שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אך קיודה!
25-Nov-2015, 22:42 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Nov-2015 על ידי 22:50 ORENARIEL.)
הודעה: #21
RE: אך קיודה!
מכירת קיודה לא הצילה את נתניה בפועל.. אם המכירה לא היתה מתבצעת היינו באותו מצב היום
והיינו חוסכים את כל ההחתמות של החלוצים והפיצויים והמשכורות של המונטנגרים

עובדה שפה בפורום היו כאלה שכתוב "בדיעבד המכירה היתה טעות.."

אופיר אף אחד לא איים עלייך למכור את קיודה , אחרת לא תהיה מכבי נתניה.. היינו יכולים להשיג כסף לשכר כמו שבאמת קרה בפועל

אז נגיד שהחוב ירד ל-10 מיליון מהמכירה.. , גם ב-10 הולכים לפירוק

ועוד הוספה קטנה .. יש לו 7 שערים , 4 בישולים , ועוד לפחות 4 פנדלים שעשו עליו ב-16 משחקים
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
25-Nov-2015, 22:57
הודעה: #22
אך קיודה!
אורן חלאס לדבר כמו ילד. היו יכולים היו משיגים .. בפועל אף אחד לא נידב כסף לא תשובה לא ״קבוצת הרכישה״ ואף בנק לא הסכים לתת ערבות . קצת תברר לפני שאתה כותב . הקטנת החוב על ידי המכירה עזרה למירים לדחוף החלטה לתת הלוואה של 7 מ. קאיודה לא רצה להשאר פה בשום צורה בטח כשחופרים לו בראש וההצעות זורמות. די להמציא אמת.

Sent from my iPad using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
25-Nov-2015, 23:01 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Nov-2015 על ידי 23:05 ORENARIEL.)
הודעה: #23
קאיודה היה מכבד את החוזה..
אם אשר אלון הצליח להשאיר עוד עונה את נאווקמה ברעננה אחרי עונת הפריצה.. למה אנחנו לא?

וכן אתה צודק המכירה של קיודה היא הגורם להחלטה של מרים לעזור..מה שתגיד

האפשרויות היו או שתהיה הלוואה או שיגיע רוכש... או פירוק
ועדיין בדיעבד אתה אומר שהמכירה היתה מוצדקת ונכונה... נו טוב

יהלום כזה בן 22 גם בעוד 10 שנים לא יגיע לפה..
25-Nov-2015, 23:56
הודעה: #24
אורן, זה לא קורה הרבה אבל טל צודק בכל מילה !
26-Nov-2015, 0:35 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 26-Nov-2015 על ידי 0:37 עידן444.)
הודעה: #25
אך קיודה!
הפספוס בנושא של קאיודה הוא לא של המועדון. הוא של כל אנשי העסקים שמסתובבים כאן ולא הבינו שזו היתה עבורם אחלה עסקה. אייל דיבר כאן על זה שמדובר בסיכון מבחינה עסקית. אני חושב שזה היה סיכון מחושב. גם החלו כאן כל מיני רעיונות ויוזמות לרכישת הכרטיס ע״י האוהדים וגם זה משהו שאייל אמר שבכלל לא פשוט לביצוע. אני באופן אישי הייתי קונה אחוזים בכרטיס של קאיודה וכמה שיותר. לרועי דניאל לא היתה שום ברירה אלא למכור. אפילו אם אתה חושב ש 2 מיליון לכאן או 2 מיליון לשם לא היו משנים- הלחץ הציבורי היה עצום ולמעשה באי מכירת קאיודה כמועדון על סף פשיטת רגל היית מאבד את הלגיטימציה להמשיך לפעול. לא הבקרה, לא מרים, ולא אף אחד היה עוזר לך להימנע מפירוק ולהינצל. אתה לא יכול שיהיה לך חוב עצום לביטוח לאומי ולהמשיך להשתין על כולם מהגג הפתוח של המרצדס שלך... הלו בחורצ׳יק- תמכור ת׳מרצדס יא חתיכת חוצפן!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
26-Nov-2015, 0:43
הודעה: #26
אך קיודה!
(26-Nov-2015 0:35)עידן444 כתב:  הפספוס בנושא של קאיודה הוא לא של המועדון. הוא של כל אנשי העסקים שמסתובבים כאן ולא הבינו שזו היתה עבורם אחלה עסקה. אייל דיבר כאן על זה שמדובר בסיכון מבחינה עסקית. אני חושב שזה היה סיכון מחושב. גם החלו כאן כל מיני רעיונות ויוזמות לרכישת הכרטיס ע״י האוהדים וגם זה משהו שאייל אמר שבכלל לא פשוט לביצוע. אני באופן אישי הייתי קונה אחוזים בכרטיס של קאיודה וכמה שיותר. לרועי דניאל לא היתה שום ברירה אלא למכור. אפילו אם אתה חושב ש 2 מיליון לכאן או 2 מיליון לשם לא היו משנים- הלחץ הציבורי היה עצום ולמעשה באי מכירת קאיודה כמועדון על סף פשיטת רגל היית מאבד את הלגיטימציה להמשיך לפעול. לא הבקרה, לא מרים, ולא אף אחד היה עוזר לך להימנע מפירוק ולהינצל. אתה לא יכול שיהיה לך חוב עצום לביטוח לאומי ולהמשיך להשתין על כולם מהגג הפתוח של המרצדס שלך... הלו בחורצ׳יק- תמכור ת׳מרצדס יא חתיכת חוצפן!!!

בן אדם פרטי לא יכול לקנות כרטיס של שחקן. לא היה בעל בית שיערוב לחוב ( וגם לא לחוזה של קאיודה) ולכן נמכר.
יכול להיות שזה היה כדור אקמול לחולה סופני ויכול להיות שזו הייתה התרופה שהצילה את חייו, את זה נדע בהמשך...

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
26-Nov-2015, 0:57 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 26-Nov-2015 על ידי 1:08 עידן444.)
הודעה: #27
(26-Nov-2015 0:43)אלון כתב:  
(26-Nov-2015 0:35)עידן444 כתב:  הפספוס בנושא של קאיודה הוא לא של המועדון. הוא של כל אנשי העסקים שמסתובבים כאן ולא הבינו שזו היתה עבורם אחלה עסקה. אייל דיבר כאן על זה שמדובר בסיכון מבחינה עסקית. אני חושב שזה היה סיכון מחושב. גם החלו כאן כל מיני רעיונות ויוזמות לרכישת הכרטיס ע״י האוהדים וגם זה משהו שאייל אמר שבכלל לא פשוט לביצוע. אני באופן אישי הייתי קונה אחוזים בכרטיס של קאיודה וכמה שיותר. לרועי דניאל לא היתה שום ברירה אלא למכור. אפילו אם אתה חושב ש 2 מיליון לכאן או 2 מיליון לשם לא היו משנים- הלחץ הציבורי היה עצום ולמעשה באי מכירת קאיודה כמועדון על סף פשיטת רגל היית מאבד את הלגיטימציה להמשיך לפעול. לא הבקרה, לא מרים, ולא אף אחד היה עוזר לך להימנע מפירוק ולהינצל. אתה לא יכול שיהיה לך חוב עצום לביטוח לאומי ולהמשיך להשתין על כולם מהגג הפתוח של המרצדס שלך... הלו בחורצ׳יק- תמכור ת׳מרצדס יא חתיכת חוצפן!!!

בן אדם פרטי לא יכול לקנות כרטיס של שחקן. לא היה בעל בית שיערוב לחוב ( וגם לא לחוזה של קאיודה) ולכן נמכר.
יכול להיות שזה היה כדור אקמול לחולה סופני ויכול להיות שזו הייתה התרופה שהצילה את חייו, את זה נדע בהמשך...

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
לדעתי יכלו למצוא מתווה. אבל זו הסטוריה. נתניה לא יכלה לסרב לעסקה על קאיודה בסיטואציה שנוצרה. חבל, אבל זה המצב... שגב נתן, שגב לקח...

דווקא קאיודה הוא התקווה שכן יש מציאות, שכן אפשר לקחת שחקן שהוא בוסר מוחלט(וכולם זוכרים שבתקופות פחות טובות אפילו בלאומית היו קולות שאמרו שהוא לא שווה, שהוא מחמיצן, שאין לו סיומת, שהוא רק מהירות בלי שכל, שהוא סתם ילד מפגר חמום מוח) ועם טיפוח והכוונה להפוך אותו ליהלום של ממש. אם אני מחליט שהשוק האפריקאי הוא השוק שאני מכוון אליו, אני אפילו ממנה בן אדם, משלם לו משכורת, וזה התפקיד שלו- לאתר לי שחקנים צעירים עם מהירות בלתי רגילה מאפריקה, להביא אותם אפילו בגיל 16, ומשם להתחיל לעבוד. יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות ולא עושים שזה מרתיח. לא בשביל כל דבר צריך המון כסף... הסקאוט אולי הכי טוב של הפועל ב"ש זה אוהד שעושה את זה בהתנדבות. קח אפילו אחד כמו אורן כאן מהפורום שאתה רואה שהוא מאוד אוהב לעשות את המעקבים האלה ויש לו אמביציה, תן לו אפילו 2,000 ש"ח בחודש שהוא יכול לעשות מהצד והוא חורש לך את כל האינטרנט הלוך וחזור ונותן לך רשימה...
26-Nov-2015, 10:20 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 26-Nov-2015 על ידי 10:22 ORENARIEL.)
הודעה: #28
עדיף להביא שחקנים כשרואים אותם פיזית.. אולי יש אוהד יהודי שמתגורר/עובד באפריקה.. סטייל לאהוד שלנו מדרום אמריקה

שיתנו את הכסף לחיים קסטל.. שיעשה עבודה טובה בהבאת מציאות.. ושחקנים חופשיים או שיכולים להגיע בהשאלה עד סיום העונה

זה כמו להגיד לאוהד בישראל שעוקב אחרי הליגה להמליץ על שחקן לקבוצה מחו"ל...

והיית ממליץ על דור מיכה למשל שהוא שחקן טוב שיכול לעזוב בינואר
כולם פה היו שמחים לקבל לנתניה זר כמוהו.. גם בלי לבחון אותו ממש

אבל קודם שיהיה אחד כזה בליגה הלאומית בישראל.. ובליגות הנוער
26-Nov-2015, 10:44
הודעה: #29
אך קיודה!
לראות פיזית וממש לעקוב זה כבר סעיף משמעותי בתקציב בסעיף הסקאוטינג. במצבנו אי אפשר לחתוך עוד בתקציב השחקנים בשביל זה. גם מעקב דרך האינטרנט עדיף מכלום. ההסתמכות העיוורת על גורמים אינטרסנטים שרוצים לדחוף לך שחקנים הוא בלתי נסבל והתוצאות בהתאם.

26-Nov-2015, 15:44
הודעה: #30
אני בהחלט חושב שכדאי לרתום את אורן לסקאטינג שיעבוד העונה חינם ואם יצליח למצוא עד ינואר 2 מציאות כמו בלם וחלוץ אז יקבל מינוי קבוע לעונה הבאה בשכר צנוע !

אורן תתחיל לעבוד חביבי סומך עליך
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים