מזרחי , הולצמן , שפיגלר הביתה- הגיע זמן הבני לם
|
14-Jan-2015, 14:27
הודעה: #16
|
|||
|
|||
RE: מזרחי , הולצמן , שפיגלר הביתה- הגיע זמן הבני לם
אני צפיתי את החורבן מאז האליפות האחרונה ב 82
גם בפנזין גם בקופסא וגם בנתניהנט תמיד הייתי ותמיד אהיה למען שחקני העבר ששימחו אותנו ונתנו לנו את הכיף הכי גדול בחיים לעומתך שאתה מתהפך כמו קרפ ( חביתית צרפתית ) תמיד היית בעד עטר תמיד היית בעד בנין תנין תמיד זרמת עם הזרם אני לא חושב שמזרחי מאמן לא טוב הוא אחד הטובים בארץ , אבל כשאומרים לבן אדם לבנות בניין באוויר שלפחות יקיימו מינימום של להביא לו את המלט וחומרי הבניין למעלה ...כשלא מתנהלים נכון המאמן הוא הראשון לספוג אש ...ושוב אתה יכול לדבר על אלי שגב עד שבוע הבא בנתיים הוא ממשיך להזרים יותר כסף ממך ... לגבי שפיגלר אתה צדקת הרבה צדקו ואני טעיתי וזה קורע אותי ושבר את ליבי לא לגבי הרכבים זה שטויות אלא לגבי מה שחיים בר אמר ויש הבדל גדול בין חיים בר לחרטטן כמוך שמדבר בלי סוף על כל אחד ומלכלך בלי סוף על כל מה שזז , ושוב אתה כמו הפלשתינים ( אין עם כזה ) אתה חושב שאם בכל פוסט תכנה אותי בכינויי עיתונאים זה יהפוך לאמת ? טוב שלפחות לגבי בני לם אתה עקבי ואני מסכים איתך שבני לם ולא קשטן ולא רוני לוי יכול להציל אותנו רק תמשיך להיות טיפה גבר ותתמוך בקריאה לחתימת חוזה עמו לשנתיים וחצי , אם הוא הציל אותנו מגיע לו ... אם לא הציל חובה לתת לו לשקם את הקבוצה בלאומית ולהחזיר אותה תוך עונה לליגת העל ולפתוח איתה בליגת העל עם תקציב לפחות כמו שזכו בו עטר תנין ומזרחי |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים