שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שאלה אחרת
21-Apr-2014, 13:03
הודעה: #41
שאלה אחרת
(21-Apr-2014 12:33)עודד... כתב:  חברה קצת הבהרות
קוראים לי עודד צלם טלוויזיה (ע הספורט צרלטון וכו") וכ 17 שנה אוהד נתניה מהטריפל ב78
במזרחי אין תשתיות לעמדות שידור(סאונד וכו") רק למצלמות (זווית הפוכה וכו" ) בשעות היום לא ניתן גם לצלם מהכיוון הזה בגלל השמש (סילואט)
שהקהל יושב במזרחי אני הצלם בקושי מרגיש אותו
ואילו במערבי תאמינו לי אי אפשר להתעלם אתה מרגיש את הקהל על הגב ולכן השנה ראו הרבה יותר את הקהל בLIVE (לפנק לפנק...)
ולא רק ברקע
הצעה לשיפור שהארמי ירדו ליציע התחתון ככה הם יורגשו יותר וגם יוכלו לסחוף את שאר הקהל
ובקשר לשירי העליה...
במשחק האחרון ששודר הביאו לנידת שידור את השיר של הארמי וכבר התחלנו לערוך לו קליפ אבל אז הגיע דרישה לא לשדר אותו בגלל "שזה לא השיר הרשמי" ככה לא שידרו כלום הפסד של כולם

תודה לאל, קצת הגיון.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
21-Apr-2014, 13:19
הודעה: #42
RE: שאלה אחרת
(21-Apr-2014 12:33)עודד... כתב:  חברה קצת הבהרות
קוראים לי עודד צלם טלוויזיה (ע הספורט צרלטון וכו") וכ 17 שנה אוהד נתניה מהטריפל ב78
במזרחי אין תשתיות לעמדות שידור(סאונד וכו") רק למצלמות (זווית הפוכה וכו" ) בשעות היום לא ניתן גם לצלם מהכיוון הזה בגלל השמש (סילואט)
שהקהל יושב במזרחי אני הצלם בקושי מרגיש אותו
ואילו במערבי תאמינו לי אי אפשר להתעלם אתה מרגיש את הקהל על הגב ולכן השנה ראו הרבה יותר את הקהל בLIVE (לפנק לפנק...)
ולא רק ברקע
הצעה לשיפור שהארמי ירדו ליציע התחתון ככה הם יורגשו יותר וגם יוכלו לסחוף את שאר הקהל
ובקשר לשירי העליה...
במשחק האחרון ששודר הביאו לנידת שידור את השיר של הארמי וכבר התחלנו לערוך לו קליפ אבל אז הגיע דרישה לא לשדר אותו בגלל "שזה לא השיר הרשמי" ככה לא שידרו כלום הפסד של כולם

וואלה
אתה מעכשיו המשתמש האהוב עלי.
כמה שאלות.

1.האם בעונה הבאה כאשר ישחקו בשעות הערב והשמש לא תהווה פקטור, יהיה ניתן למקם את מצלמת הדשא בצד המזרחי כשהיא מצלמת את הצד המערבי כלומר אותנו?

2. כמו שאייל אמר , מי עצר את ההשמעה? ומהו ההמנון השני? או איפה ניתן למצוא אותו?

3. למה לא כל המשחקים משודרים על המסך? ולמה לא מראים הילוכים חוזרים שאין בהם ספק ? בחצי גמר הראו הילוכים חוזרים על המסך של גולים ובעיטות שאין בהם ספק לטעות שופט.

4. למה באירופה יש סופר סלואו מושיין super slow motion ובארץ אין?

5. מאיפה לצרלטון יש כל כך הרבה כסף כדי לרכוש כל כך הרבה זכויות שידור?

6. זהו לבנתיים

מפגר ולא אופטימי.
21-Apr-2014, 13:23 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Apr-2014 על ידי 13:27 זיו פלם.)
הודעה: #43

גד לגבי שאלה 2 עדיין לא יצא שיר עליה רשמי מטעם הקבוצה או שיר עליה של אותו אוהד שכתב מה שיש כרגע זה שיר עליה רשמי של אירגון האוהדים
גד לגבי שאלה 4 שלך אתה צריך לשאול "למה עובדים עלינו בעיניים ואומרים שיש שידורי HD ובתכלס זה לא קרוב לזה" ואז תבין למה אין super slow motion
21-Apr-2014, 14:00 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Apr-2014 על ידי 14:11 עודד....)
הודעה: #44
(21-Apr-2014 13:19)אני gad כתב:  וואלה
אתה מעכשיו המשתמש האהוב עלי.
כמה שאלות.

1.האם בעונה הבאה כאשר ישחקו בשעות הערב והשמש לא תהווה פקטור, יהיה ניתן למקם את מצלמת הדשא בצד המזרחי כשהיא מצלמת את הצד המערבי כלומר אותנו?

2. כמו שאייל אמר , מי עצר את ההשמעה? ומהו ההמנון השני? או איפה ניתן למצוא אותו?

3. למה לא כל המשחקים משודרים על המסך? ולמה לא מראים הילוכים חוזרים שאין בהם ספק ? בחצי גמר הראו הילוכים חוזרים על המסך של גולים ובעיטות שאין בהם ספק לטעות שופט.

4. למה באירופה יש סופר סלואו מושיין super slow motion ובארץ אין?

5. מאיפה לצרלטון יש כל כך הרבה כסף כדי לרכוש כל כך הרבה זכויות שידור?

6. זהו לבנתיים

תודה גד
1 לא ניתן. כל התשתיות במערבי כולל מעליות ,עמדה (למרות שמי שתכנן אותה לא מבין בטלוויזיה הכבל של הגג פרוס באמצע הפריים לכן מצלמה אחת יורדת קומה מעל העיתונאים ) ומצלמה שעל הדשה חיבת להיות בצד הנכון אחרת יש קפיצה (180 מעלות)
2 את זה תשאלו את עמית
3 אסור לשדר הילוכים חוזרים על המסך וכך נהוג בכל העולם ( שלא יצאו על השופט )
4 קימות בארץ מצלמות סופר סלואו הבעיה שלא מוכנים לשלם על זה
בשידורים של ערוץ 1 יש אבל הצלמים שלהם כאלו טובים שאתה לא מקבל ממנה שוטים ראויים
5 מהכסף שלי ושלך
6 חג שמח

גד לגבי שאלה 4 שלך אתה צריך לשאול "למה עובדים עלינו בעיניים ואומרים שיש שידורי HD ובתכלס זה לא קרוב לזה" ואז תבין למה אין super slow motion
[/quote]

למה לא HD ?בטח שיש !!!
אולי לא פולHD אבל 1080 P
סופרקלסיקו צולם ב4 K פי 4 מפול HD
ובאולימפידה בלונדון שצילמתי (תמשחק הזה עם הכדור הכתום) היו שם צוות יפני שעשו בדיקות על 8 K בקרוב אצלנוWink

שלא תגידו שלא...
21-Apr-2014, 14:39
הודעה: #45
שאלה אחרת
התכוונתי למצלמת דשא שנותנת זווית הפוכה ככה יראו את הקהל.

מפגר ולא אופטימי.
21-Apr-2014, 15:15
הודעה: #46
בשידורים של הלאומית יש בקושי 4 מצלמות (אומנם זה נראה יותר אבל זה רק בזכות הצוות שידור)
ככה זה הזיכיון לשידורים
משחק מרכזי ע 1 11 מצלמות (שם יש זווית הפוכה... אבל שוב תקרא את תשובה 4)
מרכזי בשבת 7 מצלמות וגם ביום שני
במשני 6 מצלמות
בתקצירים 2 מצלמות
רק מעל ל9 מצלמות שווה לשים זווית הפוכה לטובת רפליי מאמנים קהל (בסדר הזה)

שלא תגידו שלא...
21-Apr-2014, 15:29
הודעה: #47

[/quote]

למה לא HD ?בטח שיש !!!
אולי לא פולHD אבל 1080 P
סופרקלסיקו צולם ב4 K פי 4 מפול HD
ובאולימפידה בלונדון שצילמתי (תמשחק הזה עם הכדור הכתום) היו שם צוות יפני שעשו בדיקות על 8 K בקרוב אצלנוWink
[/quote]

מה שמשודר בחו"ל לחו"ל זה פול HD וכמו שאמרת K4
בארצנו הקטנטונת מה שמשודר מחו"ל לארץ ומהארץ לארץ לא מתקרב ל פול HD רק אומרים שזה פול HD אין בארץ תשתיות ל פול HD וK4 אני רק חושב על הטלויזיות החדשות שאמורות להכנס לא שווה להשקיע
אנחנו רחוקים שנות אור מרמת השידור ממה שקורה בחו"ל.
21-Apr-2014, 15:48
הודעה: #48
רק ביפן ארה"ב גרמניה ואולי בעוד מדינה או שתיים יש שידורים בפול HD כל שאר העולם יחד איתנו מדגדגים את 1080P וזה רק בסרטים .
ה4 K היה ניסיוני רק גופי שידור ראו את זה גם אצלנו בערוץ הספורט היה איזה מוניטור שראו
ובכלל אין תשתיות לכאלו שידורים (בזק יס הוט)

שלא תגידו שלא...
21-Apr-2014, 17:25
הודעה: #49
תודה עודד

אגב תמיד חשבתי ש
720P זה ready hd
1080P full hd
4k 2060P ultra hd

מפגר ולא אופטימי.
21-Apr-2014, 21:01
הודעה: #50
אתה צודק גדי.
גם אני יודע שמבחינת רזולוציה ההגדרה הרשמית של FHD זה באמת 1080P (כלומר 1080 שורות אופקיות בתמונה).
הפרמטר החשוב הנוסף שקובע את איכות התמונה זה קצב העברת המידע (bitrate). כאשר מכווצים ודוחסים את המידע איכות התמונה נפגעת למרות שהרזולוציה שלה נשארת גבוהה. אז נכון שערוצי ה HD לא באיכות אופטימלית אבל היא בהחלט עדיפה על כל שידור בערוץ 2 \ ערוץ 10....

לגבי ה 4K - זה כבר באמת יקח עוד קצת זמן עד שנזכה לראות משהו כזה בערוצי הספורט שלנו...
מסכים כבר יש פה ושם ,הבעיה בתכנים שכמעט ולא קיימים ובבעיות תשתיתיות שעוד צריך לעבוד עליהם בשביל שנוכל לראות את מסי ב 4K אצלנו בסלון....
אבל בסוף גם זה יקרה. לא לדאוג....
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים