שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
בן מלכה
14-Feb-2014, 23:09
הודעה: #21
RE: בן מלכה
האמת שגם אני הופתעתי מכמות המצבים שהגענו אליה במשחק הזה,במיוחד במחצית הראשונה ולאור ההרכב שפתח.לדעתי,זה שערן לוי לא שיחק הקל על הנעת הכדור וחייב את הקבוצה להניע כדור.אופיר,לצערי,שליו גמר את הסוס,גם עונה שעברה הוא היה חלש והעונה הוא יותר מחלש ואני באמת אוהב אותו אבל היכולת שלו ממש אבל ממש חלשה וזה לא בגלל שהוא לא רוצה.אני באמת מקווה שבן מלכה יצליח כאן אבל לא נפלתי היום מהכיסא מהיכולת שלו,הלוואי ויגיע לרמה שדג׳ני הציג כאן בשהיה בשיאו...נראה טוב אבל לאט לאט אין צורך לצאת עדיין בחגיגות....
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
14-Feb-2014, 23:23
הודעה: #22
אדוני, מבחינת מצבים המשחק הזה לא שונה מהרבה משחקים שהיו לנו העונה. לדעתי, ב 80% מהמשחקים אנחנו מגיעים לכמות דומה של מצבים. מה שהפתיע אולי הפעם שעשינו את זה בלי ערן לוי, מה שמוכיח שאפשר גם בלעדיו.
שלו בעונה לא משהו אבל זה עדיין לא אומר שהוא גמר את הסוס. בדיוק כמו ששכטר או ורמוט לא גמרו את הסוס. הוא עדיין בגיל שאפשר לשחק טוב. לא אומר שהוא הראשון שצריך להחתים לשנה הבאה, אבל בטוח לא לפסול אותו בגלל עונה פחות טובה. אלו הם חייו של הכדורגלן - יכול לתת כמה שנים טובות ואז בגלל שנה או שנתיים פחות טובות הוא פתאום גמר את הסוס.
לגבי מלכה - לא צריך להבהל. זה שנותנים מחמאות על משחק טוב לא הופך את זה ישר לחגיגה. כולה קיבל קצת מחמאות על משחק טוב. לא צריך להבהל ממחמאות ,זה לא כואב....
והיום הוא בהחלט נתן משחק טוב. לא יודע מה הציפיות שלכם משחקן קישור אחורי ישראלי אבל באופן יחסי בן מלכה עשה אחלה עבודה היום. הוא לא ג׳רארד אבל בהחלט,יחסית, היה טוב.
14-Feb-2014, 23:47
הודעה: #23
אם קובי בלדב מנהל מחלקת הנוער למה צריך יו״ר (גניש) . זה הכסף של הבעלים, שיעשו רק טוב, אבל למה צריך כל כך הרבה מנהלים ...
[/quote]

קובי נציג הבעלים במחלקת הנוער ועושה את זה בהתנדבות.
איציק מנהל בפועל את החלק האדמינסטרטיבי ובני את החלק המקצועי.
14-Feb-2014, 23:53 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 15-Feb-2014 על ידי 0:01 פיליפצ'וק.)
הודעה: #24
לי יש רק שאלה אחת בבקשה.
איפה כל "הנערות ההיסטריות" שייללו כאן לפני שבועיים?

כמה נק' מהמשחק:
1. מי שכתב פה שעומר פרץ הוא פתרון לעמדת המגן הימני, שיחשוב שוב, הבנאדם בקושי זז, פעמיים גרם לבעיטות חופשיות מסוכנות שבמזל לא נגמרו בגולים.
2. בן מלכה, אהבתי, אהבתי, אהבתי, יש משהו בו שעם עוד קצת שיפשוף וליטוש ויש לו אחלה שחקן.
3. שלו מנשה, להיפרד יפה בסוף השנה, הבחור בצניחה חופשית מבחינת היכולת.
4. קאיודה, כספית, הבחור הולך ומשתפר, צריך להמשיך גם בליגת העל.
5. ירין חסן, צריך לתת לו עוד הזדמנות כקשר אחורי.
6. עידו לוי, מצטער אבל אני פשוט לא אוהב את המשחק שלו, לא רגוע, קבלת החלטות לא טובה.
7. אחרון אחרון חביב, ערן לוי, נכנס, התחיל את המהלך של הגול, הביא עוד 3 נק'.
15-Feb-2014, 15:19
הודעה: #25
עומר פרץ הוא לא הפתרון לעמדת המגן הימיני בדיוק כמו שעדי סופר הוא לא הפתרון לעמדת המגן השמאלי.

[img]http://srv2.jpg.co.il/4/5241460cd3e91.jpg[/img]
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים