אייל סגל הגדול מכולם
|
20-Nov-2018, 8:49
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Nov-2018 על ידי 8:58 זאב רווח.)
הודעה: #1
|
|||
|
|||
אייל סגל הגדול מכולם
אם אכן הוא הולך ליישם את תוכנית ברצלונה במכבי נתניה , ולהפוך את מכבי נתניה לקבוצת אוהדיה , הרי שהוא הופך את מכבי נתניה לאימפריה הייטקית של הכדורגל הישראלי .
אין לי את הפרטים מה עובר לו בראש ומה הוא מתכנן ומה הוא יבצע , אבל זה כבר צעד ראשון וזה מאוד מרגש אותי אישית , מקווה שילמד את תוכנית ברצלונה ויישם אותה כראוי ומהר . העיקרון הוא פשוט , כל מניה תימכר בסכום של 10000₪ , כל בעל מניה יוכל לבחור את הדירקטוריון ( הנהלה ) , המניה תוכל להימכר למי שכבר לא מעונין לפי ערכה באותו הזמן , ההנהלה תבחר נשיא לפרק זמן של 3 עונות , הנשיא יצטרך לדאוג למועדון ולקידומו . שזה כולל גיוס כסף , ספונסרים , וכל השאר . ההצעה שלי לא כמו של אייל סגל למכור רק 50% אלא את כל 100% מניות לאוהדים . כי בלאו הכי הנשיא ( בעלים ) ייבחר מתוך בחירת האוהדים , כל נשיא יצטרך להגיש תוכנית מסודרת יעדים ובטחונות כספיים . כל נשיא יצטרך להשקיע במועדון 10% מסך התקציב מכיסו הפרטי ולהשיג את היתרה ...אבל הוא יהיה ערב על שאר 90% התקציב . חברי הדירקטוריון בהתנדבות כמו הנשיא , מנכ"ל בשכר , עובדי משק ומנהלה של המועדון עם כל התנאים . שכחתי לציין שהכסף הזה הוא הבטחון של מכבי נתניה , הוא נשמר בבנק ולא יכול להיות מנוצל לבניית תקציב , אלא לבטחון במקרה בקרה תקציבית . אם ימכרו 10 אלף מניות זה בטחון של 100 מליון ₪ . מה יוצא לאוהדים שקנו מניה ? הנחה בקניית מנוי 50% . מניה אחת לאדם בלבד . אייל אם תוכל בבקשה להסביר מה אתה הולך לעשות אז דבר איתנו כאן בפורום , בכל מה שתעשה שתהיה לך ברכה והצלחה אני בעד !!! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
אייל סגל הגדול מכולם - זאב רווח - 20-Nov-2018 8:49
RE: אייל סגל הגדול מכולם - חזום חזום - 20-Nov-2018, 21:58
RE: אייל סגל הגדול מכולם - שימי - 21-Nov-2018, 11:28
RE: אייל סגל הגדול מכולם - זאב רווח - 21-Nov-2018, 17:51
RE: אייל סגל הגדול מכולם - שימי - 21-Nov-2018, 21:55
RE: אייל סגל הגדול מכולם - זאב רווח - 22-Nov-2018, 11:35
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים