שגב וגונן עשויים לקנות את חלקו של מאור בנתניה.
|
09-May-2014, 16:57
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: שגב וגונן עשויים לקנות את חלקו של מאור בנתניה.
(09-May-2014 16:50)amir כתב: ניצן משפט קשה רשמת פה לקח לי קצת זמן לעכל אבל החיבור פה להפועל חיפה באמת מתבקש נקווה שניקח משם רק את השמחות. מסכים. תאמין לי שחשבתי על כל מילה שכתבתי. גם על ההשלכות. לא כתבתי הגיגים מהפה החוצה בלי לדעת, לבדוק ולחשוב... חוזר ואומר, מאחל לכולם ,כולל כולם שאתבדה. רק שמחות לכולנו. |
|||
09-May-2014, 17:11
הודעה: #22
|
|||
|
|||
Re: RE: שגב וגונן עשויים לקנות את חלקו של מאור בנתניה.
(09-May-2014 16:57)nitzan כתב:(09-May-2014 16:50)amir כתב: ניצן משפט קשה רשמת פה לקח לי קצת זמן לעכל אבל החיבור פה להפועל חיפה באמת מתבקש נקווה שניקח משם רק את השמחות. מהדהד לי בראש כמו פטיש 5 קג. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
09-May-2014, 17:18
הודעה: #23
|
|||
|
|||
(09-May-2014 16:41)פיליפצוק כתב:(09-May-2014 15:53)טל.מ כתב:(09-May-2014 15:44)פיליפצוק כתב: שמעתי את הטור של אפי ישראל ואחרי שסיננתי את התוספות שלו וההתלהבות שלו, בשורה התחתונה, הזקן חזר ובגדול והוא אחראי על לא מעט מהבלגן שקורה היום מאחורי הקלעים. עצוב לקרוא. גם אם נכון רק חלקית, אין ספק בדבר אחד, אלי שגב מעדיף את שפיגלר על רבים וטובים אחרים,. חבל שהמשמעות היא שכל מי שאינו מחסידי שפיגלר מוזז הצידה. מילא, אם האיש היה תורם מכספו וזמנו כפי שעושים אלו ש,מפריעים לו ", אני עצוב רק בשל העובדה שחלקנו לפחות (אני בוודאי) גדלנו על האיש הזה. היו כבר מי שאמרו עליו: שחקן גדול אך כנראה אדם פחות... כנראה צדקו... |
|||
09-May-2014, 17:41
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-May-2014 על ידי 17:40 טל.מ.)
הודעה: #24
|
|||
|
|||
שגב וגונן עשויים לקנות את חלקו של מאור בנתניה.
כמו שאייל כתב פה לא פעם לא פעמיים ולא שלוש ... איפה שיש כסף תמצא את שפיגלר . ביום שהכסף יעלם גם שפיגלר יתאדה. וכשתשאל את עצמך מה הוא טרם בכל התקופה לא תצליח להבין. רק תקרא על סכסוכים וריבים ועל ההוא שלא יכול לעבוד עם זה. תרחיק אותו מהמועדון ופתאום הכל מסתדר. לא מצליח להבין איך שגב נופל לבור הזה.
מצד שני .. הלוואי עלי בגילו של שפיגלר שכר כזה . האיש ידע פעם להדביק את הכדור לרגל והיום הוא יודע להדבק לכסף. נ.ב - אופיר , זה פיליפצ׳וק שמנבא ירידת ליגה אם וכאשר.. לא אני. כמו שאייל כתב פה לא פעם לא פעמיים ולא שלוש ... איפה שיש כסף תמצא את שפיגלר . ביום שהכסף יעלם גם שפיגלר יתאדה. וכשתשאל את עצמך מה הוא טרם בכל התקופה לא תצליח להבין. רק תקרא על סכסוכים וריבים ועל ההוא שלא יכול לעבוד עם זה. תרחיק אותו מהמועדון ופתאום הכל מסתדר. לא מצליח להבין איך שגב נופל לבור הזה. מצד שני .. הלוואי עלי בגילו של שפיגלר שכר כזה . האיש ידע פעם להדביק את הכדור לרגל והיום הוא יודע להדבק לכסף. נ.ב - אופיר , זה פיליפצ׳וק שמנבא ירידת ליגה אם וכאשר.. לא אני. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
09-May-2014, 17:50
הודעה: #25
|
|||
|
|||
כל מי שהיה אחראי/מעורב בירידת ליגה, חוזר לאט לאט למקומו בתוספת אלי שגב כמממן.
רק חסר להחזיר את טל בנין והכל "מושלם". |
|||
09-May-2014, 17:53
הודעה: #26
|
|||
|
|||
אם היית נותן גב גדול לבנין כמו שמוטלה נתן לו שנה שעברה אז כנראה שהיית גם מקבל שכר כזה היום בנתניה...
|
|||
09-May-2014, 18:36
הודעה: #27
|
|||
|
|||
הפחד שלי שמוטלה מכין את הקרקע לחזרתו של טל בנין למחלקת הנוער במקום בני לם
|
|||
09-May-2014, 18:53
הודעה: #28
|
|||
|
|||
ומה זה יועץ? מילא היה בתפקיד רשמי ואז לוקח אחריות על הצלחה או כישלון או לפחות נדרש לדין וחשבון. אבל כיועץ מי יודע מה הוא בכלל עושה או לא עושה.
כתבתי לפני כמה זמן שאני לא אוהב את ההתנהלות התקשורתית של שגב, ההבדל בינו לבין יאמר זה שיאמר הביא הרבה יותר כסף. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
|||
09-May-2014, 18:56
הודעה: #29
|
|||
|
|||
RE: שגב וגונן עשויים לקנות את חלקו של מאור בנתניה. | |||
09-May-2014, 18:58
הודעה: #30
|
|||