אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון
|
18-Dec-2018, 8:48
הודעה: #5
|
|||
|
|||
RE: אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון
דווקא בשיטה של התקבצות בחצי שלנו מתפרצות זה דבר מתבקש וחוזז כמו כפפה ליד .
כל פעם שתקפנו העונה הפסדנו כי אין לנו את הכלים של עונה שעברה לכן השיטה משתנה . גם אני בעד מגן שמאלי זר ובתנאי שיהיה ברמה גבוה , אבל אם לא נמצא אז מה ? אני מקווה מאוד שאנחנו כבר יודעים איזה שחקנים להביא בחלון ההעברות ולא להתחיל לחפש בינואר מקווה מאוד שזוויטי עשה עבודה רצינית אם לא אז למה להחזיק סקאוט ? . טל כחילה בינוניות ? הוא יותר טוב מוארגוץ' ומהויבך יחד . אני בעד ישראלי כמו כחילה על עמדת זר כמו וארגוץ' או הויבך , זה לא שוארגוץ' או הויבך הם חיים בר או לואיש מארין הם בהחלט בינוניים לליגת העל . לגבי זר שישי ....אם זה המגן ניחא אבל רצוי לשחרר את קוגבניה ולהביא זר טוב הרבה יותר ממנו בעמדת הקשר מתחת לחלוץ או קיצוני מהיר ושוב מעדיף את פנחס חוזז קיצוני מוכח ולא ניסיונות ... צריך לזכור עוד ענין חשוב גם שאר הקבוצות משתנות בינואר צריך לכלכל את צעדינו גם בהתאם לחוזק הקבוצות האחרות שנמצאות מתחתינו בטבלה . בענין פנחס חוזז אפשר להגיע למתווה עם מכבי תל אביב על מכירה + זכות קניה בחזרה , זה נהוג בליגה הספרדית . לקנות מהם את חוזז במחיר איקס ולומר שאם בעוד שנתיים או יותר ירצו לקנות אותו חזרה יש להם זכות ראשונים במחיר קבוע מראש , ככה הם לא מפסידים דבר . ואנחנו מרוויחים כשרונות צעירים . |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון - זאב רווח - 17-Dec-2018, 21:02
RE: אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון - חזום חזום - 17-Dec-2018, 21:05
RE: אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון - זאב רווח - 17-Dec-2018, 23:12
RE: אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון - חזום חזום - 17-Dec-2018, 23:21
RE: אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון - זאב רווח - 18-Dec-2018 8:48
RE: אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון - חזום חזום - 18-Dec-2018, 16:40
RE: אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון - שימי - 19-Dec-2018, 10:25
RE: אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון - זאב רווח - 19-Dec-2018, 10:55
RE: אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון - שימי - 19-Dec-2018, 15:11
RE: אייל סגל אם אתה מתכנן להחזיר את ערן לוי רק יחד עם בניון - זאב רווח - 19-Dec-2018, 16:45
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים