש שתכתוב כאן דברים שעדיף שלא יכתבו, אבל באמת שאני לא מבין במה צדק האדון. אופיר,כן יש פה משהו חריג ביחס לשנים קודמות,זה שהקבוצה לא מצליחה/רוצה להעביר שניים משחקניה היותר יקרים בקבוצה,שניים שהמועדון נלחם הרבה מאוד עד שחתמו,שניים שהמאמן מאוד רצה אותם ובנה עליהם לא עברו עדיין בבקרה.זה לא היה פה שנים... |
|||
25-Aug-2014, 17:43
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Aug-2014 על ידי 17:44 אופיר34.)
הודעה: #49
|
|||
|
|||
(25-Aug-2014 17:10)אייל ס כתב: אופיר אני הולך היום ל"בלתי נשכחים" שאמור להיות סרט טוב,אך הוא ממש לא ברמה ובעוצמה לסרט שאתה בו.... תאמין לי שהסרט שלי הרבה יותר טוב מה"בלתי נשכחים" שלך....(אתה לא מצפה באמת להרבה מסטלונה ושוורצנגר ??) שוב, לגבי המספרים - לא מכיר אותם וגם אתה לא (אלא אם אתה לא כזה מנותק כמו שאתה טוען). דודו הגיע ככוכב כי דודו הוא כוכב בקנה מידה של הכדורגל שלנו. לא מתווכח עם אף אחד לגבי הבעייתיות במעקב ובבדיקות שעשו לו לפני שהביאו אותו, אבל כשחקן עם רזומה כמו שלו הוא כוכב בהחלט. בסרט שלי יש גם פרק שאומר שאם דודו היה גם משחק כמו כוכב הוא היה עובר בבקרה בדרך כזאת או אחרת. יש איתו כרגע גם בעייה גופנית מה שלא מזרז כנראה את המאמצים להעבירו בבקרה. לגבי בן שושן - שוב, המאמן לחץ להביא אותו ואני מבין אותו. אין לנו שום שחקן בסגל בתפקיד שלו שעדיף עליו. נהפוכו, הוא עולה על כולם (כולל על שריקי לדעתי). בעניין המספרים, אותו כנ"ל כמו דודו. לא יודע ולכן לא מתייחס. זה שבסופו של דבר הוא עדיין לא עבר מבחינתי זה חבל ואני עדיין מקווה שאיכשהו זה כן יקרה. ושוב לגבי הסרט שלי ושלך , אני זוכר אותך ועוד כמה אחרים פה שפקפקו בתקציב ששגב דיבר עליו מהיום הראשון שהוא פה. בסופו של דבר ה 24 שהוא דיבר עליהם עברו במלואם ,כולל ערבויות אישיות של שגב, כך שעם כל הכבוד לך (ויש כבוד) כנראה שזאת מציאות ולא סרט (גם אם לדעתך ה 24 לא באמת 24...) |
|||
25-Aug-2014, 17:58
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Aug-2014 על ידי 17:59 אלון.)
הודעה: #50
|
|||
|
|||
לשגב מגיעה מילה טובה על ההשקעה הכספית ולזה שהוא נוטל במעמסה הכלכלית לבדו למרות שהצהיר שלא יוכל לעשות זאת לבד.כל הכבוד לו שלא נטש(לפחות בינתיים )את הספינה (בניגוד לבעלים אחרים) ונשאר בודד במערכה.יחד עם זאת גם מגיע לו מילת ביקורת על ההתנהלות בקיץ הזה,כמו שאמרתי בעבר,אין עשן בלי אש ושמות של מועמדים לא יצאו סתם כך לאויר(אפילו מזרחי טען שניסו להביא לכאן שחקנים אחרים אך הם דרשו יותר מידיי) וחוזים צריכים לכבד(גם אם אני לא מסכים להחתמות שבוצעו),לא ייתכן שתרדוף אחרי בן שושן כל הפגרה ושבוע לפני פתיחת הליגה תשחרר אותו,כשחתמת לא ידעת שאין לך כסף בשבילו?.גם בנושא דודו היה צריך לעשות יותר ופה גם למזרחי חלק לא קטן באשמה,כשאתה יודע שאתה לא יכול ליפול עם זרים וחלק גדול מתקציב השחקנים אתה מיעד לשחקן אחד אתה חייב לעשות שיעורי בית טובים יותר.
הלואי וימצא התקציב לשניהם(ולחלוץ שלדעתי זו החוליה החלשה שלנו כרגע) וסיארנסה יהיה בריא, אבל לא נראה לי שזה הולך להיות כזה פשוט... |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים