שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי נתניה - הפועל קריית שמונה
29-Dec-2018, 23:43 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Dec-2018 על ידי 23:45 זאב רווח.)
הודעה: #7
RE: מכבי נתניה - הפועל קריית שמונה
ניצחון למרות המאמנים ....
החלטה אומללה לעלות עם בורשטיין המגן שמאלי , לא מבין מה הם מוצאים במגן הזה , לפעמים להודות בכשלון קשה מאשר להפסיד משחקים בגללו . נכון למרות בורשטיין ניצחנו , אבל בשביל לשחוט את השחקנים האחרים על מנת להבטיח ניצחון שהיה אמור להיות הרבה יותר קל ????

גיא מלמד חוץ מהבישול לא עשה שום דבר , בצ'יראי היה טוב אבל ראבק כמה אגואיסט יכולנו לפחות עוד 2 שערים לכבוש אם לא האגואיזם שלו ....
כחלון הפתיע אותי לטובה במשחק הגנה מצוין הלוואי וימשיך ככה
קניקובסקי באנקר בהרכב שחקן פשוט משכמו ומעלה , אביב אברהם שוב שפך לאגר אחרי 60 דקות . איפה אתה יניב מדר ??
עלי מוחמד שוב שחקן מצוין ההצעה שלי אם אפשר גם עליו 2 מליון יורו לא להמתין אלא אם כן הוא מעונין להאריך חוזה לעוד כמה שנים .

דודי תירם מתחיל להראות שהוא הבלם הכי יציב בנתניה , וארגוץ' היה לא רע בכל מצב אני מעדיף את טים הויבך אבל מוכן לוותר על שניהם תמורת טל כחילה .
רק שאלה לכל 10 השחקנים שנשארו על המגרש , חוץ מגולן אלקסלסי למה אתם לא נשכבים על הדשא ומשחקים אותה שנתפס לכם השריר ?? זה מה שהקרייה עשתה נגדנו כשהפסדנו להם בקרייה , לפעמים אין מה לעשות אלא להתנהג כמו מניאק !!!

השופט שוב היה גרוע מחמיר עם נתניה ומתנהג ברחמנות עם הקרייה ....עד מתי זה יימשך ???
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מכבי נתניה - הפועל קריית שמונה - זאב רווח - 29-Dec-2018 23:43

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים