שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
רווח, מה עם פוסט לקראת משחק המוקש ביום שישי???
05-Feb-2017, 16:10
הודעה: #51
RE: רווח, מה עם פוסט לקראת משחק המוקש ביום שישי???
(05-Feb-2017 10:03)טל.מ כתב:  
(05-Feb-2017 9:39)פיליפצוק כתב:  כי את זה הכי קשה לעשות.

לנגוח מול פקעת שחקנים שקופצת איתך או לסחוט פאול בשארית החמצן שיש לך בגוף נראה לי לא פחות קשה. אני באמת מכבד ואוהב את ערן לוי אבל בואו לא נגזים. כמו ששינה יכול היה לנגוח לעמוד ההרמה יכלה ללכת החוצה , בדיוק כמו הבעיטת עונשין רבע שעה קודם. זה לא וואן מאן שואו זה רחוק שנות אור משם

Sent from my iPhone using Tapatalk

אכן קשה לסחוט עבירה בשארית החמצן... או לנגוח מול פקעת שחקנים, גם בשארית החמצן...
אבל לערן לא היתה בעיה של שארית חמצן, הוא אולי מוגבל בגלל הפציעה, אבל הרבה חמצן הוא לא שרף במשחק הזה, גם יחסית ל"ערן לוי" בריא.

ולגבי הויכוח בתחילת הפוסט...
יהודי וערבי יושבים יחד בתא בכלא בלילה הראשון ומתחילים לדבר.
הערבי שואל את היהודי על מה הוא יושב וכמה קיבל.
היהודי אומר שהוא יושב 20 שנה על נסיון רצח, אבל השופט אמר לו שאם היה מצליח, היה מקבל מאסר עולם.
אז הערבי עונה, וואלה, גם אני קיבלתי 20 שנה, על נסיעה ללא אורות. השופט אמר שאם זה היה בלילה, הייתי מקבל מאסר עולם...

אי אפשר להשוות את היחס שמקבלים יהודים וערבים מהשלטונות, מבתי המשפט, מהתקשורת ובכלל.

גם צריך לזכור שליהודים מקימים (בכל הארץ, לא רק ביהודה ושומרון) שכונות חדשות ואפילו ערים חדשות. במגזר הערבי לא נותנים היתר בניה לפרגולה.
אני לא טוען שהם מתנהגים כראוי, שהבניות שלהם חוקיות, שהם צדיקים גדולים או שנבחרי הציבור שלהם פועלים כנדרש כדי לאשר תמ"אות ותב"עות וכו', אבל בתכלס, דוחפים אותם לכלל עבירה בזה שאין להם שום דרך חוקית לפתור את בעיות הדיור.

ולכל מי שרוצה להתחיל לצווח כמו תרנגולת היסטרית "שמאלני שמאלני", אין לזה קשר. יש פה אזרחים שאמורים להיות שווי זכויות (אליבא דז'בוטנסקי לפחות) והמדינה לא נותנת להם שום פתרון

מפגר אבל אופטימי
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: רווח, מה עם פוסט לקראת משחק המוקש ביום שישי??? - אריאל - 05-Feb-2017 16:10

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים