שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
לא לשחרר את טים הויבך אלא אם כן יש יותר טוב ממנו
23-Oct-2018, 8:59
הודעה: #1
לא לשחרר את טים הויבך אלא אם כן יש יותר טוב ממנו
אני מבין שטים הויבך מאכזב העונה והאמת גם עונה שעברה בפליאוף אכזב , אבל לא רק הוא אשם , כל ההגנה היתה אשמה במשחקים שהיו , כל ההגנה עלתה למעלה ולא רק הויבך , במיוחד במחזור הראשון כשהמגן השמאלי בורנשטיין עלה והפקיר שוב ושוב את ההגנה .
וראה זה פלא בורנשטיין ישב בספסל עם רמזים עבים שהוא ייחתך בינואר אם לא ישתפר וערן אתמול הוא בהחלט לא הפקיר אפילו פעם אחת את העמדה שלו והיה טוב יחסית .

אם יש סיבה לשחרר את הויבך הרי זה רק מבחינה תקציבית , הוא לא בלם גרוע שאי אפשר לסמוך עליו נהפוך הוא בשיטה של אתמול כשכל השחקנים מקובצים בחצי שלנו הויבך יכול להיות הבלם הכי טוב בארץ , כי אין שטח לפתח עליו מהירות .

חוץ מזה אנחנו צריכים לעונה הארוכה 4-5 בלמים טובים וטובים לעשות בינהם רוטציה על מנת שבפליאוף לא נגיע שחוקים וסחוטים כמו עונה שעברה לא משנה באיזה פלייאוף נהיה .

רוצים להחליף את הויבך ? תביאו בלם להרכב הראשון ולא לחפש סותם חורים .

אני מקווה שההגנה ישתפרו גם הויבך וגם אזולאי יחזור לרוטציה , אי אפשר לקטול שחקן בגלל משחק אחד . עכשיו זה הזמן ללחץ טוב על החולצה , כל שחקן יכול להחליף כל שחקן , מלמד אתמול היה חלש מאוד חבל שלא נתנו לגוזלן לשחק הוא היה טוב יותר בדקות ששיחק .

צריך נגד באר שבע להמשיך באותה שיטת משחק להיות מקובצים בחצי שלנו וללחוץ את הכדור בחצי שלנו . באר שבע חייבת לנצח על מנת להדביק את מכבי תל אביב בקרב על האליפות , אנחנו צריכים גם במשחק הזה לשחק חכם , אבל לשפר את היציאה למתפרצות .

להיזהר מההצגות הבכיניות של מליקסון , להזהר מדיע סבע שלנו , ולעקוץ את ההגנה הבאר-שבעית החלשה . אני שמח שהמאמנים הפיקו לקחים והשחקנים השתפרו מעט . הכי חשוב לשמור על צניעות ולהתפוצץ במגרש !!!
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
לא לשחרר את טים הויבך אלא אם כן יש יותר טוב ממנו - זאב רווח - 23-Oct-2018 8:59

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים