שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
משחחק הירואי
30-Jan-2018, 11:23
הודעה: #21
משחחק הירואי
(30-Jan-2018 10:43)אופיר34 כתב:  מלבד ערן שהצטיין הפעם ביעילותו מבחינתי השחקן מספר אחד במגרש זה גלזר (בעיקר במחצית השנייה). חילץ אינספור כדורים, תקף את מחזיקי הכדור של בית"ר, גליצ'ים בתזמון מצוין. בקיצור היה גרזן כמו שקשר אחורי טוב אמור להיות.

מעבר לזה, בית"ר היא מהקבוצות שנותנות לשחק. אין שם טקטיקה בכלל. הכל פתוח ,בלי לחץ ןסגירות על היריב. מעבירים כדור מהר לחלק ההתקפי המאד מסוכן שלהם ומייצרים מצבים (ותודה לך בן זקן על החילוף של שכטר). צורת המשחק שלהם סיכנה אותנו אבל מצד שני איפשרה לנו גם להגיע למצבי הבקעה.

מה שעוד לא היה אתמול זה משחק הלחץ ,אבל זה משהו שבמסגרת המגבלות כנראה לא יכול היה לקרות. ערן לא מסוגל ללחוץ גבוה, וגם קוגבינה לא מתאים לתפקיד. חלוץ הוא לא זה בטוח. לא לוחץ, מאד רך ועם הגב לא יודע לשחק. או בכנף ואם לא אז בקישור עם הפנים קדימה.
אז למרות החולשה שלו ,הנוכחות והפיזיות של קייטה הייתה חסרה לי אתמול. זה בלט לעין.

ויקי ,אחד המגנים הכי פחות מגנים שאני מכיר. אז בחלק ההתקפי הוא בסדר בסה"כ אבל מגן שעושה כל כך הרבה חורים והתקפי לב בחלק ההגנתי לא יכול להיות מגן ברמות הגבוהות.

לסיכום, בדיעבד, טוב שקיבלנו קבוצה כמו בית"ר בשלב זה. לא יודע אם זה היה נגמר אותו דבר מול קבוצה שהייתה באה להפריע ולסגור.

ולכל הנביאים למינהם - קחו קורס השלמה נוסף בנבואה מתקדמת....גם הפעם לא הלך לכם...

ביתר פשוט קבוצה בלי מאמן. שים שם מאמן נורמלי ולא בובה , שטביב יתן לו לעבוד ( אוקי הגזמתי) והם לוקחים אליפות. יש שם שחקנים נהדרים שחסרים טקטיקה.
עידן צודק לגבי הבלאקאאוט אחרי ספיגה זה קורה יותר מידי פעמים. גם הגול שספגנו - עומד שחקן ברחבה מול שני שחקנים של נתניה ושניהם עם העיניים על הכדור שמגיע מהצד ואף אחד לא על וראן. שגיאות בסיסיות ושתי דק אחרי זה כמעט שיוויון , פאניקה לא מוסברת נגד 10 שחקנים.
על ויקי כבר כתבתי את זה - השחקן הזה לא מגן באופי שלו. לגבי גלזר משחק נהדר שלו אבל הגיע הזמן שיחסוך את הצהוב המיותר כמעט כל משחק ואת העברות שהוא עושה באיזורים המסוכנים.
אחרי אתמול ברור לי שנתניה לא יכולה לוותר על קייטה בלי תוכנית מגרה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
30-Jan-2018, 11:52 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Jan-2018 על ידי 12:15 דוד חטב.)
הודעה: #22
RE: משחחק הירואי
חברים ממש לא מסכים עם מה שאתם כותבים לגבי קוגבניה...אתמול הוא היה מצויין ריווח את המשחק בא לקבל בקצר רץ לארוך ממש פתח את המשחק , הוא קר רוח באיזורים המסוכנים יש לו דריבל טוב באחד על אחד אני חושב שהוא היה טוב מאד...
דבר שני עם כל הכבוד לערן אני אישית נגעל מהמשחק שלו ומהאנוכיות שלו אבל בעיקר מזה שקבוצה מקצוענית כל הזמן מסדרת את המערך עבור שחקן אחד...
סלובו הכנה מדהימה למשחק מה שניצח אתמול את המשחק זה שלישיית הקישור אביב ואולסק בעזרה למגינים, גלזר בסגירה של האמצע , אגב גם לדיא אתמול היו שטחים גדולים יותר בגלל הריווח של קוגבניה...אגב קוגבניה גם היה זה שירד לעשות הגנה כשהוד מעלתו עמד למעלה....(מתנצל לא קונה את זה שערן כזה תותח והכל מגניב איתו השליטה שלו על המשחק על הצוות המקצועי מגעילה...אתמול הוא ביצע את החילוץ של אביב אגב לכן גם קיבלנו את הגול לא יודע אם זה היה לבקשת אביב אבל ערן היה זה שסימן לספסל 15 חילוף...עוד משהו למי שלא שם לב במחצית השניה סלובו קם מהספל כדי לצרוח על קוגבניה כמו שאף פעם לא ראיתי ונשאר מאז לנהל את כל החצי השני בעמידה.
שורה תחתונה חזרנו למשחק שבו רצים בלי הפסקה עם עזרה בקישור ובהגנה , במשחק יותר חכם היינו נותנים להם 5....
אני גם לא מבין למה לפי התגובות שלכם ויקי היה חלש מאד אתמול וזה בדיוק ההיפך ...נכון טעות קריטית בפנדל , אבל הוא לא נתקע על הטעות הזו ונתן משחק טוב מאד רץ המון השקיע חילץ....
היחידי שהיה אתמול מתחת לרמה של הקבוצה זה דודי , אבל גם אליו לא ניתן לבוא בטענות כי רץ נלחם ומאד השתדל...
אגב אני לא קונה פציעה של קייטה אתמול ולא מאמין למילה ממה שכתוב באתרי הספורט השונים עאלק אייל לא ידע...
הסיכוי שהמנכ"ל הולך לאכול צהריים ולא שואל לפני את אייל אם כדאי לו חומוס או טחינה בפיתה שואף לאפס....
סה"כ היה אתמול כייף למרות הדלילות ביציעים שהגיע הזמן שהאוהדים יפתחו תרבות ספורט ולא תהיה ירידה כל כך קיצונית גם בתקופות קשות.
עוד דבר שלא ברור העלו אתמול לסגל 3-4 שחקני נוער איך יתכן שהשחקן הכי טוב של הנוער לא בספסל ??? הוא פצוע או שלא סגרו איתו חוזה ??
30-Jan-2018, 12:01 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Jan-2018 על ידי 12:05 אלדד.)
הודעה: #23
(30-Jan-2018 11:52)דוד חטב כתב:  חברים ממש לא מסכים עם מה שאתם כותבים לגבי קוגבניה...אתמול הוא היה מצויין ריווח את המשחק בא לקבל בקצר רץ לארוך ממש פתח את המשחק , הוא קר רוח באיזורים המסוכנים יש לו דריבל טוב באחד על אחד אני חושב שהוא היה טוב מאד...

כשקוגבניה משחק בנגיעה הוא גם כובש, אתמול הוא היה יותר מידי קר רוח ומכל כך הרבה המצבים שהיו לו ברחבה גם מול שוער, הוא הצליח לאיים רק פעמיים על השער ואפס בעיטות למסגרת
קיבל דאבל פס ברחבה כמה פעמים מסבע ומאביב עם העקב שאם היה פועל מהר ובנגיעה היינו גם כובשים
30-Jan-2018, 12:06
הודעה: #24
משחחק הירואי
בלי קייטה הקבוצה הייתה דינמית יותר ולא הסתמכה על מסירות שוער סתמיות לכיוונו.
קוגבניה שיחק חלוץ מדומה והיה טוב. הוא מאד תורם גם בחלק ההגנתי וגמע המון קמ .קצת יותר ריכוז ברחבה מצידו והיינו מביסים.
עמוס היה טוב מאד.
להוייבך היה משחק מעולה. נחלש קצת בסוף וזה המשחק הראשון שהוא לא עושה דריבל שטותי ליד הרחבה.
כחלון טוב התקפית חלש מאד הגנתית אולי אפשר יהיה להסיט אותו כבלם חופשי קצת מתחת לקשרים כדי שינצל את המהירות שלו לסגירות אלכסוניות מול החלוצים היריבים.
גולברג היה טוב מאד. ידע לחתוך למרכז ברגל הפוכה וקונטה לא הסתדר מולו.
תירם משקיע נותן מאתיים אחוז לוקה בטכניקה וזריזות.
ניקו וגלזר פשוט השתלטו על האמצע וניתרלו את מרכז השדה של ביתר הם מתאימים מול קבוצות איכותיות מנתניה לא הייתי מרכיב אותם ביחד כאשר אנחנו הפייבורטים.
ערן במשחק הטוב ביותר שלו השנה.
דיא במשחק בינוני.
פעם ראשונה השנה שאנחנו שמים גול מקרן!!
אם רייבירו שוב לא משחק אז מה הטעם להשאיר אותו. אנחנו צריכים מגן שמאלי.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
30-Jan-2018, 12:11
הודעה: #25
(30-Jan-2018 11:52)דוד חטב כתב:  חברים ממש לא מסכים עם מה שאתם כותבים לגבי קוגבניה...אתמול הוא היה מצויין ריווח את המשחק בא לקבל בקצר רץ לארוך ממש פתח את המשחק , הוא קר רוח באיזורים המסוכנים יש לו דריבל טוב באחד על אחד אני חושב שהוא היה טוב מאד...
דבר שני עם כל הכבוד לערן אני אישית נגעל מהמשחק שלו ומהאנוכיות שלו אבל בעיקר מזה שקבוצה מקצוענית כל הזמן מסדרת את המערך עבור שחקן אחד...
סלובו הכנה מדהימה למשחק מה שניצח אתמול את המשחק זה שלישיית הקישור אביב ואולסק בעזרה למגינים, גלזר בסגירה של האמצע , אגב גם לדיא אתמול היו שטחים גדולים יותר בגלל הריווח של קוגבניה...אגב קוגבניה גם היה זה שירד לעשות הגנה כשהוד מעלתו עמד למעלה....(מתנצל לא קונה את זה שערן כזה תותח והכל מגניב איתו השליטה שלו על המשחק על הצוות המקצועי מגעילה...אתמול הוא ביצע את החילוץ של אביב אגב לכן גם קיבלנו את הגול לא יודע אם זה היה לבקשת אביב אבל ערן היה זה שסימן לספסל 15 חילוף...עוד משהו למי שלא שם לב במחצית השניה סלובו קם מהספל כדי לצרוח על קוגבניה כמו שאף פעם לא ראיתי ונשאר מאז לנהל את כל החצי השני בעמידה.

דוד צדקת הוד מעלתו ערן לוי , אתמול סתם להרבה אנשים כמוך את הפה !!!
כמה קרנות הרמת מול אשדוד בגביע ? אחת מהן הגיעה ליעדה ?
בגיל 32 מה שהוא עושה רוב שחקני הליגה לא עושים בגיל 25 . אני לא מדבר רק על השער והבישול , תסתכל שוב כשיהיה המשחק המלא .
30-Jan-2018, 12:12
הודעה: #26
חזום ידידי, אתה לא מסונכרן....
ריביירו פצוע...
The following 2 users Like אופיר34's post:
זאב רווח (3030-0101-2018201820182018), עידן444 (3030-0101-2018201820182018)
30-Jan-2018, 12:27
הודעה: #27
(30-Jan-2018 12:11)זאב רווח כתב:  

דוד צדקת הוד מעלתו ערן לוי , אתמול סתם להרבה אנשים כמוך את הפה !!!
כמה קרנות הרמת מול אשדוד בגביע ? אחת מהן הגיעה ליעדה ?
בגיל 32 מה שהוא עושה רוב שחקני הליגה לא עושים בגיל 25 . אני לא מדבר רק על השער והבישול , תסתכל שוב כשיהיה המשחק המלא .

מעולם לא היה ויכוח על כשרון הבעיטה, ההרמה או המסירה...
דווקא הקרן הזו של הגול יותר ביאסה משימחה אותי כי הבנתי כמה גולים פיספסנו בגלל הוד מעלתו...
אגב אין לי שום השגה על היכולת המקצועית של ערן יש דווקא בעיה עם הצוות המקצועי וההנהלה שערן מכתיב להם מה לעשות...ותמיד מסדרים את המגרש בשביל שהוא לא ירוץ , וזה בעיני רחוק ממקצוענות עם כל הכבוד....
30-Jan-2018, 12:37
הודעה: #28
(30-Jan-2018 12:12)אופיר34 כתב:  חזום ידידי, אתה לא מסונכרן....
ריביירו פצוע...

זה היה משחק שתפור על ריביירו, אם הוא היה משחק 90 דקות במקום קוגבניה היו רואים את היכולות שלו ליצור מצבים במתפרצות
30-Jan-2018, 12:44 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Jan-2018 על ידי 12:45 black and yellow.)
הודעה: #29
מסכים עם כל מה שנאמר כאן.
משחק הירואי של הקבוצה.. אם סבע לא היה משחק ראש בקיר וקוגבנייה לא מנסה להיכנס עם הכדור לשער במקום לבעוט, רק במחצית היה 4-0.
הויבך במשחק הטוב ביותר שלו מאז שהגיע (המשחק בטדי היה הגרוע ביותר שלו).
מגיע שאפו לעמוס שבלי קשר שהיה מצוין במשחק, הפנדל שהדף בדקה ה3 יכול להיות שהציל לנו את המשחק.

אגב, בתור אחד שמבקר המון את ערן, היום הוא היה פשוט מעולה!
רק שישאר ככה..
30-Jan-2018, 12:59
הודעה: #30
דוד עזוב אתה אנטי חחחחח
אתמול הוא בעט יותר מ 6-7 בעיטות שיכלו כמו כלום להכנס פשוט ענק הילד
שלח תגובה 

[-]