כל מי שמכבי נתניה יקרה לליבו, חייב להתייצב בצו 8 בכיכר
|
13-May-2015, 21:13
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-May-2015 על ידי 21:15 פיליפצ'וק.)
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: כל מי שמכבי נתניה יקרה לליבו, חייב להתייצב בצו 8 בכיכר
לא מייאש אף אחד.
לא מנטור של אף אחד לא אבא ואמא של אף אחד. שכל אחד יעשה מה שבא לו. מעריך כל אחד ואחד שמקדיש דקה מזמנו החופשי בשביל המועדון ועתידו. יחד עם זאת אני לא "חי בסרט מדע בידיוני" כמו אחוז גבוה מהחופרים פה. רוב רובו של הקהל יש לו דברים נוספים בחיים חוץ ממכבי נתניה עם כל הכבוד והאהבה והערכה. לילדים בבית ספר, תיכון ולחיילים ג'ובניקים בלי יותר מידי דאגות ומחויבויות בראש יש את הזמן במהלך השבוע והם יהיו הדומיננטיים בהפגנה הזו. לציבור הבוגר היותר שיש לו דברים קצת יותר כבדים ממכבי נתניה על הראש, זה קצת יותר קשה לפנות זמן למכבי נתניה חוץ מיום שבת. ובלי קשר למה שכתבתי, אני באמת לא מבין מה מטרת ההפגנה, מה היעדים, למי היא מכוונת, מה רוצים להשיג. עיריית נתניה לא צריכה לממן את מכבי נתניה ואיש עסקים שירצה להשקיע, הפגנה כזו או אחרת זה לא מה שיביא או ימנע ממנו להגיע. |
|||
13-May-2015, 21:42
הודעה: #12
|
|||
|
|||
(13-May-2015 21:13)פיליפצוק כתב: לא מייאש אף אחד. אתה מייאש גם אם לא עושה את בכוונת זדון. כשמעלים תגובות בפייסבוק\פורום\רדיו\כל מדייה אחרת ,מהסגנון של "לא יבואו יותר מ-300" או "200 יהיה הישג" אם תרצה או לא אתה כבר מוריד 100 איש ממצבת כח האדם. דברים כאלה נכנסים לתת מודע של האנשים ופשוט מורידים את הרוח מהמפרשים. תרצה או לא ,הצטברות של אמרות כאלה פוגעת בכל הדבר החשוב הזה שאוהדים מנסים להרים. ולא קונה את ה "יש דברים קצת יותר כבדים ממכבי נתניה על הראש". בוודאי שיש ואף אחד לא ביקש מהורה להשאיר את הילד בגן בגלל מכבי נתניה או מזוג לבטל את חתונתם או מחולה שצריך ניתוח לדחות אותו למועד אחר. יש פה מועדון כדורגל שחשוב ואהוב ע"י לא מעט אנשים במדינה הזאת. המועדון נמצא נכון להיום בצומת דרכים גורלית ,וכן ,הפגנה רצינית עם כמות מרשימה של אנשים יכולה לייצר את הבאז ולהרים את הנושא לסדר היום הציבורי. ואף אחד לא ביקש וגם לא יבקש מעיריית נתניה שתהפוך לבעלים של הקבוצה . זה לא המטרה. מה שכן דורשים מראש העיר הוא להפעיל את קשריה והשפעתה על מנת למנוע מצב "שבירת הספורט" שלה תשאר בירה בלי קבוצת כדורגל... נשמע לי לגיטימי לחלוטין וגם נכון. אז אני מציע לך ולכל אחד אחר שעתיד המועדון חשוב לו לפנות שעה מזמנו ולהפגין לפחות נוכחות. אי אפשר רק לקטר כל היום מאחורי המקלדת ופעם אחת שמנסים להרים משהו מתחילים להשבית שמחות ולספר לנו סיפורים.\ מבחינתי, אוהד אמיתי צריך להיות נוכח בהפגנה הזאת. |
|||
13-May-2015, 21:50
הודעה: #13
|
|||
|
|||
יותר נכון לקרוא לזה"מפגן כוח".
"הפגנה" -נשמע שלילי |
|||
13-May-2015, 21:51
הודעה: #14
|
|||
|
|||
כמו שאייל כתב פה מקודם, עדיף לא לצפות כדי לא להתאכזב.
|
|||
13-May-2015, 22:11
הודעה: #15
|
|||
|
|||
נכון מאוד.
עדיף לבוא( מי שיכול) ולא לדבר כל כך לפני.. |
|||
13-May-2015, 22:14
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-May-2015 על ידי 22:14 אלון.)
הודעה: #16
|
|||
|
|||
אף אחד לא מצפה, בטח ובטח לאחר תגובות כאלה. גם אם אתה לא בא, אתה יכול להגיב אחרת.
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
13-May-2015, 22:35
הודעה: #17
|
|||
|
|||
רועי דניאל חייב לבטל את אימוני מחלקת הנוער ובי״ס לכדורגל להגיע , כבר יהיו 500 לפחות שיביעו הזדהות עם המאמנים והמנהלים שעובדים ללא שכר בשביל שלילדים האלה תהיה מסגרת...
|
|||
The following 1 user Likes דוד חטב's post: nitzan (1313-0505-2015201520152015) |
13-May-2015, 22:52
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(13-May-2015 21:13)פיליפצוק כתב: לא מייאש אף אחד. עיר כמו נתניה שתשאר בלי קבוצת ספורט אחת מובילה זה ביזיון גדול, ועוד במשמרתה של ראש עיר שממתגת את העיר כעיר ספורט זו שערורייה! מדהים לגלות שאפילו בהפועל ב״ש, שיש לה בעל בית יציב, יש הקצבה מעירית ב״ש יותר מאשר בנתניה. אז תסלחו לי- זו כן חובתה של העיריה במשבר הזה לקחת פיקוד- ירושלים- כדורגל וכדורסל תל אביב- קבוצות מובילות בכל תחום ספורט חיפה- כדורגל וכדורסל ראשל״צ- כדוריד וכדורסל אשדוד- כדורגל וכדורסל פ״ת- כדורגל חולון- כדורסל באר שבע- כדורגל אם מכבי נתניה מתפרקת- נתניה- כלום!!! ספורט בקריסה בעיר הספורט! אני אעשה את מירב המאמצים להגיע ויש לי שני מכשולים רציניים- עבודה והאישה- מקווה לדלג מעל שניהם ולהגיע- וגם אם יהיו 10 אנשים - תפרגנו לאנשים שאיכפת להם ומנסים! אם אתם לא יכולים לבוא זה לא אומר שלא איכפת לכם אבל מי שיכול ואפילו עם מאמץ קטן - שיגיע! |
|||
The following 2 users Like עידן444's post: shraga (1414-0505-2015201520152015), אלון (1313-0505-2015201520152015) |
14-May-2015, 7:43
הודעה: #19
|
|||
|
|||
מכבי נתניה לא תתפרק ולא תיעלם, כנס לפרופורציות.
בתסריט הכי גרוע היא תלך לפירוק ותתחיל את העונה הבאה במינוס 9 ותילחם על ההישארות בליגה. אם היא לא תצליח אז בעונה שלאחריה נהיה בליגה השנייה וזה לא משהו חדש בשביל מכבי נתניה, עולים יורדים, עולים יורדים. אם אין כסף, אי אפשר להמציא אותו אז זה מה שיש, תורידו ציפיות עד שיבוא טייקון ויצעיד את הקבוצה בחזרה לקידמת הבמה. |
|||
14-May-2015, 8:50
הודעה: #20
|
|||
|
|||
בזה אני מסכים. היא לא תיעלם ולא תתפרק.
כל הסלוגנים על העלמות והתפרקות מטרתן אחת - להעלות את הנושא לסדר היום. גם מי שכתב את שורות המחץ האלה יודע בתוך תוכו שמחיקה מהמפה לא תהיה פה. מצד שני, לא לפעול ולזלזל באירועים מהסוג שיהיה היום בערב זה פשוט חוסר הבנה בצורה שבה ניתן להזיז דברים. אם כולם ידברו ויתנהלו בצורה הזאת ו 100 איש יגיעו אז באמת למחרת הכל ישכח, אבל אם יהיו בכיכר 3000-4000 זה כבר יכול לייצר קצת יותר באז והתעניינות בציבור. מאד מצער שככה מתייחסים ליוזמות של אוהדים שמנסים להזיז פה משהו. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים