שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מי שחושב להשאיר את דיע סבע בנתניה חייב לתרום את חלקו
29-Jun-2018, 1:14
הודעה: #1
מי שחושב להשאיר את דיע סבע בנתניה חייב לתרום את חלקו
אוהדים מפנטזים שדיע סבע ישאר בנתניה , אני טוען שהוא חייב להימכר לחו"ל ועשו כאן טעות לגבי המחיר הזול שדרשו .
אם הוא יביע את רצונו להישאר במכבי נתניה למרות שיש לו חוזה סגור לעוד 3 שנים , יצטרכו לצ'פר אותו ...
בשביל לפתוח שוב את החוזה שלו ולתת לו יותר כסף שאין בלאו הכי , יצרכו כמה גורמים להכניס יד לכיס ולעזור .
א) עיריית נתניה , נכון שהיא עשתה הלוואה למכבי נתניה מהבנק בימי אוסידון , אבל אם היא לא רוצה שהקבוצה תיפול שוב היא חייבת להבין שהבעלים החדש לא יכול לסחוב לבד את הקבוצה עוד הרבה זמן . שמצידי יוסיפו מליון שקל תקציב למכבי נתניה במקום הכספים המבוזבזים על זמרי והופעות קייץ מחשבון משלם המיסים .

ב) שנתיים שבעלי עסקים בנתניה לא תורמים לקבוצה האהודה שלנו , הם חייבים להרים תרומה בכל דרך , זה לא מה שהם יקבלו בתמורה , לתת זה יותר חשוב מלקבל . הם חייבים להתאסף יחד כמה שיותר בעלי עסקים לתרומה למועדון . היעד צריך להיות 5 מליון שקל .

ג) האוהדים צריכים לקנות מנויים היעד גם צריך להיות מינימום 5000-7500 אוהדים . אני מבטיח לכם ביום שיהיו 7500 אוהדים קוני מנויים נילחם על האליפות עד הסוף , אנחנו בדרך צריך רק את עזרתכם להגשים את החלום .

בכל מצב אני לא בעד מכירתו או העברתו להפועל באר שבע אפילו לא בעד השאלתו אלא רק אם לא תהיה ממש ברירה וחייבים את הכסף הזה להתקיים . צריך לדבוק בעיקרון שלא מעבירים שחקנים לליגה הישראלית .
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
מי שחושב להשאיר את דיע סבע בנתניה חייב לתרום את חלקו - זאב רווח - 29-Jun-2018 1:14

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים