המושיע? ליבר יגיש הצעה לקניית מכבי נתניה
|
28-May-2016, 16:17
הודעה: #21
|
|||
|
|||
לא. אתה אומר את זה. אם הגברת חדש תחליט להעביר לליבר את הקבוצה זה עיניינה. אני רק טוען שאם אין לו כסף שישמור את מה שיש לו לעצמו. ולגבי ההביאו את היום - קבוצת אוהדים שהגרעין שלה הוא בקושי 4000 איש לא יכולה לגייס מספיק כסף לנהל קבוצת כדורגל מקצוענית. אם אתה אומר את ההיפך - תראה לי איך.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
28-May-2016, 16:28
הודעה: #22
|
|||
|
|||
(28-May-2016 16:17)טל.מ כתב: לא. אתה אומר את זה. אם הגברת חדש תחליט להעביר לליבר את הקבוצה זה עיניינה. אני רק טוען שאם אין לו כסף שישמור את מה שיש לו לעצמו. ולגבי ההביאו את היום - קבוצת אוהדים שהגרעין שלה הוא בקושי 4000 איש לא יכולה לגייס מספיק כסף לנהל קבוצת כדורגל מקצוענית. אם אתה אומר את ההיפך - תראה לי איך.לא אני ולא אתה יודעים כרגע מה יש לו מה אין לו ומי נמצא מאחוריו. אני יודע רק דבר אחד- היו טענות שיש רשימה של אנשים שחיכו למצב הזה לקחת את הקבוצה ללא חובות. זה לא המצב כרגע אבל זו המטרה. צביקה ליבר הוא אחד מהם. גם אבי גרוס הוא אחד מהם. בזמן שהשני היום מספר סיפורים ליבר הוא הראשון שעומד במילה שלו וזה גם משהו בעיני. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
28-May-2016, 16:32
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-May-2016 על ידי 16:34 טל.מ.)
הודעה: #23
|
|||
|
|||
קח תקרא.
http://m.globes.co.il/news/m/article.asp...1001056950 אני מצפה מאנשים שמנהלים קבוצות ספורט לקצת יותר אכפתיות. לגבי הרשימה - גם אמרו שיש מחליף לאוסידון רק שילך ואמרו שיש רוכש , בדוק! אז אמרו. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
28-May-2016, 16:48
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-May-2016 על ידי 16:49 עידן444.)
הודעה: #24
|
|||
|
|||
(28-May-2016 16:32)טל.מ כתב: קח תקרא. התייחסתי לגבי הסיום. מאוד בעייתי בעיני. אבל אי אפשר להגיד שהוא היה מנהל גרוע ובגלל זה המועדון התפרק. ההפך הוא הנכון. זה כמו שלשירצקי מחר ימאס שאין לו מגרשי אימונים ויחליט לעזוב את ק״ש והמועדון יתפרק ויגידו בסוף- ״תראו איפה ק״ש גמרה וזה אומר הכל ומסכם את פועלו של האיש״. בואו נגיד ככה- סיפור פירוק הכדורסל שונה לחלוטין מסיפור הפירוק של הכדורגל ולא קשור לניהול כושל. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
28-May-2016, 16:57
הודעה: #25
|
|||
|
|||
מי שנטש את סנץ נטש את נתניה , מי שנטש את אליצור ינטוש כנראה בעתיד . לא מכיר את צביקה ליבר אבל ממה שאני קורא זה לא האדם שהייתי רוצה במועדון. ביום שימאס לו הוא יחתוך בלי להניד עפעף.
|||
28-May-2016, 17:03
הודעה: #26
|
|||
|
|||
ושלא יובן לא נכון, אני ממש לא בעדו. ברור לי שלא אהיה בעד רוב הכוכבים שיצוצו אחרי או לפני פירוק.
לכן לדעתי זו ההזדמנות לנסות משהו שונה. מבחינתי בעלים שלא משקיע מעל 1-3 מיליון בעונה אל מול מודלים אחרים- לרבות מועדון עירוני- אני בעד המודלים האחרים עד להגעת בעלים שבאמת יקח את המועדון לגבהים חדשים ולא סתם דשדוש. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
28-May-2016, 17:09
הודעה: #27
|
|||
|
|||
כשאבין מה הם המודלים האחרים אוכל להתייחס..
|||
28-May-2016, 18:02
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-May-2016 על ידי 18:06 עידן444.)
הודעה: #28
|
|||
|
|||
(28-May-2016 17:09)טל.מ כתב: כשאבין מה הם המודלים האחרים אוכל להתייחס.. 1. בעלות עירונית. 2. להמשיך תחת נאמן. 3. בלי בעלים כפי שהיה אחרי יאמר עם ניהול סולידי יותר תוך שמירת קופה מאוזנת. 4. מעורבות אוהדים כשתהיה תוכנית מגובשת(יכול גם לבוא כחלק מכל האופציות האחרות) הכל עדיף על בעלים בינוני שלא יקח את המועדון לשום מקום וכל פעם שתבקר אותו כל העולם ואישתו יגיד שזו כפיות טובה של הקהל מבריח הבעלים של נתניה ויזכירו לנו איך הוא הציל אותנו מפירוק. לא תודה! בשביל תקציב של 6-7 מיליון ש״ח בליגה לאומית או 14-16 בליגת העל אנחנו לא צריכים בעלים שיעשה במועדון הזה ככל העולה על רוחו ויהפוך אותו ל״בן ערובה״ שלו כאילו הוא קנה צעצוע ששייך רק לו. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
28-May-2016, 18:56
הודעה: #29
|
|||
|
|||
RE: המושיע? ליבר יגיש הצעה לקניית מכבי נתניה
מכבי נתניה לא תוכל להסתדר בעתיד עם תקציב של פחות מ7-8 מיליון ש"ח(תלוי בסבסוד מחלקת הנוער) בליגה הלאומית ופחות מ15-16 בליגת העל.
העלויות הקבועות של מכבי נתניה(מסודרת ושומרת חוק) הם כ4.5 מיליון בליגה לאומית ללא שכר שחקנים וכ7 מיליון בליגת העל. הקצבת העיריה תיהיה גג 1.5 מיליון ש"ח ב2 הליגות,ההתאחדות/טוטו/טלוויזיה/מרכזים היו עד העונה 2 מיליון בליגה לאומית ו5 מיליון בליגת העל(השמועה אומרת שאחל מהעונה בליגת העל תיהיה תוספת משמעותית בגלל הסכם הטלוויזיה),כרטיסים/מנויים בין 1 ל1.5 בליגה לאומית ומ3 עד 4 מיליון בליגת העל,ספונסרים ותרומות זה כ2 מיליון בליגה לאומית ובין 3 ל4 בליגת העל. כך שלחא בעלים ניתן להגיע לבין 6ל7 בליגה לאומית ובין 14 ל16 מיליון ש"ח בליגת העל. כך שבעלים יציב ומסודר שמסוגל להזרים 4/5 מיליון ש"ח בעונה יכול להיות ערובה לקבוצה איכותית שמפעם לפעם תוכל להפתיע. |
|||
28-May-2016, 19:30
הודעה: #30
|
|||
|
|||
(28-May-2016 18:56)אייל ס כתב: מכבי נתניה לא תוכל להסתדר בעתיד עם תקציב של פחות מ7-8 מיליון ש"ח(תלוי בסבסוד מחלקת הנוער) בליגה הלאומית ופחות מ15-16 בליגת העל. חותם עכשיו על בעלים כזה. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים