שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הגיע הזמן להגיד
21-May-2018, 16:23
הודעה: #10
RE: הגיע הזמן להגיד
(21-May-2018 13:57)אלדד כתב:  
(21-May-2018 13:00)טל.מ כתב:  
(20-May-2018 22:27)אלדד כתב:  
(18-May-2018 19:45)טל.מ כתב:  ערן לוי שחקן מוגבל בתנועה היום . הכדרור שלו ביננו קצת מביך . זה שחקן של עמידה במקום למסירה או בעיטה. כמה אפשר למשוך קריירה של שחקן שלא רץ ..? רגל שמאל אחלה אבל באמת לא הגיע הזמן שנחשב מסלול מחדש ..?

אם אתה מקבל ההחלטות, אתה לא משאיר את ערן בקבוצה בעונה הבאה כי הוא לא מתאים מקצועית?

אם אני מקבל ההחלטות בנתניה אני מחפש לערן מחליף עוד בשנה שעברה. אני לא טוען שאני מדיח אותו או זורק מהקבוצה. אני פשוט מכין אותה ליום שאחרי ואם ערן לא רוצה להשאר בעונה הבאה כבר הייתי אמור להיות עם הפיתרון ביד.

אתה לא יכול לתת לערן להיות על הספסל חצי עונה, אם אתה משאיר אותו בקבוצה אז הוא פותח בהרכב.. מתוך 8 העונות האחרונות ערן לא פתח בהרכב רק ב-30 משחקים.. הוא שחקן שתמיד יעדיף לשחק בדיוק כמו בניון

ואם אתה משאיר אותו למה אתה כותב שהוא מוגבל בתנועה כדרור מביך ומשחק בעמידה, אז תעיף אותו כי הוא לא מתאים לך מקצועית

אני כמחליט מקצועי עושה מה שמתאים לקבוצה ולא מה שמתאים לשחקן כי אחרת חזרנו לנקודת ההתחלה - ערן מנהל את נתניה. וחוץ מזה מה זה השטויות האלה - למה אני כותב שהוא מוגבל בכדרור .. הוא לא מוגבל בכדרור ? אנחנו רואים את אותם המשחקים שהוא מנסה לעבור שחקנים ותמיד מוצא את עצמו בסוף על הדשא בלי הכדור ובלי עבירה ?
העולם הוא לא שחור ולבן - מערן לוי אפשר להפיק עדיין תועלת מבלי שהמועדון נשאר תלוי בו ואח ורק בו. אתה מבין שהוא כבר בן 33 נכון ?

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes טל.מ's post:
זאב רווח (2121-0505-2018201820182018)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: הגיע הזמן להגיד - טל.מ - 21-May-2018 16:23

קפיצה לפורום: