לארי קיודה מבוקש ע"י מכבי ת"א - ישראל היום
|
16-Feb-2015, 11:02
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-Feb-2015 על ידי 11:04 פיליפצ'וק.)
הודעה: #71
|
|||
|
|||
RE: לארי קיודה מבוקש ע"י מכבי ת"א - ישראל היום
(16-Feb-2015 10:41)דוד חטב כתב:(15-Feb-2015 12:44)פיליפצוק כתב:(15-Feb-2015 11:02)טל.מ כתב: לא להאמין איך קבוצה לא מסוגלת להרוג משחק אחרי שהקבוצה השניה מאבדת שוער חוטפת פנדל ונשארת ב10 שחקנים ובמקום זה היא עושה את כל הטעויות האפשריות ומפסידה את המשחק גם אם ניקח בחשבון שהפנדל שספגנו היה טעות שיפוט מפגרת. ההרכב שהוא העלה (למה אור ברוך החלש עם גול אחד במקום קאיודה ולא נבו מזרחי מלך השערים של הפועל ירושלים עד ינואר). למה דיע סבע על הספסל כשאין לך את קאיודה. למה דיע סבע נכנס רק במחצית ולא אחרי הגול (תגמור אותם סופית). איך זה שאין בלם שלישי ב- 18 (תעלה מהנוער אם צריך) |
|||
16-Feb-2015, 11:02
הודעה: #72
|
|||
|
|||
מסכים ומוסיף שאם עולה לשחק עם אותו הרכב מול רעננה כמו מול מכבי ת"א למעט קאיודה המרחק ולא מבצע שינויים פה התחילה הנפילה.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
16-Feb-2015, 11:11
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-Feb-2015 על ידי 11:16 עידן444.)
הודעה: #73
|
|||
|
|||
(16-Feb-2015 11:02)פיליפצוק כתב:או לפחות עם מגן שאפשר להזיז את אבו עביד לאמצע(אני די בטוח שהוא כן היה מגיע לנאווקמה או לפחות מפיל אותו לפני שהוא מצליח לפתח מהירות כזו- אפילו אשר אלון אמר אתמול שהוא לא ידע שהוא כזה מהיר(16-Feb-2015 10:41)דוד חטב כתב:(15-Feb-2015 12:44)פיליפצוק כתב:משה בוא תסביר לי במה רוני לוי אשם בהפסד??(15-Feb-2015 11:02)טל.מ כתב: לא להאמין איך קבוצה לא מסוגלת להרוג משחק אחרי שהקבוצה השניה מאבדת שוער חוטפת פנדל ונשארת ב10 שחקנים ובמקום זה היא עושה את כל הטעויות האפשריות ומפסידה את המשחק גם אם ניקח בחשבון שהפנדל שספגנו היה טעות שיפוט מפגרת. ![]() (16-Feb-2015 11:02)amir כתב: מסכים ומוסיף שאם עולה לשחק עם אותו הרכב מול רעננה כמו מול מכבי ת"א למעט קאיודה המרחק ולא מבצע שינויים פה התחילה הנפילה. נכון! אגב, זו לא חוכמה שלי בדיעבד. אני אמרתי את זה מפורשות גם לפני המשחק. אם רוני לוי עולה באותה הרכב רק אור ברוך במקום קאיודה אין לנו מה למכור! אם המטרה היתה להדגיש כמה אי אפשר בלי קאיודה אין ספק שרוני לוי ביצע אותה בצורה מושלמת! |
|||
16-Feb-2015, 11:21
הודעה: #74
|
|||
|
|||
בלי להיות במשחק ובלי לחשוד שאני יותר מידי ממעריצי לוי ושונאי מזרחי -
במכבי נתניה אין שחקנים שיודעים להניע כדור. צר לי . תבואו בטענות למזרחי שהביא לכאן שני קשרים סופר מוגבלים. המגן הימני השני פצוע. הבלם השלישי אם צריך יכול להיות איאד ואז או להוריד את פרץ ימינה או את צלישר כמגן ימני. אני לא יודע מה מבין אלה בוצע. אולי הוא הוריד את רומריו אחורה ? להכניס את סבע בדקה ה15 בערך זה לא להיות ערוך לשינוי שיכול לקרות במשחק ואז פתאום הלכו לך החילופים. לגבי ברוך או נבו מזרחי - לא יודע, לא מכיר את נבו מזרחי. השורה התחתונה מכבי נתניה יודעת לעקוץ בלבד עם קאיודה וזהו, אל תפתחו לי תאוריות כי זה לא יעבוד. סבע לא מחזיק ולא מניע הוא בעיקר סוג של קאיודה רק מהאמצע, עמית בן שושן לא בכושר. בקבוצה הזו, גרשומוב אולי היחידי שיודע להניע כדור אבל הוא לא נספר. תבואו בטענות למי שבנה. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
16-Feb-2015, 11:25
הודעה: #75
|
|||
|
|||
הרכב כזה הוא נחות התקפית משום שעומר פרץ לא משתתף במשחק ההתקפה יש לו איזה תפקיד לא ברור של קיצוני אמצעי של תוקף רן רול מנסה אבל זה לא תמיד יוצא, גבי לא מסוגל, פירס אחורה מדי מה שנשאר שוב ערן לוי וקאיודה וכשאחד חסר השני לא ממש יכול לבד.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
16-Feb-2015, 11:55
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-Feb-2015 על ידי 12:00 עידן444.)
הודעה: #76
|
|||
|
|||
אתה טועה טל. הקבוצה הזו הניע כדור כמה פעמים העונה. לא בצורה מושלמת אבל גם לא פחות טוב כמעט מאף קבוצה אחרת בליגה הזו. בפ"ת נקלעת לפיגור מוקדם ואתה זה ששלטת במשחק והם שיחקו על מתפרצות.
גם במשחק מול רעננה היו דקות שהקבוצה הניע כדור בסדר גמור. היא פשוט עשתה את זה מעט מידי וכל הזמן ירדה לעמדות נמוכות מידי ופתאום לאחר השיוויון הבלמים שלך שיחקו על החצי שזו היתה פשוט התאבדות וכבר התקפה לפני כן כמעט היה מהפך. קשה מאוד לקבוצה לעבור מקיצוניות לקיצוניות. מלחכות מאחורה לפתאום לעלות עם הבלמים כל כך גבוה ועוד שכבר אין לך את היתרון המספרי שהיה לך לאורך 70 דקות ולא לחצת. אז פתאום לעלות ככה? תיקו מוריד אותנו ליגה ולא ידעתי? משחק על 6 נקודות... תיקו טוב פי כמה מהפסד!!! אני מבטיח לך שרעננה לא קבוצה שיודעת להניע כדור יותר טוב ממך... לא שיחקתה נגד מכבי ת"א או מכבי חיפה. שיחקתה נגד רעננה שלא עולה עליך בשום פרמטר, בטח כאשר אבו עביד גורם לנוואקמה לאבד כל כדור שמגיע אליו. פשוט התבטלנו מול קבוצה חלשה, כשהיא ב 10 שחקנים, ולמעשה בלי שום סיבה. עוד במצב של 1-0 לנו במהלך המחצית השניה הגדרנו את המשחק הזה כמשחק הכי מעצבן שהיה לנו העונה! צדקת לגבי רומאריו... הוא עבר להיות בלם וצלישר איבד כל כדור שהגיע אליו. פשוט מופע אימים. |
|||
16-Feb-2015, 12:09
הודעה: #77
|
|||
|
|||
עידן מי יניע את הכדור ? ובעיקר למי ? מכבי נתניה לא מסוגלת להכתיב ולשלוט בקצב כי אין לה שחקנים שיכולים לעשות את זה. וזה ככה כבר שנה שניה ברציפות . כדי שתהיה קבוצה כזו אתה צריך קישור אחר לגמרי , כמו למשל בעונה האחרונה בקופסא. דג׳אני של פעם עזרא ומוגרבי בפינות .
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
16-Feb-2015, 12:24
הודעה: #78
|
|||
|
|||
(16-Feb-2015 12:09)טל.מ כתב: עידן מי יניע את הכדור ? ובעיקר למי ? מכבי נתניה לא מסוגלת להכתיב ולשלוט בקצב כי אין לה שחקנים שיכולים לעשות את זה. וזה ככה כבר שנה שניה ברציפות . כדי שתהיה קבוצה כזו אתה צריך קישור אחר לגמרי , כמו למשל בעונה האחרונה בקופסא. דג׳אני של פעם עזרא ומוגרבי בפינות .אתה יודע מה הבעיה שלי עם מה שאתה כותב? שלמעשה אין אף קבוצה בארץ שמניעה כדור... אבל בכל משחק יש משהי שמניעה כדור יותר וקבוצה שמחכה מאחורה יותר. זה אפילו משתנה תוך כדי משחק לפי התוצאה. אתה מדבר על העונה שעברה... לפי מה שאתה כותב עוד אפשר לחשוב שבכל משחק חיכינו מאחורה ויצאנו למתפרצות... להזכירך מלך השערים שלך היה שחקן סטטי וממש לא אחד לצאת איתו למתפרצות... וגם ערן לוי ממש לא האיש לצאת איתו למתפרצות...(ובלא מעט משחקנים בעונה שעברה הוא שיחק בשפיץ כשגם קאיודה וגם אקסברד ישבו בחוץ) וגם לא שריקי וקובי חסן... ככה שאין לי מושג על מה אתה מדבר. אתה יודע למה נתניה כמעט לא מניעה כדור העונה? לא כי השחקנים לא יכולים. הם אולי לא יכולים לעשות את זה בצורה מושלמת אבל בהחלט יכולים לעשות את זה לא פחות טוב מכל הליגה זבל הזו. הסיבה שעשינו את זה מעט זה בגלל שאם תחזור משחק משחק תגלה שברוב המשחקים אנחנו אלה שהובלנו וכקבוצה מוגבלת גם ככה אתה יורד לשמור על תוצאה כמו שעושות כל הקבוצות בליגת הפח זבל הזו. בעיני אם היתה לנו קבוצה עם הגנה טובה שיודעת לשמור על יתרון היינו רצים העונה לאליפות למרות ההתקפה המוגבלת שלנו. בחיים לא ראיתי קבוצה שמובילה כמעט בכל משחק ומנצחת כל כך מעט... |
|||
16-Feb-2015, 12:35
הודעה: #79
|
|||
|
|||
נראה לי שאתה ואני רואים קבוצות אחרות..
כמעט בכל משחק של נתניה בשנה שעברה החזקנו פחות מהיריב בכדור. רוב השערים שלנו היו כן במתפרצות. זה התחיל עם שריקי עבר לאקסברד והסתיים בקאיודה. שאר הגולים היו ממצבים חצי נייחים. הסיבה בעיני שנתניה יורדת לאחור לגונן קשורה לשחקנים. למה צלישר מחזיר כל היום לאחור ? למה גבי ? למה עידו לוי מעיף למעלה כל הזמן ? כי הם מפחדים מהכדור ומהסיטואציה . ולמה ? כי הם שחקנים מוגבלים טכנית , תתנפל עליהם והלך הכדור והם יודעים את זה. לכן אתה אף פעם לא מניע לא מחפש לעומק, אלא רק להפטר מהכדור . זה קורה בערך אצל 7-8 שחקנים מהקבוצה. איך אתה רוצה שישחקו אחרת ? Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
16-Feb-2015, 12:58
הודעה: #80
|
|||
|
|||
(16-Feb-2015 12:35)טל.מ כתב: נראה לי שאתה ואני רואים קבוצות אחרות..איזה קבוצה לתפיסתך כן יודעת להניע כדור בארץ שנתניה נראית לך כל כך מוגבלת ביחס לשאר? איזה קשרים יש בליגה הזו שהם כן הקשרים האולטימטיבים להנעת כדור? יותר מזה, כמה קבוצות באירופה היום מניעות כדור בצורה טובה? אגב, קאיודה כבש מעט שערים בעונה שעברה. לא גולים על המהירות שלו ולא שום כלום... אולי רק בגביע... תוציא את המשחק בראש"צ והוא כבש אפילו מעט מאוד! הוא לא שיחק באופן קבוע בכלל. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים