שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
קדוסי!
11-May-2014, 14:54
הודעה: #51
RE: קדוסי!
עזוז ?
במה הוא יותר טוב מהקיים ?
הייתי מקדם מגן נוער במקום להביא שחקן בינוני
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
11-May-2014, 14:55 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-May-2014 על ידי 14:56 טל.מ.)
הודעה: #52
קדוסי!
(11-May-2014 14:52)אופיר34 כתב:  
(11-May-2014 14:12)טל.מ כתב:  לא סותר את עצמי אני לא בנוי לזה. מה שאמרתי הוא שעגייב מוכשר בלי ספק אבל לא כזה (עדיין) שאפשר לבנות סביבו קבוצה ובלי שום קשר הוא לא יגיע לפה כי יש לו ביקוש במקום אחר.
נתניה צריכה לחשוב קודם כל על מנהיגים שיסחבו את הקבוצה ואחכ לקשט בצעירים כשרוניים בעלות נמוכה.

לא יגיע כמו שלויטה, שלו וערן לוי לא הגיעו ??

אם אתה יודע משהו אחר אשריך. זו דעתי על כל פנים.
אלון לשאלתך - אני לא כזה סקאוט אבל זה חייב להתחיל מהקישור האחורי. מישהו כמו אלברמן למשל.

ורק להדגיש - אופיר אנחנו מדברים על עגייב כן ? לא קדוסי עזוז או מישהו אחר.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
11-May-2014, 15:03
הודעה: #53
נס זמיר שייך לטוברוק ?
שחקן טוב ?
11-May-2014, 15:04
הודעה: #54
אם אין כסף להביא את עגייב אז בטח ובטח לא את אלברמן,ותהיה בטוח שהוא לא ירצה לעזוב את מכבי ת״א לטובת מכבי נתניה,הלוואי והיה בקבוצה.לגבי המנהיגים,לדעתי בונים על ערן לוי כמנהיג של הקבוצה אני מאמין(לא בהכרח מסכים)ששליו מנשה ו/או שריקי ישארו ויחד עם ערן לוי ינהיגו את הקבוצה.לכן,כן צריך להביא שחקנים כישרוניים(וטובים)ולא בהכרח לחפש מנהיגים שאני לא יודע אם נמצאים.יכול להיות שאם יצליחו להנחית כאן קשר ו/או בלם אחורי זר שיתגלה כתותח יהפוך גם למנהיג כדוגמת לואיס מרין...
11-May-2014, 15:20
הודעה: #55
קדוסי!
(11-May-2014 15:04)אלון כתב:  אם אין כסף להביא את עגייב אז בטח ובטח לא את אלברמן,ותהיה בטוח שהוא לא ירצה לעזוב את מכבי ת״א לטובת מכבי נתניה,הלוואי והיה בקבוצה.לגבי המנהיגים,לדעתי בונים על ערן לוי כמנהיג של הקבוצה אני מאמין(לא בהכרח מסכים)ששליו מנשה ו/או שריקי ישארו ויחד עם ערן לוי ינהיגו את הקבוצה.לכן,כן צריך להביא שחקנים כישרוניים(וטובים)ולא בהכרח לחפש מנהיגים שאני לא יודע אם נמצאים.יכול להיות שאם יצליחו להנחית כאן קשר ו/או בלם אחורי זר שיתגלה כתותח יהפוך גם למנהיג כדוגמת לואיס מרין...

אלון אמרתי כדוגמת אלברמן. ברור שאנחנו לא מסוגלים לפתות שחקן ממכבי תא אלא אם כן הוא שוחרר.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
11-May-2014, 15:26
הודעה: #56
ערן לוי אחלה מנהיג שים מלפניו את קאיודה עגייב וסייף ומאחוריו ירין חסן ועוד קשר אחורי אחראי לא צעיר ויש לך אחלה קבוצה לפליאוף עליון.
11-May-2014, 15:46
הודעה: #57
(11-May-2014 15:20)טל.מ כתב:  
(11-May-2014 15:04)אלון כתב:  אם אין כסף להביא את עגייב אז בטח ובטח לא את אלברמן,ותהיה בטוח שהוא לא ירצה לעזוב את מכבי ת״א לטובת מכבי נתניה,הלוואי והיה בקבוצה.לגבי המנהיגים,לדעתי בונים על ערן לוי כמנהיג של הקבוצה אני מאמין(לא בהכרח מסכים)ששליו מנשה ו/או שריקי ישארו ויחד עם ערן לוי ינהיגו את הקבוצה.לכן,כן צריך להביא שחקנים כישרוניים(וטובים)ולא בהכרח לחפש מנהיגים שאני לא יודע אם נמצאים.יכול להיות שאם יצליחו להנחית כאן קשר ו/או בלם אחורי זר שיתגלה כתותח יהפוך גם למנהיג כדוגמת לואיס מרין...

אלון אמרתי כדוגמת אלברמן. ברור שאנחנו לא מסוגלים לפתות שחקן ממכבי תא אלא אם כן הוא שוחרר.

תעבור קבוצה קבוצה ותראה שבאף קבוצה אין מנהיג אמיתי פרט אולי למכבי ת"א וב"ש(ברדה),לנו דווקא כן יש אחד כזה(לטוב ולרע),לכן,שוב,צריך להתמקד בישראלים טובים ובזרים מצוינים בתקווה שניפול על זר כדוגמת לואיס מרין...
11-May-2014, 16:29
הודעה: #58
אן רוצים יותר לחסוך אפשר להביא את עומר אצלי ואת לירוי אלעד גבאי אנס דאבור אלמוג בוזגלו מהלאומית יכול ליהיות השקעה טובה ובקשר לזרים עדיף צעירים כי הבוגרים שמגיעים לארץ בדרך כלל סתם גיש. ואם ישאר כסף אז להביא שחקן אחד או שתיים עם שם נגיד ארבייטמן או עגייב . ככה גם יבוא יותר קהל .
11-May-2014, 16:45
הודעה: #59
Re: RE: קדוסי!
(11-May-2014 15:46)אלון כתב:  

תעבור קבוצה קבוצה ותראה שבאף קבוצה אין מנהיג אמיתי פרט אולי למכבי ת"א וב"ש(ברדה),לנו דווקא כן יש אחד כזה(לטוב ולרע),לכן,שוב,צריך להתמקד בישראלים טובים ובזרים מצוינים בתקווה שניפול על זר כדוגמת לואיס מרין...

שחקן שעומד על המגרש ומנפנף בידיים לחבריו זה לא מנהיג( רוצה שישאר בתנאי שיביאו עוד קשר התקפי לידו).
מסכים איתך לגבי השאר.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
11-May-2014, 17:05
הודעה: #60
(11-May-2014 16:45)חזום חזום כתב:  
(11-May-2014 15:46)אלון כתב:  

שחקן שעומד על המגרש ומנפנף בידיים לחבריו זה לא מנהיג( רוצה שישאר בתנאי שיביאו עוד קשר התקפי לידו).
מסכים איתך לגבי השאר.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

כתבתי לטוב ולרע,ותרצה או לא הוא המנהיג שלך....ללא שום קשר ברור לכולם שחייבים חיזוק רציני בחוליית הקישור.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 10 אורחים