שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ברוכים הבאים
12-Feb-2018, 12:54
הודעה: #11
RE: ברוכים הבאים
בולשיט!
קבוצה כשרונית, מלהיבה לפרקים, מהנה את האוהדים ואת הצופה הנייטראלי - כן.
קבוצה לאליפות - ממש לא.
[/quote]

אתה יודע מה ממש לא בולשיט. הפסדנו נקודות מול קבוצות שלא מגרדות את עשירית הכשרון שיש בנתניה. אז אולי לא אליפות אבל בטח המקום שלנו לא ריאלי. אני באמת בכל ליבי טוען שאם היו לנו מאמנים שיותר חושבים על לנצח מאשר לצאת נחמדים היינו היום עם הרבה יותר נק. בוא תסביר לי אתה את ההגיון כשאתה ב10 שחקנים להוציא שני שחקני קישור שעושים הגנה ולהכניס במקומם שני שחקני התקפה ? לגמור את המשחק ..? 10 דק לסוף קשה להרוג ? איזה מאמן לא סוגר את המשחק בשלב הזה, מבזבז זמן , לוקח לדגל הקרן ? רק בנתניה 5 שחקנים יוצאים למתפרצת ב10 שחקנים כמה דק לסוף .. הקבוצה הזו בלי דיע גם ככה מתקשה . וזה מה שמעצבן יותר מהכל . תהיו חכמים ראבאק ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
[/quote]

תחליט אליפות או מקום יותר גבוה?
הקבוצה השנה גם ככה לא יכולה להשתתף באירופה אז מקום 3 או 4 או 5 תכלס לא משמעותי חוץ מניפוח החזה.
קבוצה בלי שני מגינים טובים (לא אגיד אפילו איכותיים), בלי עומק בסגל, בלי כמעט ספסל, בלי חלוץ ברמה, בלי הרבה שחקנים עם ניסיון בליגת העל (שלא יעשו במכנסיים במאני טיים) ואם תקציב שחקנים לא גבוה, לא יכולה להיות אלופה וגם לא להתמודד עד הסוף אז צא אתה וחבריך מסרט המדע בדיוני שאתם חיים בו.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
12-Feb-2018, 13:05 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Feb-2018 על ידי 13:06 טל.מ.)
הודעה: #12
ברוכים הבאים
(12-Feb-2018 12:54)פיליפצוק כתב:  בולשיט!
קבוצה כשרונית, מלהיבה לפרקים, מהנה את האוהדים ואת הצופה הנייטראלי - כן.
קבוצה לאליפות - ממש לא.

אתה יודע מה ממש לא בולשיט. הפסדנו נקודות מול קבוצות שלא מגרדות את עשירית הכשרון שיש בנתניה. אז אולי לא אליפות אבל בטח המקום שלנו לא ריאלי. אני באמת בכל ליבי טוען שאם היו לנו מאמנים שיותר חושבים על לנצח מאשר לצאת נחמדים היינו היום עם הרבה יותר נק. בוא תסביר לי אתה את ההגיון כשאתה ב10 שחקנים להוציא שני שחקני קישור שעושים הגנה ולהכניס במקומם שני שחקני התקפה ? לגמור את המשחק ..? 10 דק לסוף קשה להרוג ? איזה מאמן לא סוגר את המשחק בשלב הזה, מבזבז זמן , לוקח לדגל הקרן ? רק בנתניה 5 שחקנים יוצאים למתפרצת ב10 שחקנים כמה דק לסוף .. הקבוצה הזו בלי דיע גם ככה מתקשה . וזה מה שמעצבן יותר מהכל . תהיו חכמים ראבאק ..

[/quote]

תחליט אליפות או מקום יותר גבוה?
הקבוצה השנה גם ככה לא יכולה להשתתף באירופה אז מקום 3 או 4 או 5 תכלס לא משמעותי חוץ מניפוח החזה.
קבוצה בלי שני מגינים טובים (לא אגיד אפילו איכותיים), בלי עומק בסגל, בלי כמעט ספסל, בלי חלוץ ברמה, בלי הרבה שחקנים עם ניסיון בליגת העל (שלא יעשו במכנסיים במאני טיים) ואם תקציב שחקנים לא גבוה, לא יכולה להיות אלופה וגם לא להתמודד עד הסוף אז צא אתה וחבריך מסרט המדע בדיוני שאתם חיים בו.
[/quote]

אני רואה שקמת חד .. אני האחרון באוהדים כאן שחי בסרט. אבל אני רואה לנגד עיני שבוע אחרי שבוע קבוצה פראיירית ומאמנים נאיביים.

חטב - אני יודע שאביב התעייף ולכן הוחלף אבל כשיש לך את בראנקו וויקי על הספסל לא חייבים להכניס את ריביירו או רוזנסקי . לרוזנסקי למשל יש כשרון אבל הוא נמנע מכל מגע פיזי.. יש לו נוכחות של שחקן נערים., ומה לעשות שהמשחק פה הרבה יותר אגרסיבי ממה שהורגל אליו ? ריביירו עושה דברים נחמדים באגף שלו אבל הוא זה שצריך להחליף קשר הגנתי ? 7-10 דק לסוף תוותר על ההתקפה תכניס עוד בלם ותשמור על הניצחון . מה האסון הגדול ?

מרקו רויס - לא מילה גסה !
12-Feb-2018, 13:13
הודעה: #13
ברגע שהיינו בעשרה שחקנים ריביירו היה צריך להיות החילוף הראשון בתור חלוץ בודד במקום קייטה
זו טעות של הצוות המקצועי
איך רוזנסקי יכול לייצר יתרון כלשהו בעמדת החלוץ? בעשרה שחקנים כל ההתקפות צריכות להתבסס רק על מהירות
12-Feb-2018, 13:59
הודעה: #14
[/quote]

אני רואה שקמת חד .. אני האחרון באוהדים כאן שחי בסרט. אבל אני רואה לנגד עיני שבוע אחרי שבוע קבוצה פראיירית ומאמנים נאיביים.

[/quote]

אתה מפיל הכל על המאמנים כאילו יש לך פה גלקטיקוס עם תקציב שחקנים של 80 מיליון ש"ח.
כולם רוצים אליפות ותארים אבל נראה לי שאיבדת קצת את האיזון בין הרצוי למצוי.
עם 10 מיליון שקל תקציב שחקנים אי אפשר לקחת אליפות או להתמודד באמת עליה, גם אם הליגה חלשה וגם הקבוצות הגדולות לא בשיאן.
לגבי פרייארים/נאיבים אז אם לא הבנת עד היום, סלובו את ברדה הם מאמנים שלא מאמינים בלסגור משחקים/להתבנקר, זו תפיסת עולמם וככה הם פועלים.
12-Feb-2018, 14:56
הודעה: #15
ברוכים הבאים
נכון ככה הם פועלים וככה אנחנו מפסידים נקודות. המשחק הוא דינמי ודברים משתנים ואי אפשר לא להגיב ולהמשיך בדיוק כל פעם באותה הדרך יקרה מה שיקרה. זה טפשי. ההפלה על המאמנים היא לא בגלל שהם לא הכניסו את הכוכב שלנו ב80 מיליון יורו.. רק למה לא להכניס בלם בדקות הסיום על חשבון שחקן התקפה , שיעזור לסגור. לא קשור לתקציב . בראנקו וויקי היו על הספסל.

The following 1 user Likes טל.מ's post:
יניב (1212-0202-2018201820182018)
12-Feb-2018, 16:08
הודעה: #16
ברוכים הבאים
בונקר זה לא ב DNA של הקבוצה הזו וטוב שכך, לראות את האוטובוס שיוסי אבוקסיס מחנה אצלו ברחבה זה מה שאתה רוצה לראות?

Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk
12-Feb-2018, 16:28 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Feb-2018 על ידי 16:29 אופיר34.)
הודעה: #17
(12-Feb-2018 14:56)טל.מ כתב:  נכון ככה הם פועלים וככה אנחנו מפסידים נקודות. המשחק הוא דינמי ודברים משתנים ואי אפשר לא להגיב ולהמשיך בדיוק כל פעם באותה הדרך יקרה מה שיקרה. זה טפשי. ההפלה על המאמנים היא לא בגלל שהם לא הכניסו את הכוכב שלנו ב80 מיליון יורו.. רק למה לא להכניס בלם בדקות הסיום על חשבון שחקן התקפה , שיעזור לסגור. לא קשור לתקציב . בראנקו וויקי היו על הספסל.

אנחנו לא מדברים פה על מדעים מדויקים. זה לא פיזיקה ולא מתמטיקה. אחד ועוד אחד לא תמיד שווים בכדורגל שתיים.
לא חושב שבראנקו היה מציל את המצב אתמול ובטח לא ויקי. שאתה מכניס עוד בלם ועוד מגן שאתה ב 10 שחקנים אתה עלול רק להחמיר את מצבך ולהגדיל את הסיכויים שלך לקבל גול.
כל מה שזה יוצר זה משחק יותר נסוג, יותר הסתגרות , יותר לחץ של היריב ויותר התקפות. עם קישור מעובה ושמירה על מערך לא הגנתי אתה יכול בשקט גם לנצח משחקים כאלה.
אתמול שיחקנו בחצי שעה האחרונה יותר מידי נסוג. נלחצנו אחורה מידי ולא לחצנו את סכנין למרות שהם שיחקו בלי קישור בכלל. קצת יותר תעוזה ולחץ יותר גבוה עליהם ואנחנו כובשים עוד שער או שניים אתמול.
12-Feb-2018, 16:35 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Feb-2018 על ידי 16:38 אלדד.)
הודעה: #18
לא יודע מה עבר לקייטה בראש כשהוא בועט מ30 מטר לשער כשיש לו 3 אופציות מסירה יותר טובות, אפילו אם היתה לו את הבעיטה של ערן זה לא מצדיק לעשות דבר כזה

ולמה לבעוט מזווית קשה לשער במקום לחפש אופציית מסירה, עם כל הכח שלו הוא לא מסוגל לעבור שחקן
12-Feb-2018, 17:18 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Feb-2018 על ידי 17:22 טל.מ.)
הודעה: #19
ברוכים הבאים
(12-Feb-2018 16:08)משה.ד כתב:  בונקר זה לא ב DNA של הקבוצה הזו וטוב שכך, לראות את האוטובוס שיוסי אבוקסיס מחנה אצלו ברחבה זה מה שאתה רוצה לראות?

Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk

כשאני רוצה לנצח ? אז מצידי גדוד טנקים. אני לא מצליח להבין את אלה שמעדיפים לשחק יפה ופתוח עם 10 שחקנים ועוד בדקות הסיום , לא משנה נספוג או לא.. מה מטרת הענין ? 3 נק או שכולם כולל כולם יהנו ..? מתנס או מקצוענות ?

(12-Feb-2018 16:28)אופיר34 כתב:  
(12-Feb-2018 14:56)טל.מ כתב:  נכון ככה הם פועלים וככה אנחנו מפסידים נקודות. המשחק הוא דינמי ודברים משתנים ואי אפשר לא להגיב ולהמשיך בדיוק כל פעם באותה הדרך יקרה מה שיקרה. זה טפשי. ההפלה על המאמנים היא לא בגלל שהם לא הכניסו את הכוכב שלנו ב80 מיליון יורו.. רק למה לא להכניס בלם בדקות הסיום על חשבון שחקן התקפה , שיעזור לסגור. לא קשור לתקציב . בראנקו וויקי היו על הספסל.

אנחנו לא מדברים פה על מדעים מדויקים. זה לא פיזיקה ולא מתמטיקה. אחד ועוד אחד לא תמיד שווים בכדורגל שתיים.
לא חושב שבראנקו היה מציל את המצב אתמול ובטח לא ויקי. שאתה מכניס עוד בלם ועוד מגן שאתה ב 10 שחקנים אתה עלול רק להחמיר את מצבך ולהגדיל את הסיכויים שלך לקבל גול.
כל מה שזה יוצר זה משחק יותר נסוג, יותר הסתגרות , יותר לחץ של היריב ויותר התקפות. עם קישור מעובה ושמירה על מערך לא הגנתי אתה יכול בשקט גם לנצח משחקים כאלה.
אתמול שיחקנו בחצי שעה האחרונה יותר מידי נסוג. נלחצנו אחורה מידי ולא לחצנו את סכנין למרות שהם שיחקו בלי קישור בכלל. קצת יותר תעוזה ולחץ יותר גבוה עליהם ואנחנו כובשים עוד שער או שניים אתמול.

כובשים עם מי ?
אביב 2 שערים
קוגבנייה 3 שערים .

זה מה שהיה על הדשא. ואכן האחד שוב הדביק כדור למשקוף החביב עליו והשני החטיא 1:1. אז למצבים שלנו הגענו פשוט אין לנו שחקני הכרעה טובים מספיק. להכניס עוד בלם שיעזור לסגור ולהוריד את קוגבנייה לאמצע ולשחק 5:4 ל7-8 דק - אף אחד לא ימות מזה. לשחק הכי פתוח והכי כייפי אפשר גם. סכנין עכו אשדוד ורעננה מודים לנו עד היום ..

12-Feb-2018, 17:26
הודעה: #20
היה צריך להוציא את קוגבנייה ולהכניס את ווארגוץ'
היה צריך להוציא את ספורי ולהכניס את כחלון
שלח תגובה