שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
למה הוא מדבר כל כך הרבה?!
12-Sep-2014, 21:40
הודעה: #21
RE: למה הוא מדבר כל כך הרבה?!
מי שציפה לגדולות ונצורות זו בעייה שלו.
היתה פה אופוריה בגלל עליית הליגה החלקה בשילוב עם כמה אימרות על פליאוף עליון (ועד כמה שידוע לי אי אפשר עדיין להגיד שנכשלנו בהשגת המטרה הזאת....).
מהיום הראשון דובר על תקציב של 22-23 מליון ובפועל זה מה שקרה גם אם זה מאד לא מסתדר עם חלק מהתאוריות של הדוברים פה.
יש מה לשפר בהתנהלות, צריך לדבר פחות בתקשורת, ואולי לא יזיק לייעל טיפה את המערכת (למרות שזה הכסף של האיש ולא של אף אחד מאיתנו), אבל בשורה התחתונה יוסי מזרחי קיבל תקציב ראוי שאיתו אפשר היה לעשות מספיק גם בשביל פליאוף. אם זה יקרה או לא יוסי מזרחי יהיה הראשון שאליו צריך לבוא בטענות. לעת עתה, אין ממה להתאכזב 24 שעות לפני פתיחת הליגה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
12-Sep-2014, 21:52
הודעה: #22
אתה בטוח ? כל הקטע עם דודו נראה לך רציני ?

מרקו רויס - לא מילה גסה !
12-Sep-2014, 22:23
הודעה: #23
אני אומר כזה דבר - בוא נפסיד 4,5,6 משחקים ברצף ואז נתאכזב...
אני מדבר כרגע על אכזבה מיקצועית. אם דודו ישוחרר בקרוב מבלי ששיחק דקה אחת בעונת המשחקים הנוכחית בהחלט הוא יכנס לרשימת הפלופים של הכדורגל הישראלי, וכמו שאמרו כמה לפני פה זה יהיה בסה״כ עוד נפילה כמו אין ספור נפילות בכדורגל הישראלי והעולמי. מציע להרגע עם התיאורים הפומפוזים. אם הוא ישוחרר זו תהיה נפילה קשה ורשלנות של מזרחי בבחירת השחקן. קרה לטובים לפניו ועוד יקרה אחריו.
נושא דודו מוצה לעת עתה לדעתי. אפשר להתקדם.
13-Sep-2014, 8:37 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Sep-2014 על ידי 8:52 עידן444.)
הודעה: #24
הוא כבר ברשימת הפלופים של הכדורגל הישראלי. אני עד לא מזמן עוד הייתי מלא תקווה שכן נראה שחקן שידחוף אותנו קדימה, יוריד עומס מערן לוי בניהול המשחק(משהו שבכלל לא בטוח שערן לוי צריך לעשות), ואפילו יכבוש כמה שערים בבעיטות מרחוק ונגיחות. ברגע שהחליטו לא להעביר אותו בבקרה זה אומר הכל. מה שמטריד אותי זה שלא חותכים.
התחושה והפחד שלי הם מכך שאם חס וחלילה ניקלע לסיטואציה שהקבוצה מתחילה את העונה באופן זוועתי, פתאום כן יעשו צעד נואש מתוך לחץ ואז פתאום כן יעבירו אותו. מקווה מאוד שזו לא תוכנית המגרה של ההנהלה.

למעשה, בלי דודו זה אומר להישאר עם אותן מחלות וחולשות שהיו בעונה שעברה רק שהפעם זה בליגת העל...
אבל אני עדיין אופטימי. איך אמר לי חבר שלא אוהד של נתניה(אלא של היריבה מעוררת המחלוקת מהנגב)?
אם היו אומרים לך לפני הקיץ שנתניה תביא את אריאל הרוש, דודו ועמית בן שושן לא היית קונה לקבוצה שעולה ליגה? והאמת שאם דודו היה מה שהוא אמור היה להיות, אני חושב שהמצב שלנו באמת היה לא רע. עכשיו השאלה היא כמה הבור שהוא משאיר באמצע גדול...
למעשה יש עוד כמה סימני שאלה גדולים לגבי העונה הזו. למעשה נתניה קבוצה מאוד מסקרנת. לא נראה לי שיש מישהו שבאמת יודע מה נקבל השנה.
היום זה מתחיל... מאוד מקווה שהרגל ימין על אף ההרכב החסר.
13-Sep-2014, 10:35
הודעה: #25
אני חושב שהבעיה שלנו היא בתחום הזרים. חזרתי על זה לא פעם. חוץ מקאיודה אין שום שחקן שאתה יכול להגיד עליו שהוא עושה את ההבדל. דודו היה אמור להיות השחקן הזה ואין לו מחליף באמצע. לכן שוב כל מה שישאר לנו זה למסור לערן לוי.

13-Sep-2014, 11:01
הודעה: #26
לצערי אי אפשר לצפות למשהו אחר ממה שראינו במשחקי המבחן.

כמו שאמר נדב צנציפר ב "יציע העיתונות" ההרכב של נתניה מה שעולה היום לבלומפילד זה הרכב לרדת ליגה. אז נכון שחסרים לנו 2 שחקנים (קנדה וקאיודה) אבל קבוצה שעולה ליגה צריכה קודם כל לחשוב על הגנה חזקה ופה מזרחי טעה. אני לא חושב שסרג'י זה שידרוג וגם לא שמעון הרוש. בואו נקווה לצאת אופטימים מהמשחק הזה
13-Sep-2014, 12:59
הודעה: #27
אתמול היה כיף לשמוע את רועי דניאל תשובות ישירות ומסודרות בלי לחץ ברוך שובך ואלי תן לו לדברר אותך וניפגש שוב כמו שנה שעברה בסוף העונה בחגיגות

Sent from my iPhone using Tapatalk
13-Sep-2014, 14:40
הודעה: #28
חבל לי על דודו. היו כן צריכים לדעתי לעביר אותו בבקרה ולתת לו צאנס. ממילא משלמים לו משכורת עד דצמבר. על פניו נראה לי בעיה כספית ולא ענייני פציעה/יכולת. חבל.
13-Sep-2014, 14:45
הודעה: #29
הבנתי שאי אפשר להעביר חוזה עד ינואר לכן אולי זו בעיה משולבת לא יודע. בכל מקרה הרושם הוא שהוא מתקשה לרוץ

13-Sep-2014, 14:58
הודעה: #30
אז זהו שאולי יפתיע ויהיה כדאי להשאיר אותו עד סוף העונה. לא ינסו לא נדע.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים