שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
למרות הכל מחתימים אצלנו שחקנים...
03-Feb-2015, 17:04
הודעה: #21
RE: למרות הכל מחתימים אצלנו שחקנים...
(03-Feb-2015 16:55)עידן444 כתב:  הרבה זמן לא הייתי במשחקי נוער. השחקנים האחרונים שצדו את עיני בנוער היו ריף מסיקה, בן שבת ושיר צדק שהיו צמד הבלמים. ריף היה רמה מעל כולם(למרות שבמשחק שהייתי הוא החמיץ פנדל...). שיר צדק היה יותר דומיננטי בגלל יכולת המנהיגות שלו אבל אני דווקא התרשמתי יותר מבן שבת שעשה על רושם של בלם עם מהירות בלתי רגילה.
ריף מסיקה היה יכול להגיע רחוק בנתניה אם רובן לא היה דופק לו את הקרירה זכור לי דרבי שויקי גלאם אז המנהל המקצועי של טוברוק ישב לידי ואמר שהוא יכול להיות איציק זוהר משופר, לא יצא כל כך.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
03-Feb-2015, 17:20
הודעה: #22
(03-Feb-2015 17:04)amir כתב:  
(03-Feb-2015 16:55)עידן444 כתב:  הרבה זמן לא הייתי במשחקי נוער. השחקנים האחרונים שצדו את עיני בנוער היו ריף מסיקה, בן שבת ושיר צדק שהיו צמד הבלמים. ריף היה רמה מעל כולם(למרות שבמשחק שהייתי הוא החמיץ פנדל...). שיר צדק היה יותר דומיננטי בגלל יכולת המנהיגות שלו אבל אני דווקא התרשמתי יותר מבן שבת שעשה על רושם של בלם עם מהירות בלתי רגילה.
ריף מסיקה היה יכול להגיע רחוק בנתניה אם רובן לא היה דופק לו את הקרירה זכור לי דרבי שויקי גלאם אז המנהל המקצועי של טוברוק ישב לידי ואמר שהוא יכול להיות איציק זוהר משופר, לא יצא כל כך.
לדעתי הוא פספוס גדול. יצא לי לדבר עם כמה ח'ברה שהגדירו עצמם חברים שלו, מביה"ס או הצבא או אין לי מושג, והם אמרו שגם לו יש חלק בזה שהוא דעך.
03-Feb-2015, 17:20
הודעה: #23
(03-Feb-2015 17:04)amir כתב:  
עזוב לבחור אין את הרצח בעיניים גם שעזב אותנו לא הצליח בשום מקום וחבל
03-Feb-2015, 17:23 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-Feb-2015 על ידי 17:25 amir.)
הודעה: #24
אין ספק שאתם צודקים והבחור אשם לא פחות אבל מהנסיך של המחלקה עם חוזה מובטח בבוגרים היה לו קשה בהתחלה לאסוף את עצמו כמו שאומרים כשיכל לא רצה וכשרצה לא כל כך יכל.

ודווקא בכפר סבא הוא נראה לא רע.,אני יכול להבטיח לך שהזרים שלנו בקישור האחורי לא מראים משהו שהוא לא יכול.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
The following 1 user Likes amir's post:
עידן444 (0303-0202-2015201520152015)
03-Feb-2015, 19:00
הודעה: #25
(03-Feb-2015 15:14)זאב רווח כתב:  איך השחקן הזה נבו מזרחי? מה אכפת לי עכשיו ישמעאל אדו

מה שבטוח שהוא יודע לעשות אוירון כמו מזרחי...

03-Feb-2015, 19:06
הודעה: #26
ולכן אני אומר חייבים להתחיל להריץ את דין גל. גם דה חאה קיבל הזדמנות בגיל הזה ולקח בשתי ידיו.
03-Feb-2015, 19:54
הודעה: #27
ריף מסיקה נעלם בדיוק בגיל שאבא שלו חיים נעלם מי שאשם בגדול זה אכן לא אחר מרובן עטר קוטל הנוער

תודה רבה על הסרטון של נבו מזרחי התפעלתי ממנו מאוד כשחקן כלבויניק אבל לדעתי המקום שלו זה מתחת לחלוץ שם הוא הכי אפקטיבי , החתמה מצויינת אני מבסוט ...
03-Feb-2015, 20:25
הודעה: #28
בחייך שער ראשון בסרטון נגד ? נכון נתניה. חוכמה גדולה ..

מרקו רויס - לא מילה גסה !
03-Feb-2015, 21:31
הודעה: #29
לא משנה הוא שחקן טוב ויופי שהביאו אותו
03-Feb-2015, 21:56 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-Feb-2015 על ידי 21:58 הקוסם הצהוב.)
הודעה: #30
הרבה זמן אני לא זוכר חלון כזה משוגע בארץ חחח מה קרה פה היום
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים