שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אום אל פאחם ירדה, הפועל פ”ת בדרך לליגת העל
04-Mar-2014, 11:12
הודעה: #26
RE: אום אל פאחם ירדה, הפועל פ”ת בדרך לליגת העל
(04-Mar-2014 10:59)אייל ס כתב:  
(04-Mar-2014 10:49)פיליפצוק כתב:  
(04-Mar-2014 7:32)אייל ס כתב:  קוראים לך אפי ישראל בטעות????

לפני שבועיים יוסי נתן לויקי כחלון לפתוח מול אום אל פאחם.
גילוי נאות, לא הייתי במשחק אבל אם שבוע לאחר מכן נעלמו עקבותיו של כחלון, אז כנראה הוא לא הצדיק את הצ'אנס שקיבל.
חוץ מזה, אני לא נמצא באימונים כל השבוע, אבל כנראה שמה שיוסי רואה מאותם צעירים לא מצדיק חולצת הרכב ראשון.
בשורה תחתונה, שחקני בית צריכים לדעת שהם צריכים "לירוק דם" באימונים בשביל לקבל את הצ'אנס בהרכב ולא כל אחד שנותן איזה פס טוב בנוער או שם גול בדקה ה- 90 יכול להיות ב- 11 של הבוגרים.
בנתניה מתלהבים מהר מידי מצעירים, ברוב הפעמים שלא בצדק, מה שגורם גם לאותם צעירים להרים את האף ולחשוב שזה יבוא להם בקלות.
מסכים גם לזה,
אך כל אלו שכניראה "טובים" באימונים ולכן משחקים מתחילת העונה וגורמים לנו להתגעגע לשמות שכבר מזמן רציתי לשכוח לא טובים יותר מאותם שחקני בית ובסיטואציה כזו הייתי מעדיף לראות שחקני בית ולא אותם פנסיונרים שלא מזיזית ת'תחת 90 דקות.

אותם פנסיונרים הביאו אותנו למצב שרק היינו חולמים להיות בו בתחילת העונה,לא בטוח או יותר נכון,בטוח,שלא היינו מגיעים למצב הזה עם שחקני הבית הנוכחים....אני לא נגד שחקני הבית,אבל צריך להרגע עם כל ההיסטריה סביבם.אם היה לנו את הנוער של מכבי ת"א ומכבי חיפה שכל שנה מתמודד על האליפות,הייתי יכול להבין את ההיסטריה לגבי שחקני הבית ובואו נודה,אנחנו אפילו לא מתקרבים לשם...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אום אל פאחם ירדה, הפועל פ”ת בדרך לליגת העל - לואיס מריןןןןןןןן - 04-Mar-2014, 10:34
RE: אום אל פאחם ירדה, הפועל פ”ת בדרך לליגת העל - לואיס מריןןןןןןןן - 04-Mar-2014, 11:34
RE: אום אל פאחם ירדה, הפועל פ”ת בדרך לליגת העל - לואיס מריןןןןןןןן - 04-Mar-2014, 12:21
RE: אום אל פאחם ירדה, הפועל פ”ת בדרך לליגת העל - לואיס מריןןןןןןןן - 04-Mar-2014, 13:07
RE: אום אל פאחם ירדה, הפועל פ”ת בדרך לליגת העל - אלון - 04-Mar-2014 11:12
RE: אום אל פאחם ירדה, הפועל פ”ת בדרך לליגת העל - לואיס מריןןןןןןןן - 04-Mar-2014, 0:15
RE: אום אל פאחם ירדה, הפועל פ”ת בדרך לליגת העל - לואיס מריןןןןןןןן - 04-Mar-2014, 13:09
RE: אום אל פאחם ירדה, הפועל פ”ת בדרך לליגת העל - לואיס מריןןןןןןןן - 04-Mar-2014, 15:19

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים