שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי תל אביב בנתניה...
04-Apr-2016, 15:35
הודעה: #21
RE: מכבי תל אביב בנתניה...
דמיין 2 קבוצות באותה עיר
האחת מצליחה מאוד ומשחקת באירופה והשניה בליגה השנייה
מה לדעתך יקרה?

3 שנים זה מספיק זמן לארח משחקי צמפיונס באצטדיון או ליגה אירופאית

תיהיו בריאים

מפגר ולא אופטימי.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
04-Apr-2016, 15:50
הודעה: #22
אני חושב שמועדון בבעלות אוהדים (51 אחוז ומעלה) זה חלומות. זה סיכון ענק. זה בבחינת רצוי, אך יש בעיה עם המצוי.
אני סבור כי אוהד הכדורגל הישראלי אינו בוגר דייהו למבנה כזה ולמען האמת כשמסתכלים על מודל כזה בעולם נתקלים לרוב בקבוצות ענק החיות בעיקר מספונסרים ענקיים ולא מדמי החבר של האוהדים.
הדוגמא האחרת, של לחיות בעיקר מכספי האוהדים, מתאימה לתקציבים נמוכים יותר או לבגרות של אוהד הכדורגל אשר מוכן להוציא כספים נוספים פרט למחיר המנוי. ואף לא לחשוב שבמחיר של כמה מאות שקלים הוא יקבע מי המאמן, מי השחקנים...אחרת הוא ישרוף את המועדון.
לדעתי בישראל אין את הבגרות הזאת. בטח שלא עכשיו. זה לא אומר שלא צריך להתחיל איפשהו, אבל זה אומר שקצת קשה לבנות על גיוס כספים המוני בסופו יטלו האוהדים את הבעלות על קבוצת הכדורגל ויצעדו יחדיו אל השקיעה.
זה לא ילך ככה. אם כבר, צריך להתחיל בקטן, בבעלות חלקית, בשיתוף פעולה, כאשר גם זה מותנה בכך שכמה בעלי הון שאינם מחפשים את התמורה בדמות ספונסרשיפ - יגבו את אותם אוהדים, ולכמה שנים, כדי שאפשר יהיה ליצור משהו יציב, להוכיח היתכנות, להוכיח הישגים ובעיקר להוכיח שזה אפשרי. אני חושש ממצב בו נתחיל בהתלהבות ונמשיך בהרבה פחות.
זה רומנטי מאוד להשפיע, לקבוע, לכוון ולהוביל. זה פחות רומנטי להיווכח כי החיים האמיתיים אפורים קצת יותר.
ואז מה נעשה, נלך למרים?
04-Apr-2016, 16:03 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Apr-2016 על ידי 16:47 אלון.)
הודעה: #23
מכבי תל אביב בנתניה...
(04-Apr-2016 15:50)אסףג כתב:  אני חושב שמועדון בבעלות אוהדים (51 אחוז ומעלה) זה חלומות. זה סיכון ענק. זה בבחינת רצוי, אך יש בעיה עם המצוי.
אני סבור כי אוהד הכדורגל הישראלי אינו בוגר דייהו למבנה כזה ולמען האמת כשמסתכלים על מודל כזה בעולם נתקלים לרוב בקבוצות ענק החיות בעיקר מספונסרים ענקיים ולא מדמי החבר של האוהדים.
הדוגמא האחרת, של לחיות בעיקר מכספי האוהדים, מתאימה לתקציבים נמוכים יותר או לבגרות של אוהד הכדורגל אשר מוכן להוציא כספים נוספים פרט למחיר המנוי. ואף לא לחשוב שבמחיר של כמה מאות שקלים הוא יקבע מי המאמן, מי השחקנים...אחרת הוא ישרוף את המועדון.
לדעתי בישראל אין את הבגרות הזאת. בטח שלא עכשיו. זה לא אומר שלא צריך להתחיל איפשהו, אבל זה אומר שקצת קשה לבנות על גיוס כספים המוני בסופו יטלו האוהדים את הבעלות על קבוצת הכדורגל ויצעדו יחדיו אל השקיעה.
זה לא ילך ככה. אם כבר, צריך להתחיל בקטן, בבעלות חלקית, בשיתוף פעולה, כאשר גם זה מותנה בכך שכמה בעלי הון שאינם מחפשים את התמורה בדמות ספונסרשיפ - יגבו את אותם אוהדים, ולכמה שנים, כדי שאפשר יהיה ליצור משהו יציב, להוכיח היתכנות, להוכיח הישגים ובעיקר להוכיח שזה אפשרי. אני חושש ממצב בו נתחיל בהתלהבות ונמשיך בהרבה פחות.
זה רומנטי מאוד להשפיע, לקבוע, לכוון ולהוביל. זה פחות רומנטי להיווכח כי החיים האמיתיים אפורים קצת יותר.
ואז מה נעשה, נלך למרים?

עזוב אסף, זה חלום באספמיה של כמה אנשים, נראה לך רציני העיניין? אפילו על פוסט בפורום כזה או אחר אין הסכמה בין האוהדים, אז לנהל מועדון? נו באמת...
אני רק לא מבין היכן כל מארגני המחאה שטענו שהבעיה היא אוסידון וברגע שיפנה את מקומו נצעד לדרך חדשה? האם גם אותם האכילו לוקשים?
The following 1 user Likes אלון's post:
yaron73 (0404-0404-2016201620162016)
04-Apr-2016, 16:09 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Apr-2016 על ידי 16:10 אסףג.)
הודעה: #24
אלון,
לא כתבתי סתם.
ובעניין המחאה, אוסידון הוא לא הילד שעצר את המים עם האצבע בסכר. הוא הילד שיצר והחביא את כל הג'יפה שיוצאת עכשיו מהסכר. ולא סתם הוא יעני פרש עכשיו, כי עכשיו הגיע זמן התשלומים.זמן טוב לתרץ "אלימות" ולברוח...לא?
אז מצד אחד, פיזרת כספים, החתמת שחקנים הזויים מסיבות הזויות (או לא הזויות) , יצרת מצג שווא שכולם אשמים חוץ ממך ומצד שני רבת עם כל מי שיכול היה להכניס כספים. ובעיקר רימית את כולם, אומנם לא כל הזמן, אבל רוב הזמן. והאמת - בכישרון.
רק נכון לדצמבר האחרון הגדיל הכלומניק את הגירעון הידוע במיליון שח, ואת יתר "תרומתו" לגירעון החביא טוב ב-2016 (אם לא מעבר לכך).
ואני לא חושב שהאכילו לוקשים, רק שהאיש הותיר בעיות סבוכות וקשה לפתור אותן.
The following 1 user Likes אסףג's post:
yaron73 (0404-0404-2016201620162016)
04-Apr-2016, 16:11
הודעה: #25
אלון זה לא משנה. עם אוסידון ובלי אוסידון היינו מגיעים לאותו המקום. כשהקופה ריקה אז היא ריקה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
04-Apr-2016, 16:15
הודעה: #26
אלון מי האכיל אותם?
הם בחרו בדרך המחאה ביוזמתם(כאנשים בוגרים).
אגב,אוסידון הוא לא אלטרנטיבה טובה יותר או רעה פחות למצב הקיים.
אוסידון הוא אלטרנטיבה יותר וטובה פחות,מבחינתו לפרק בחלקים קטנים תוך כדי חלוקת החלקים למיטיביו השונים והחתמת האחרים לטווחים ארוכים.
מה שבכל מקרה לא היה משאיר את הסיכוי הקטן שעוד קיים היום.
04-Apr-2016, 17:00
הודעה: #27
(04-Apr-2016 16:09)אסףג כתב:  אלון,
לא כתבתי סתם.
ובעניין המחאה, אוסידון הוא לא הילד שעצר את המים עם האצבע בסכר. הוא הילד שיצר והחביא את כל הג'יפה שיוצאת עכשיו מהסכר. ולא סתם הוא יעני פרש עכשיו, כי עכשיו הגיע זמן התשלומים.זמן טוב לתרץ "אלימות" ולברוח...לא?
אז מצד אחד, פיזרת כספים, החתמת שחקנים הזויים מסיבות הזויות (או לא הזויות) , יצרת מצג שווא שכולם אשמים חוץ ממך ומצד שני רבת עם כל מי שיכול היה להכניס כספים. ובעיקר רימית את כולם, אומנם לא כל הזמן, אבל רוב הזמן. והאמת - בכישרון.
רק נכון לדצמבר האחרון הגדיל הכלומניק את הגירעון הידוע במיליון שח, ואת יתר "תרומתו" לגירעון החביא טוב ב-2016 (אם לא מעבר לכך).
ואני לא חושב שהאכילו לוקשים, רק שהאיש הותיר בעיות סבוכות וקשה לפתור אותן.
אוסידון נכשל מקצועית וכלכלית, מעולם לא היה על כך ויכוח ולכן היה צריך ללכת. לא חיפשתי סיבות והצדקות לקיומה המחאה. אני רק שואל היכן כל מארגני המחאה שאמרו (ולא פעם אחת) שברגע שאוסידון לא יהיה פה, דברים יסתדרו. על מה הם נשענו? הנה אוסידון הלך, מה הלאה? למה כספים שהובטחו לא זורמים לקופה?
ברגע שאוסידון עזב כולם צהלו ואמרו שלא הייתה מחאה מוצלחת כזו, למה פתאום משנים את הדברים ואומרים שהמחאה זה רק תירוץ לעזיבתו? אתה רוצה לאמר לי שאם לא הייתה מחאה אוסידון גם היה הולך? אני לא בטוח.
מה שונה השנה משנה שעברה (שלדעתי הייתה גרועה בהרבה מבחינה כלכלית)? למה אז כולם נרתמו לעזור והיום מפנים עורף? מאבקי אגו מול מרים?
לי אישית נראה כי יש פה הרבה אגו ואינטרסים מצד אנשים כאלו ואחרים ומי שאוכל אותה זה אנחנו האוהדים שפתאום מתבקשים לקחת אחריות על הקבוצה, ולנהל אותה...
04-Apr-2016, 17:03
הודעה: #28
אני מסכים איתך שיש כאן כנראה מאבקי אגו וחשבונאות , גם אני לא מצליח להסביר את השיתוק הכללי שבו כולם מחכים שמשהו יקרה ומי שצריך לעשות מתנער מכל אחריות. אולי נוח להם ומתאים להם שהמועדון יתפרק.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
04-Apr-2016, 17:08
הודעה: #29
שאל אותם בפייסבוק.....אני לא מסתובב שם,אחרת הייתי שואל ולא מכיר אמירה שכזו מצידם ...ושוב כי אני לא שם.
האדם היחיד שניסה לעשות משהו היה בלדב(אגב,אישית לא שותף...וגם לא מסכים לרעיונתיו),רועי דניאל הצטרף אליו,שניהם נזרקו מכל המדרגות של העיריה ביום חמישי,מאז הכדור אצל מירים לחלוטין,לא רואה אחר חוץ מקובי שיעזור לה ביוזמתו בשלב הזה.
04-Apr-2016, 17:18 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Apr-2016 על ידי 17:24 אופיר34.)
הודעה: #30
(04-Apr-2016 15:27)אלון כתב:  לאורך זמן (וגם לא) זו החלטה גרועה.
התלבטות של אב+ילד (לא מה1,000 אוהדים שיגיעו בכל מקרה) או התלבטות של כמה חברה מהבית ספר, מכבי נתניה-מכבי יבנה, או מכבי ת"א נגד כל קבוצה בליגת העל?
מאמין שהתשובה ברורה...

הכל טוב ויפה אבל מסביר לך שברב המשחקים האופציה לרכישת כרטיסים לא תהיה קיימת בכלל.
ואני גם חושב שאבא כמוך וכמו עוד כמה אבות אחרים שאני מכיר (שהם לא חלק מה 1000) ישארו נאמנים לקבוצתם הטבעית ויקחו את ילדיהם לראות את נתניה-יבנה בשישי אחה"צ ולא את מכבי- פ"ת במוצ"ש.
מי שלא ינהג ככה ויחליט בוקר אחד שהוא ודור ההמשך שלו מחליפים קבוצה שיבושם לו. מבחינתי אחד כזה הוא לא אוהד אמיתי. סתם טרמיפיסט שאוהד מטעמי נוחות ולא מאהבה אמיתית לקבוצה.

(04-Apr-2016 17:00)אלון כתב:  אוסידון נכשל מקצועית וכלכלית, מעולם לא היה על כך ויכוח ולכן היה צריך ללכת. לא חיפשתי סיבות והצדקות לקיומה המחאה. אני רק שואל היכן כל מארגני המחאה שאמרו (ולא פעם אחת) שברגע שאוסידון לא יהיה פה, דברים יסתדרו. על מה הם נשענו? הנה אוסידון הלך, מה הלאה? למה כספים שהובטחו לא זורמים לקופה?
ברגע שאוסידון עזב כולם צהלו ואמרו שלא הייתה מחאה מוצלחת כזו, למה פתאום משנים את הדברים ואומרים שהמחאה זה רק תירוץ לעזיבתו? אתה רוצה לאמר לי שאם לא הייתה מחאה אוסידון גם היה הולך? אני לא בטוח.
מה שונה השנה משנה שעברה (שלדעתי הייתה גרועה בהרבה מבחינה כלכלית)? למה אז כולם נרתמו לעזור והיום מפנים עורף? מאבקי אגו מול מרים?
לי אישית נראה כי יש פה הרבה אגו ואינטרסים מצד אנשים כאלו ואחרים ומי שאוכל אותה זה אנחנו האוהדים שפתאום מתבקשים לקחת אחריות על הקבוצה, ולנהל אותה...

לגבי הכספים שהובטחו - הם כנראה הובטחו רק בתקשורת....
לא תשובה, לא גלבוט -קאהן, לא אייל , לא ירון ישראל ולא אף אחד אחר שאני מכיר הבטיחו נהרות של דולרים רק שאוסידון ילך הבייתה.... סתם קשקוש עיתונאי. עוד אחד מיני רבים....
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים