בהמשך לסקופ של אפי ישראל
|
09-May-2014, 19:24
הודעה: #71
|
|||
|
|||
RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל
דניאל יאמר איש יקר. איש טוב ומלא זכויות בנתניה
בזכות השקעותיו של האיש שרדנו שנים אחרי שעזב. אין אחד שעשה יותר ממנו למען מכבי נתניה. אהיה מאושר לראות אותו מחובר יותר לקבוצה. מלך Sent from my GT-I9500 using Tapatalk |
|||
09-May-2014, 19:37
הודעה: #72
|
|||
|
|||
בהמשך לסקופ של אפי ישראל
(09-May-2014 19:24)Hagiqq כתב: דניאל יאמר איש יקר. איש טוב ומלא זכויות בנתניה ואז ביום שהדני ילך ויצא לו היאמר מה תגיד אז ? מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
09-May-2014, 19:46
הודעה: #73
|
|||
|
|||
(09-May-2014 19:37)טל.מ כתב:(09-May-2014 19:24)Hagiqq כתב: דניאל יאמר איש יקר. איש טוב ומלא זכויות בנתניה טל,לא היה ולא יהי כדניאל יאמר כולל כל חסרונתיו, לא נולד אדם נטול חסרונות לזכותו של יאמר יאמר שבמשך 3שנים הוא חולל מהפכה במחלקת הנוער ובקבוצה הבוגרת לו היו סביבו אנשים שהיו יודעים לנתב נכון יותר את כספו הרווח שלנו היה גדול שבעתיים. |
|||
The following 1 user Likes אייל ס's post: Hagiqq (0909-0505-2014201420142014) |
09-May-2014, 19:48
הודעה: #74
|
|||
|
|||
בהמשך לסקופ של אפי ישראל
אייל ומה תגיד כשהוא יתפוצץ שוב יעיף אנשים ויחליט יום אחד למכור את כל הקבוצה בטלפון מאיביזה ויגיד תעלו עם הנוער?מצטער אני לא שוכח .
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
09-May-2014, 19:51
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-May-2014 על ידי 19:54 Hagiqq.)
הודעה: #75
|
|||
|
|||
שוב....אהיה מאוד מאושר לראות את דניאל יאמר יותר מחובר למכבי נתניה.
יאמר לא יודע לנגן כינור שני , לכן אולי לעניין אותו בניהול עצמאי של מחלקת הנוער או אולי בתור ספונסר לקבוצה... Sent from my GT-I9500 using Tapatalk טל....אין תעודת ביטוח בתחום הזה. גם שגב עלול לעזוב אם הקהל יתהפך/יקלל אותו בעניין שפיגלר/בנין. Sent from my GT-I9500 using Tapatalk |
|||
09-May-2014, 19:57
הודעה: #76
|
|||
|
|||
(09-May-2014 19:48)טל.מ כתב: אייל ומה תגיד כשהוא יתפוצץ שוב יעיף אנשים ויחליט יום אחד למכור את כל הקבוצה בטלפון מאיביזה ויגיד תעלו עם הנוער?מצטער אני לא שוכח . כאוהדים שהקבוצה שייכת להם,אך אין לנו את הממון לנהל תפעולית,נולדנו לסבול וככאלו,אנחנו תלויים בתשובה ויגאל תם ואשר אלון ויאמר ושגב ומכיוון שאנחנו תלויים,אנחנו חייבים לקבל אותם כולל כל החסרונות. מתחילת העונה אמרתי לכל מי ששאל,במידה וכל מה שנרוויח מהגעת שגב ומאור,זה קבוצה בליגת העל נטולת חובות,הרווחנו ובגדול. ולכן,לא יצרתי מעולם ציפיות רבות ולא נוחל יחד איתכם מפח נפש. ברמה האישית בשנתיים האחרונות חטפתי כל כך הרבה מכות שקשורות בסובבים את מכבי נתניה שנשאר לי להתנחם בעלית ליגה ובקהל הנפלא שמסביב. |
|||
09-May-2014, 20:33
הודעה: #77
|
|||
|
|||
אתם שוכחים שאת מה שקיבלו שגב ומאור (איצטדיון+ מתקן אימונים) ביחד עם הקבוצה, חיכה לו דניאל יאמר בערך שנתיים אחרי הרבה הבטחות והבטחות.
לדניאל יאמר היו הרבה טעויות בניהול המועדון, אבל הוא שפך הרבה כסף על המועדון והלוואי שהוא היה חוזר רק שהפעם אחרי הפקת לקחים מהפעם הקודמת ומינוי מנהל מקצועי שינהל את העניינים במקצועיות סטייל קרויף. |
|||
09-May-2014, 21:24
הודעה: #78
|
|||
|
|||
מצטרף לכל אלה שמחמיאים ליאמר (כי באמת מגיע לו), ובאותה נשימה מסכים שיאמר הוא לא מסוג האנשים שקבוצת כדורגל תרצה שיהיה הבעלים שלה.
מועדון כדורגל צריך שקט תעשייתי ובעלות לטווח ארוך. עם יאמר אתה לא יודע איך תקום מחר בבוקר. האימפולסיביות שלו והקלות שבה הוא יכול לחתוך כי משהו שהובטח לו לא התממש מפחידה אותי. עם כל הערכה שיש לי על הכסף הגדול ששם עלינו את הפירוק והחיתוך המהיר שעברנו איתו אני לא אשכח עוד הרבה זמן. זה קרה כל כך מהר ובצורה כל כך אכזרית שאני אישית מוכן לוותר על הכסף הגדול שלו ובמקום זה לקבל אנשים שפויים עם קצת פחות כסף אבל עם יותר אחריות. |
|||
09-May-2014, 23:39
הודעה: #79
|
|||
|
|||
כל עוד לא מגיע אלינו אדם כמו גולדהאר אנחנו צריכים בעלים שפויים שיעבדו בצורה מסודרת ויבנו את המועדון בצורה יסודית לרוחב לאורך שנים.
"כל החיים בלב את אלופה" |
|||
09-May-2014, 23:43
הודעה: #80
|
|||
|
|||
מדברים הרבה על יאמר אבל שורה תחתונה מה הסיכוים שהוא יגיע..?
|
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים