על מה ולמה עסקים נופלים.
|
01-Feb-2016, 13:41
הודעה: #11
|
|||
|
|||
על מה ולמה עסקים נופלים.
(01-Feb-2016 13:22)אייל ס כתב:(01-Feb-2016 12:55)mordii2 כתב: ברור אבל חשוב לי כי כולם מבלבלים תמוח לעלות את הנוער וכו אתה מכיר מלפנים ומאחור את הנוער של נתניה וזה סתם מעניין מה אתה חושב מכבד את הרצון שלך אבל דוקא בימים קשים כאלו הפורום זקוק לאנשים כמוך עם ניסיון וידע רב ולא רק לקללות והחרמות בכול מקרה רק בריאות Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
01-Feb-2016, 14:02
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: על מה ולמה עסקים נופלים.
(01-Feb-2016 13:22)אייל ס כתב:(01-Feb-2016 12:55)mordii2 כתב: ברור אבל חשוב לי כי כולם מבלבלים תמוח לעלות את הנוער וכו אתה מכיר מלפנים ומאחור את הנוער של נתניה וזה סתם מעניין מה אתה חושב ובגלל הדברים האלה בדיוק אני נוטה להעריך אנשים שמוכנים להכנס לקן צרעות הזה כשהם יודעים איזה מחיר כבד הם עלולים לשלם (וכמו שאנחנו רואים שהם טועים הם משלמים בריבית). לא יודע אם יש פה אחד בפורום הזה (ובאחרים) שהיה מוכן לעבור את כל מה שעוברים אלה שמתעסקים בענף הזה (מיעקב שחר ועד אוסידון וכל מה שבינהם) |
|||
01-Feb-2016, 14:06
הודעה: #13
|
|||
|
|||
אופיר,את דעתי על תפיסת עולמך סיכמת בפעם האחרונה שהייתי כאן ברצון שלי לחיות מעט בלאללנד שלך.
לשים את יעקב שחר ואוסידון באותו פוסט,זו עילה לתביעת דיבה/לשון הרע. |
|||
01-Feb-2016, 14:19
הודעה: #14
|
|||
|
|||
על מה ולמה עסקים נופלים.
(01-Feb-2016 12:55)mordii2 כתב: ברור אבל חשוב לי כי כולם מבלבלים תמוח לעלות את הנוער וכו אתה מכיר מלפנים ומאחור את הנוער של נתניה וזה סתם מעניין מה אתה חושב לעלות עם הנוער זה שם קוד. אף אחד לא מתכוון לעלות עם הנוער. ומה עם הנוער? ירדו ליגה? ולקבל תבוסות זה יכול לעשות טוב למישהו? ובשביל להשתחרר מחוזה צריך למצוא מישהו שיקלוט את השחקנים. בקיצור, בגדול זה שם קוד לשילוב צעירים מסוגו של אביב אברהם, סייף פאדול, דין גל, ולא הרבה מעבר... Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
01-Feb-2016, 14:24
הודעה: #15
|
|||
|
|||
RE: על מה ולמה עסקים נופלים. | |||
01-Feb-2016, 14:30
הודעה: #16
|
|||
|
|||
עידן יש לך טעות
דין גל שוער שבספסל ישב ברק לוי זיו מגן ימני שבספסל ישב וורד טגה מגן שמאלי שהרוש ישב ביציע מישצ'נקו לשחרר תמורת חצי מליון יורו חחחחחח ברצינות חסן ופאדול שישחקו חיימוביץ' שיישב ביציע קישור אחורי : לוגסי ופירס אם יסכים להישאר עונה הבאה אביב אברהם ושחמזה יישב ביציע בנבנישתי כי הוא לא אשם בכלום איציק כהן והילד החלוץ יש קבוצה לא רעה שיכולה לרוץ ולהתחשל |
|||
01-Feb-2016, 14:33
הודעה: #17
|
|||
|
|||
על מה ולמה עסקים נופלים.
(01-Feb-2016 14:02)אופיר34 כתב:(01-Feb-2016 13:22)אייל ס כתב:(01-Feb-2016 12:55)mordii2 כתב: ברור אבל חשוב לי כי כולם מבלבלים תמוח לעלות את הנוער וכו אתה מכיר מלפנים ומאחור את הנוער של נתניה וזה סתם מעניין מה אתה חושב שלא יהיה לך ספק לרגע- האנשים האלה נמצאים בכדורגל מבחירה ונהנים מזה- אחרת לא היו. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
01-Feb-2016, 15:06
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(01-Feb-2016 14:06)אייל ס כתב: אופיר,את דעתי על תפיסת עולמך סיכמת בפעם האחרונה שהייתי כאן ברצון שלי לחיות מעט בלאללנד שלך. אל תהיה בטוח שתפיסת עולמך עדיפה... יש גם תחום אפור. אצלך זה או שהולכים בדרך שלך או שאתה מוקצה. לצערנו, תפיסת העולם שלך לא רלוונטית לכדורגל הישראלי ולכל מי שסובב אותה ולא יכולה להתיישם כי פה כולם חפיפיניקים ומעגלי פינות. אני עם כל הקושי משלים עם זה ועדיין מייחל ליום שיגיע לפה האיש שינקה הכל ויביא משהו אחר( ועדיף שישראלים לא יהיו חלק מזה), ואין לי בעיה שגם לזה תקרא ללאנד. ושמתי את שחר ואוסידון ביחד בכוונה להדגיש את הקצוות. בסופו של דבר עם כל הביקורת, הסיבה שאתה לא רוצה להיות בפנים היא בדיוק מה שקורה לאוסידון עכשיו. אתה יכול להגיד שכיר, חיפש ג'וב טוב, חיפש כותרות וכו'... הוא עכשיו סופג אש ( ובצדק אולי) שאתה פחדת לספוג ( גם בצדק מבחינתך ) Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
01-Feb-2016, 15:28
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-Feb-2016 על ידי 15:33 אייל ס.)
הודעה: #19
|
|||
|
|||
אופיר,אתה קראת באיזה שהו מקום שכתבתי/אמרתי/הצעתי את תפיסת עולמי?
כל שאמרתי,שהבנתי שמקומי לא כאן,שזה פוגע בעסקי/משפחתי ובעיקר באני שלי...ובחרתי לזוז הצידה,בלי לעשות מהומות/בלי לבוא בטענות(מעבר לאוהד ממוצע). זה לא מפריע למנהל/יו"ר/בעלים הנוכחי להוציא הודעות פעם אחרי פעם שכל מה שקורה הוא באשמת כאלו שהיו ואינם עוד....ומי שבקשר איתי(בדיוק כמוך) יודע,שמהר מאוד אני מנפנף אותו,כי אין לי שום עיניין להוציא את "הצהוב" ובטח לחזור למעורבות כזו או אחרת. לא פחדתי או פחדתי לספוג ביקורת,לא היה לי עיניין(ושוב אתה יודע את זה ממקור ראשון) לעשות לעצמי "האוטינג" לא הייתי צריך את זה/אני נהנה להשתזף במקומות אקזוטיים ולא לאור הזרקורים/העסקים והעיסוקים שלי לא דורשים את חשיפתי. גם בתקופת שגב וגם בתקופת אוסידון אנחנו זוכים לחובבי עיתונאים מושבעים ולכן,אין קשר בין מה שכתוב שם למציעות בדינמיקה בין חובבי העיתונאים לעיתונאים יש דרך/שיטה...ואנחנו נהנים מימנה. |
|||
01-Feb-2016, 21:56
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-Feb-2016 על ידי 21:58 זאב רווח.)
הודעה: #20
|
|||
|
|||
אייל מה זה שווה כל מה שאתה אומר אם אתה יכול ומסוגל אבל לא עושה כלום ?
אם היית מוכן לקחת באותם תנאים את מכבי נתניה במקום אוסידון היה על מה להתקשקש אבל אתה לא מוכן כל הזמן משחק אותה את הקשה להשגה כאילו שאתה נהנה לראות את האוהדים סובלים אז כל הכבוד כבר שנתיים שאתה נהנה מאוד ולא התכוונתי שתביא כסף מהבית אלא לנהל את מכבי נתניה בלי שיעשו נזקים ובורות כספיים ושתהיה בליגת העל להבדיל מאוסידון |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים