סף השבירה הכי נמוך של מכבי נתניה לדורותיה
|
04-Dec-2014, 1:04
הודעה: #1
|
|||
|
|||
סף השבירה הכי נמוך של מכבי נתניה לדורותיה
רציתי לפתוח עם עידו לוי בלם של שום דבר , רציתי לפתוח גם עם עמית בן שושן לא חלוץ לא קשר לא שחקן , אבל יש יותר מדי נקודות גרועות שלא מספיק היכן אתה רוצה לשים דגש זה אף פעם לא רק זה .
אני יודע זאת עונה ראשונה אחרי עליית ליגה ויש הרבה חוסר ביטחון אבל אני נזכר בעונת מוטי איווניר - לוי - מלמיליאן , גם בעונה ההיא סף השבירה היה גבוהה יותר . 7-1 נגד מכבי חיפה הביאו את מלמיליאן חזרה לקבוצה , פעמיים 4-0 זה לא פחות חמור זה פשוט ביזיון . תיכף תגידו כסף משכורות יוסי מזרחי זה הכל ושום דבר מהעינינים האלו אנחנו פשוט לא קבוצה אין להט , אין מסירה אחת מדוייקת , שחקנים לא יודעים לשחק עם הגב לשער , שחקנים לא יודעים לעצור אפילו כדור קיבינימט . רק דבר אחד אני רוצה לשאול את יוסי מזרחי , יש לך המון בעיות , יש לך הרבה כאבי ראש , יוסי רק שאלה קטנה למה שחקני מכבי חיפה ראשונים לכל כדור ? אנחנו רוצים לראות פעם אחת העונה את שחקני מכבי נתניה ראשונים לכל כדור , עזוב תוצאה עזוב טבלה ראשונים לכדור . בשיא הרצינות אם השחקנים לא נותנים מינימום על המגרש אני נהנה מגרשומוב , תנו לצעירים לשחק , דיע סבע היה הכי טוב בנתניה , תן גם לאביב אברהם , הם יילחמו הם יהיו ראשונים לכל כדור . טעות ראשונה הרוש ועידו לוי , טעות שניה הרוש השוער , טעות שלישית עידו לוי ....מתי יהיה משחק בלי טעויות בהגנה ? |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
הודעות באשכול זה |
סף השבירה הכי נמוך של מכבי נתניה לדורותיה - זאב רווח - 04-Dec-2014 1:04
RE: סף השבירה הכי נמוך של מכבי נתניה לדורותיה - nitzan - 04-Dec-2014, 10:06
RE: סף השבירה הכי נמוך של מכבי נתניה לדורותיה - אריאל - 04-Dec-2014, 10:37
RE: סף השבירה הכי נמוך של מכבי נתניה לדורותיה - עידן444 - 04-Dec-2014, 10:49
סף השבירה הכי נמוך של מכבי נתניה לדורותיה - טל.מ - 04-Dec-2014, 11:02