תכירו את יוסי מזרחי, המאמן הכי אנדרייטד בכדורגל הישראלי
|
19-Apr-2014, 18:52
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: תכירו את יוסי מזרחי, המאמן הכי אנדרייטד בכדורגל הישראלי
עפ"י כרטיס הביקור של השחקן הזה, נראה שהוא שווה את ההימור עליו.
לגבי ליפניה, אין לי ספק שאפשר וצריך להשתדרג בעמדה הזו. לגבי טופי, דילמה, דילמה,דילמה, צריך להביא מישהו באמת טוב כדי לשחרר אותו. |
|||
19-Apr-2014, 19:17
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Apr-2014 על ידי 19:44 טל.מ.)
הודעה: #12
|
|||
|
|||
אני אחזור על זה בפעם המיליון. אין מגן ישראלי שיכול לשדרג את טופי. פשוט אין. תמצאו מישהו טוב ממנו בהתקפה תמצאו חור בהגנה. אני אשמח לקבל שמות ראליים.
ועוד הערה קטנה למי שמפנטז על אלעד גבאי - גבאי חתם בחיפה לחוזה של 3 או 4 שנים. גבאי משתכר בחיפה כ160 אלף דולר לעונה. גבאי לא שיחק כמעט כל השנה. שחר לא ישחרר אותו , ראו מקרה כל שחקן אחר שחתום בחיפה אלא ישאיל ( מין הסתם גבאי ירצה את כספי החוזה, שחר לא ירצה לשלם וכל שאר הירקות הסלט הרגיל של חיפה ושחר). אנחנו באמת צריכים לוותר על טופי כדי לקבל מתנות מפוקפקות משחר ? מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
19-Apr-2014, 19:51
הודעה: #13
|
|||
|
|||
אולי זה.
המגן הצרפתי אנתוני סקראמוצינו מועמד לנתניה http://www.one.co.il/Article/13-14/1,2,8,0/232349.html אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
19-Apr-2014, 19:52
הודעה: #14
|
|||
|
|||
בספורט 5 כתוב שהוא מגן שמאלי.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
19-Apr-2014, 19:54
הודעה: #15
|
|||
|
|||
גם שמאלי אנחנו צריכים.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
19-Apr-2014, 19:56
הודעה: #16
|
|||
|
|||
(19-Apr-2014 19:17)טל.מ כתב: אני אחזור על זה בפעם המיליון. אין מגן ישראלי שיכול לשדרג את טופי. פשוט אין. תמצאו מישהו טוב ממנו בהתקפה תמצאו חור בהגנה. אני אשמח לקבל שמות ראליים. אתה שוב קופץ לפני הזמן, לא שמעתי אף גורם רישמי שאמר שטופי משוחרר ולא ראיתי עד כה מחליף ראוי עבורו, אז בוא נמתין. |
|||
19-Apr-2014, 19:58
הודעה: #17
|
|||
|
|||
לא יתעסקו בזה עד הגמר ובצדק.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
19-Apr-2014, 19:59
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Apr-2014 על ידי 20:01 טל.מ.)
הודעה: #18
|
|||
|
|||
אף גורם רשמי - נכון. באופן לא רשמי כנראה שנאמר ואני מסיק את זה מכל אתרי הספורט כי בכולם זה נכתב. גם אייל פה מטפטף את זה ויש לי תחושה שלמרות שהוא לא שם הוא יודע דבר או שניים.
בכל מקרה אני הגבתי לאלו זרים צריכים להשאר פה . לדעתי קאיודה וטופי טובים לליגת העל. ליפנייה בספק רב. (19-Apr-2014 19:54)amir כתב: גם שמאלי אנחנו צריכים. לא החתמנו אחד ? אנוס דאבור ? מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
19-Apr-2014, 20:07
הודעה: #19
|
|||
|
|||
(19-Apr-2014 19:59)טל.מ כתב: אף גורם רשמי - נכון. באופן לא רשמי כנראה שנאמר ואני מסיק את זה מכל אתרי הספורט כי בכולם זה נכתב. גם אייל פה מטפטף את זה ויש לי תחושה שלמרות שהוא לא שם הוא יודע דבר או שניים. טל,בבקשה על תייחס לי את מה שאני לא ראוי לו, אתה ואחרים יודעים יותר מימני,כי אני לא יודע כעיקרון,את שאני כותב,אני כותב וממש לא מטפטף! ולגבי ימני/שמאלי,טופי הגיע לנתניה כמגן שמאלי. |
|||
19-Apr-2014, 20:14
הודעה: #20
|
|||
|
|||
איך אני יודע יותר ממך ... ?
טופי אכן הגיע כמגן שמאלי אחרי השחרור של מעבי והעובדה שבן הרוש לא היה בשל אז לתפקיד. הוא הגיע כשמאלי כי הוא יכול לשחק בשני הצדדים אבל הוא ימני וזה הצד הדומיננטי שלו. כשבן הרוש השתלט לאט לאט על הצד השמאלי טופי עבר ימינה לסירוגין ביחד עם ליאור ראובן. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים