שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
המשחק השבת והדאגה שלי לעונה שבפתח
03-Aug-2018, 15:46
הודעה: #1
המשחק השבת והדאגה שלי לעונה שבפתח
המשחק נגד הפועל חדרה צריך להיות כביכול הכי קל על הנייר , אבל הפועל חדרה באה אלינו עם הרוח שהיתה לנו עונה שעברה , לדעתי תהיה הפתעת העונה כי כולם חושבים אותה לבשר תותחים .

צריך לראות במשחק השבת האם הצלחנו להיראות טוב ומסודר בשיטה החדשה של 3-3-4 , התוצאה פחות חשובה , האם ההגנה תתפקד בתיאום ? האם עובדים על מצבים נייחים בהגנה ? בנבדל ? בסגירת המגינים ? בשיטה הזאת יש קשר אחורי אחד ו 2 קשרים תוקפים , משמע שאיילון ירושלמי וג'ק רוז'נסקי צריכים לפתוח לצד הקשר האחורי , מה עם עלי מוחמד ומה עם אביב אברהם ? בהתקפה צריכים לשחק 3 שחקני התקפה , 2 קיצוניים על הקווים וחלוץ מרכזי .
מלדה יכול לשחק את אחד הקיצוניים , גוזלן יכול להיות חלוץ מרכזי , מי יהיה קיצוני שני קוגבניה ??

עדיין לא התחזקנו לעומת עונה שעברה גם נחלשנו ואיני לוקח בחשבון את דיע סבע , אם הוא נשאר זה משנה הכל כולל שיטת משחק .

חסר לנו קשר אחורי אחד לפחות , לשיטת 3-3-4 חסרים 2 קשרים טכניים התקפיים לפחות . מה עם מגן ימני ? וצריך גם עוד לפחות 2 שחקני התקפה מינימום שיכולים לשחק גם קיצוני ימני ושמאלי . שיטת 3-3-4 היתה השיטה הישנה של מכבי נתניה הגדולה .
שיטת היהלום 4-1+3+2 כמעט ולא חסר שחקני חיזוק פרט לחלוץ .

מה מדאיג אותי אם כן ?
הקבוצות האחרות בליגה גם התחזקו מאוד , הפועל חיפה , מכבי פתח תקווה , אשדוד , הפועל תל אביב , מכבי חיפה , מכבי תל אביב , קריית שמונה , באר שבע , ובית"ר עוד תתחזק בהמשך !!!
אף אחד עדיין לא יודע איך ומי תהיה קבוצה חזקה או חלשה מספיק לפתוח לא טוב ויכול להיות כדור שלג שלילי , אם נפתח טוב יכול להיות מקפצה חיובית .
משחק ראשון נגד הפועל חיפה בחוץ מי שלא מפחד מהמשחק הזה שיקום !!!!
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
המשחק השבת והדאגה שלי לעונה שבפתח - זאב רווח - 03-Aug-2018 15:46

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים