קוגבניה לא פחות טוב מלארי קיודה בעונתו הראשונה בנתניה
|
08-Dec-2016, 7:08
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: קוגבניה לא פחות טוב מלארי קיודה בעונתו הראשונה בנתניה
להזכירכם אני גם אוהד ובעיקר "נתנייתי" במהות ושכזה אני לא מדבר על "עונה הבאה" ובטח לא בקול.
ובמילים אחרות,כשנגיע לגשר נחצה אותו(בביטחה). העונה נבנתה קבוצה(על פי ראות ותפיסת עולם של הצוות המקצועי),בתקציב של 4 מיליון(שגדל ל5 מיליון תוך כדי תנועה),על פי הנחיה אחת בלבד(שלי),קבוצה שתתחבר לקהל. וכך נעשה....ותמיד תיהיה אי שביעות רצון מהנעשה,כי גדולי הסקאוטים נימצאים ביציע,שם מבצעים "טריידים" כל שני וחמישי ומצרפים זר רביעי חמישי ושישי על פי מחצית טובה. מה כן,לא יצורף בינואר(במידה ויצורף)שחקן שמתאים רק לקרבות "האי השרדות" בליגה הלאומית. מה כן,הוגדר במפורש "תקציב שחקנים" לכל סיטואציה. ומעיון בתקציב שהוגדר ומהכרת השוק ומההתרשמות מהצוות המקצועי ו עצם היותי אוהד שרוצה קבוצה מחוברת לקהל,בשום סיטואציה(כמדיניות) לא תבנה בנתניה קבוצה קצרת מועד שכל תפקידה לבעוט למעלה ולצפות לגול מקרי(אגב,בעונת 7/8 הגענו למקום שני בשיטה הזו). |
|||
08-Dec-2016, 12:01
הודעה: #22
|
|||
|
|||
אייל בניתם קבוצה טובה לעליה לליגת העל , לא אשקר לך יש בעיה בחוד אבל כל הסגל מצוין והם רק צריכים לבוא בגישה נכונה בכל משחק , כל משחק הוא קשה , אנחנו לא משחקים מול קונוסים .
ראזק גם עם עודד מכנס יכלו לשחק בזמנו דוד לביא עם ראש הפז אבל זלזלו כי בדריבל הוא לא היה טוב הורסט רובש הגרמני היה בסגנון שלו ושיחק בקביעות בהרכב נבחרת גרמניה , מאמנים מעולם לא החזיקו משחקני נתניה אבל כן זאת עובדה בלי שחקני נתניה הנבחרת לא מצליחה |
|||
08-Dec-2016, 12:17
הודעה: #23
|
|||
|
|||
הבעיה כרגע היא פציעות של שחקני מפתח כנראה לטווח ארוך , בלי מחליפים מתאימים על הספסל. תוסיף לזה התקפה שלא כובשת ואנחנו בבעיה. אני מקווה שימצא הכסף לשינוי בינואר.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
08-Dec-2016, 12:46
הודעה: #24
|
|||
|
|||
לליגה לאומית יש מחליפים ראויים פלוס...לא מכיר קבוצות רבות שיכולות בחלק ההתקפי להושיב על הספסל את רועי דיין או בדש או שון וייסמן או שלשתם.
ובקישור את גזל וטגה ואיילון ירושלמי. ובהגנה את שינה ובשער שוער שווה ערך. ויש סגל טוב בקבוצת הנוער(כחלקי חילוף). ברור לחלוטין שאין ערן לוי וניקו ודיא על הספסל...גם לחצי מקבוצות ליגת העל,אין. ולכן,יש סגל רחב שחייב להתמודד עם פציעות. |
|||
The following 1 user Likes אייל ס's post: shraga (0808-1212-2016201620162016) |
08-Dec-2016, 13:09
הודעה: #25
|
|||
|
|||
לא חולק על מרבית הדברים שאמרת. רק שיש לנו מספר בעיות:
פציעות של שני שחקני מפתח שאף אחד לא יכול כרגע להחליף, שני שחקני התקפה שלא מתפקדים, והמינוס 9 הארור. אם לפחות חולית ההתקפה היתה עושה את שלה אפשר היה להגיד אוקי מה לעשות. השם ״ברק בדש״ לא מביא גולים, לגבי שון וויסמן כולי תקווה שכבר יחזור ויוסיף מימד שחסר . Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
08-Dec-2016, 14:46
הודעה: #26
|
|||
|
|||
העדרות ממושכת של ניקו וערן זה כבר טו מאץ גם לקבוצה עם סגל ראוי כמו שלנו.
אני מקווה שאחד מהם לפחות יחזור כמה שיותר מהר אחרת השגת המטרה תהפוך למשימה קצת יותר קשה ממה שחשבנו... Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
08-Dec-2016, 14:51
הודעה: #27
|
|||
|
|||
(08-Dec-2016 14:46)אופיר34 כתב: העדרות ממושכת של ניקו וערן זה כבר טו מאץ גם לקבוצה עם סגל ראוי כמו שלנו. מצטרף. הם בערך הקובי דג'אני וחן עזרא של לפני מספר שנים, כשבתפקיד אחמד סבע (לא) משחק ברק בדש. בקיצור, 2 שחקני מפתח פצועים, והשלישי נעדר. מכל אלו, לדעתי השמחק מחר קריטי מאוד להמשך, אפילו שהליגה ארוכה. אם מחר לא נצליח לאסוף 3 נקודות, יהיה קשה הרבה יותר לאחר מכן. מה גם שהמשחק בשבוע הבא יתקיים כנראה במזג אוויר סוער, כלומר, משחק שאין בו שום חשיבות ליכולת השחקנים, המון מזל, מעט כדורגל, וסיכוי טוב ל- 0-0. |
|||
08-Dec-2016, 15:52
הודעה: #28
|
|||
|
|||
(08-Dec-2016 14:51)roeyshaul כתב:אתה כבר יודע תחזית ליותר מ- 10 ימים קדימה?(08-Dec-2016 14:46)אופיר34 כתב: העדרות ממושכת של ניקו וערן זה כבר טו מאץ גם לקבוצה עם סגל ראוי כמו שלנו. |
|||
08-Dec-2016, 15:53
הודעה: #29
|
|||
|
|||
לי זה נשמע שבסוף היום, כרגיל לא הרבה משתנה כאן - עלייה ו... נחייה ונראה מה יהיה.
|
|||
08-Dec-2016, 16:15
הודעה: #30
|
|||
|
|||
(08-Dec-2016 15:52)עידן444 כתב:(08-Dec-2016 14:51)roeyshaul כתב:אתה כבר יודע תחזית ליותר מ- 10 ימים קדימה?(08-Dec-2016 14:46)אופיר34 כתב: העדרות ממושכת של ניקו וערן זה כבר טו מאץ גם לקבוצה עם סגל ראוי כמו שלנו. לגבי ניקו ,אני יודע שאתמול הוא העריך שהפציעה הזאת לא תגמור לו את העונה.... אם זה נכון או לא בקרוב נדע. לגבי ערן, לדעתי אף אחד (כולל הוא) לא יודעים מתי הוא יוכל לחזור למגרשים. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים