שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
עו"ד גיל לב, מנכ"ל מכבי נתניה הודיע לבעלי המועדון אלי שגב על החלטתו לפרוש מתפקידו
07-Sep-2014, 22:11
הודעה: #21
RE: עו"ד גיל לב, מנכ"ל מכבי נתניה הודיע לבעלי המועדון אלי שגב על החלטתו לפרוש מתפקידו
המון בהצלחה לגיל לב בדרכו החדשה! איש יקר שתרם רבות למכבי נתניה. במקרה עבד איתי חבר קרוב שלו. גיל איש ישר כמו סרגל. החבר שלו היה מספר לי שהוא היה מבקש ממנו כרטיס(ובנושא הזה פשוט בא לי להקיא ממה שקורה בקבוצה הזו לאורך שנים) והוא היה אומר לו שהוא מוגבל ולא יכול לעזור... לעומת אחרים שמסתובבים עם סטפות ואנשים חסרי בושה שמחכים לכרטיס הזמנה כמו מסכנים גם כשהכרטיס עולה 20 ש״ח. פשוט מחליא!
בחור מוכשר מאוד שבכל מקום שיעבוד ירוויח משכורת גבוהה יותר ממה שהרוויח בנתניה.
לא מכיר אותו, מעולם לא פגשתי אותו. שוב מאחל לו הצלחה, ואומר לו תודה מכל מכל הלב.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes עידן444's post:
אלון (0707-0909-2014201420142014)
07-Sep-2014, 22:19
הודעה: #22
RE: עו"ד גיל לב, מנכ"ל מכבי נתניה הודיע לבעלי המועדון אלי שגב על החלטתו לפרוש מתפקידו
ומי יערוך חוזים מול שחקנים ומי יערוך הסכמים בין אלף ואחד גורמים ? רועי דניאל ? יצטרכו להביא עורך דין והוא יקח כסף לפי חוזה ועוד כסף יילך לאיבוד שלא קשור לתקציב שחקנים

והשאלה שלי למה האוהדים גורמים לאנשים טובים להתרחק מהכדורגל ?
07-Sep-2014, 22:23
הודעה: #23
גם רועי דניאל הוא עורך דין שמתעסק בתחום.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
07-Sep-2014, 22:28
הודעה: #24
ואז יאמרו שהוא מרוויח 50 אלף שקל חחחחח כמו גיל לב אין סוף לענין תמיד ימצאו איך ללכלך על מי ומה בעלי תפקידים
07-Sep-2014, 22:29 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Sep-2014 על ידי 22:30 דוד חטב.)
הודעה: #25
RE: עו"ד גיל לב, מנכ"ל מכבי נתניה הודיע לבעלי המועדון אלי שגב על החלטתו לפרו...
(07-Sep-2014 21:54)פיליפצוק כתב:  אני כתבתי ביום שישי שהחזרה של יוסי מאור לעניינים לא תתבצע ללא ביצוע שינויים.
השינוי הראשון הוא החזרתו של רועי דניאל לתפקיד המנכ"ל.
כאשר זה קרה לא היה לגיל לב למה להישאר ( הוא לא יעבוד הרי תחת רועי דניאל) והוא הודיע על התפטרותו.

קראת נכון את המפה סה"כ צפה את העתיד...האמת היו בו המון יתרונות אך כמו כולנו גם כמה חסרונות ביום שנפרדים אני חושב שבסה"כ תרם ...וצריך להגיד תודה !
מה גם שאני לא זוכר הרבה פשלות שלו... פרט לסיפור תמיר כהן ... ואולי גולסה...

רק מאיפה יביאו עכשיו כסף לפיצויים?
07-Sep-2014, 22:30
הודעה: #26
היה גם טיבי שהרתיח את יאמר
07-Sep-2014, 22:55 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Sep-2014 על ידי 22:56 עידן444.)
הודעה: #27
טיבי עשה דבר שגובל בפלילים. אייל ברקוביץ התייחס לנושא בעבר ואמר שאם הוא לא היה בן אדם טוב אנשים היו הולכים לכלא על המהלך שעשו שם... אבל הוא החליק את זה... כנראה הבין שהכל לטובה וגם ככה עם אחד כמו יאמר הוא לא היה יכול לעבוד לאורך זמן...
07-Sep-2014, 22:58
הודעה: #28
לא נראה לכם שסתם לבנאדם נמאס ובא לו לעבור הלאה ? זאב אתה עושה מחבורת אוהדים לפחות הקונגרס האמריקאי ... האוהדים הבריחו את תשובה את יאמר את לב ואת שגב ... תבין שלאנשים לפעמים נגמר והם מחפשים אופקים חדשים כל עוד הם יכולים. משכו היום את שגב ב103 בלשון, כרגיל הוא אמר כמה דברים שהשתיקה יפה להם, אבל גם שהוא ביקש מגיל לב להשאר איש אמונו וגיל פשוט החליט שדי. זכותו. להגיד יפה תודה ואני בטוח שהוא יעזור לא מעט כשיבקשו ממנו.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
07-Sep-2014, 23:24
הודעה: #29
(07-Sep-2014 22:28)זאב רווח כתב:  ואז יאמרו שהוא מרוויח 50 אלף שקל חחחחח כמו גיל לב אין סוף לענין תמיד ימצאו איך ללכלך על מי ומה בעלי תפקידים

גיל לב לא הרוויח 50 הוא הרוויח טיפל'ה יותר
07-Sep-2014, 23:33
הודעה: #30
(07-Sep-2014 22:58)טל.מ כתב:  לא נראה לכם שסתם לבנאדם נמאס ובא לו לעבור הלאה ? זאב אתה עושה מחבורת אוהדים לפחות הקונגרס האמריקאי ... האוהדים הבריחו את תשובה את יאמר את לב ואת שגב ... תבין שלאנשים לפעמים נגמר והם מחפשים אופקים חדשים כל עוד הם יכולים. משכו היום את שגב ב103 בלשון, כרגיל הוא אמר כמה דברים שהשתיקה יפה להם, אבל גם שהוא ביקש מגיל לב להשאר איש אמונו וגיל פשוט החליט שדי. זכותו. להגיד יפה תודה ואני בטוח שהוא יעזור לא מעט כשיבקשו ממנו.

אתה רואה,גם אני מסכים איתך...Big Grin
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים