שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
המטרה 5000 מנויים
22-Jun-2014, 16:35
הודעה: #21
RE: המטרה 5000 מנויים
(22-Jun-2014 16:08)אייל ס כתב:  
(22-Jun-2014 16:07)guylux123 כתב:  
(22-Jun-2014 15:50)זאב רווח כתב:  עד שיגמר המונדיאל באמת לא תהיה תזוזה לגבי המנויים
אבל אחרי שייגמר המונדיאל וארגנטינה תזכה בגביע העולם אם לא יהיה 5000 מנויים וכל שבוע לא פחות מ 10000 אוהדים ביציעים לעולם לא נחזור להיות אימפריה בשביל אימפריה צריך הרבה אוהדים גם בבית ולפחות 3000 אוהדים במשחקי חוץ !!

עכשיו לאוהדים הרבים אין סיבה יש איצטדיון לתפארת , יש השקעת בעלים ענקית , הנה התבשרנו שקנדה בן שושן וגם צוצליץ' הבלם סוגר , כל מי שדאג התבדה יש קבוצה יש שחקנים טובים יש מאמן מצויין - מה שחסר זה קהל בבקשה לא לאכזב כמו בימי דניאל יאמר !

אל תצפה שזה יקרה מהר כלכך,אפשר להתחיל מ4000 מנויים ו8000 איש כל משחק,זה יהיה הרבה מעל המצופה

תתחיל ב2000 מנויים ו4000 נתנייתים בכל משחק ומשם נתקדם.
קצת פחות מזה היה בלאומית....אפשר לצפות ליותר
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
22-Jun-2014, 16:49 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Jun-2014 על ידי 16:51 אריאל.)
הודעה: #22
(22-Jun-2014 16:13)זאב רווח כתב:  עדיף תמיד להציב רף גבוהה ולהיות ריאלי מאוחר יותר זה דוחף להתקדמות כל הזמן

אייל 2000 מנויים זה בושה לקבוצת אוהדים ששואפים בקרוב לאליפות צריך להחליף דיסקט לחשוב בגדול
בקופסא אתה צודק באצטדיון כזה מפואר זה פשוט כלום כמו לומר 500 מנויים בקופסא

צודק, צריך ללכת "בגדול"

אני מציע למכור "מנוי לעשור" במחיר של 9 שנים, מי שלא יקנה עכשיו מנוי לעשור יצטער בהמשך כי העונה יהיו 5000 מנויים (לפחות!!!) ומשנה הבאה המגרש יהיה סולד אווט כל העונה מראש, אנשים יורישו לילדים את המנוי ותהיה רשימת המתנה של שנים לזכות לקנות מנוי.

אז שוב, אני לא יודע מי אתה "זאב רווח" ואיזו אג'נדה אתה מקדם ומטעם מי, אבל נמאס שכותבים שטויות בפורום.

אתה נשמע כמו מועמדת למלכת יופי שרוצה לשמור על איכות הסביבה, לקדם שלום עולמי ולמכור 5,000 מנויים למכבי נתניה

מפגר אבל אופטימי
22-Jun-2014, 17:46
הודעה: #23
תגיד לי איזו אג'נדה אתה מקדם ואומר לך איזו שלי אריאל

מה השטויות האלו ?

נאג'נדה היחידה שלי זה אליפויות גביעים בבוגרים בנוער לשאוף שמכבי נתניה תהיה הכי טובה כשם שתמיד היתה להחזיר את האימפריה

כשלא היה מגרש זרזרתם שאין מתקן כשלא היה בעלים קדחתם בראש שאין כסף כשלא היה מאמן צעקתם שהוא עוד ילמד וישתפר ויגלח על חשבוננו , כשלא היו שחקנים בכיתם כמו שרמוטות שכל השחקנים בורחים מנתניה

אז היום כל זה השתנה , יש מתקן , יש בעלים , יש שחקנים , יש מאמנים , חייב שיהיה קהל גדול על מנת שהבעלים לא יתייאש ממכבי נתניה זוהי חובתו של כל אוהד .

זה שאתה טוען שאתה פסיכי אבל אופטימי לא נראה בפוסט שלך פסיכי כן אופטימי בכלל לא !!!

רוצים קבוצה גדולה ? צריך אוהדים והרבה !!! אם נהפוך לקהל של 10000 במשחקי בית תוך שנתיים שלוש נביא גם אליפות ! זאת האג'נדה שלי !!!
22-Jun-2014, 17:57
הודעה: #24
זאב,הנוכחים בפורום מכירים אחד ת'שני בשמותיהם במראם לעיתים נפגשים במשחקים,אחרי או לפני,לעיתים מתווכחים עד זוב דם לעיתים מסכימים.
את השם הספרותי שלך מכירים מהטוקבקים באתרי האינטרנט השונים ולפתע לפני מספר שבועות פרצת גם לפורום באינספור פוסטים לעיתים כמות דו ספרתית ביום וזה בסדר וזו זכותך,לעיתים הפוסטים הגיוניים לעיתים פחות ובלי קשר לתוכנם,עדיין קשה להתייחס ברצינות לפוסט שמציג רף של 5000 מנויים לקבוצה שב10 שנים האחרונות לא מכרה בשום עונה בממוצע יותר מ3000 כרטיסים למשחק לאוהדיה(בעונות הטובות) וכ2000 כרטיסים ומנויים בממוצע למשחק במרבית העונות.
ולכן,לקבוע רף זה ניפלא,כל חיי אני עוסק בזה,אך כדי שייחסו חשיבות לרף,צריך מעט הגיון סביב המספרים.
22-Jun-2014, 18:00
הודעה: #25
אני אומר שלא עוברים את ה2000 מנויים, אתה אומר 5000, האמצע זה 3500...

כל מנוי מעל 3500 אני נותן לך שקל, כל מנוי מתחת לזה אתה נותן לי שקל,

עשינו עסק?

ובאמת מעניין אותי מי עומד מאחורי השם, כי "בנאדם רגיל" לא יכתוב כזאת אסופת שטויות

מפגר אבל אופטימי
22-Jun-2014, 18:06
הודעה: #26
אבל לפחות רשם שרמוטות בלי שגיאות כתיב.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
The following 1 user Likes טל.מ's post:
אלון (2222-0606-2014201420142014)
22-Jun-2014, 18:11 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Jun-2014 על ידי 18:13 אריאל.)
הודעה: #27
תשאל את שחר פאר, שהיתה מס' 11 בעולם, בספורט סופר קשה, בו שחקנים באותו משחק מציגים רגעי שיא ורגעי שפל, קאמבקים נפלאים והתרסקויות לא צפויות, תשאל אותה איך היא מציבה לעצמה מטרה במשחק כשהיא בירידה.

היא לא תגיד לך שהיא חושבת לקחת את המערכה, גם לא תמיד את המשחקון אלא את הנקודה הבאה!

מכרנו 1400+ מנויים, יותר מ-40% יותר משנה "רגילה", בוא נציב יעד של 2000.
נגיע ל2000, נכוון ל2500,

לקראת הפליאוף (העליון?) תמכור מיני מנוי ותקווה לעוד 300-400
ואז, שנה הבאה, נחשוב שוב מה היעד

מפגר אבל אופטימי
22-Jun-2014, 18:58
הודעה: #28
חברים זה לא מספיק מדובר כאן על המון גורמים צריך לשנות קונספציה ולהפסיק לחשוב כמו קבוצה קטנה
יש עכשיו מנהלת וזכויות שידור לא מדובר על עשיית הכנסה לבעלים אלא על מיצוב הקבוצה בין לפחות 4 הגדולות מכבי והפועל תל אביב מכבי חיפה בית"ר ירושלים מכבי נתניה והפועל באר שבע , מתוך 6 קבוצות עם הקהל הגדול במדינה אנחנו צריכים להתברג ב 4 הראשונות .
קבוצה גדולה מושכת שידורים מושכת פרסומות מושכת ענין
אני שואל אתכם כאן מה צריך עוד לעשות שההנהלה והבעלים לא עשו ? על מנת להביא מספר קרוב ל 5000 מנוייים למרות שגם 3500 מנויים זה נחמד ולא מאכזב , בואו בגישה יותר פוזיטיבית סיעור מוחות תמיד עוזר מה זה עוזר כל פעם לבכות על פינאס ?

הביאו שחקנים העונה שלא חלמתי שיבואו אני מרגיש חובה לתת פידבק טוב על מנת לעודד אותם שזאת הדרך הנכונה
באמת שאני לא חשוב מי באמת אני מאחרי הכינוי , די בטוח שכולכם מכירים אותי מי יותר מי פחות זאת העונה ה 46 שאני אוהד את מכבי נתניה מבטיח לכולם עוד אליפות אחת וזהו אפרוש , המוצא שלי בטוח כבר אתם יודעים מארגנטינה זהו לא משהו מיוחד .
22-Jun-2014, 19:27
הודעה: #29
סבלנות זה שם המשחק,אם לכולם תהיה את הסבלנות אז ביום מן הימים היעד שלך יהיה ריאלי,כרגע הוא לא.גם את רומא לא בנו ביום אחד...
22-Jun-2014, 19:45
הודעה: #30
זאב
מה שעולה מהר יורד מהר.
ככה מניות עולות ונופלות.

אני מעדיף עליה איטית בכמות המנויים שנמשכת לאורך מספר שנים, תוך כדי בניית קשר בין קהל המנויים והמועדון, שיתופם בהחלטות וכדומה.

אני גם מעדיף שהסיבה העיקרית לרכישת מנוי היא רצון לתמוך במועדון , ולא שמות כאלה ואחרים.

צריך לבנות לאט את הממשק בין בעלי המנויים למועדון, אחרת יהיו תמונות כמו של אוהדי באר שבע מנסים לקנות כרטיס למשחק חוץ נגד מכבי ת"א.

מפגר ולא אופטימי.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים