שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי נתניה הפכה לקבוצה ששחקנים צעירים רוצים לשחק בה
25-Apr-2018, 4:55 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Apr-2018 על ידי 5:09 זאב רווח.)
הודעה: #16
RE: מכבי נתניה הפכה לקבוצה ששחקנים צעירים רוצים לשחק בה
רגע אלדד בוא נעשה הפרדה , אין לי בעיה לדבר על עמוס מול אלקסלסי אני אוהב את שניהם.

בענין סבע , יש לו חוזה ששודרג כבר העונה אני מעריך בלי לדעת בכלל שהוא לא מרוויח פחות מ 150 אלף דולר לעונה . במכבי תל אביב ובאר שבע עד העונה יכל להרוויח בכושר הזה גם חצי מליון דולר לעונה . אז דבר ראשון אנחנו וגם סבע חכמים לאחר מעשה .
אתה ואני ואפילו סבע או דראפיץ' לא יכולים לדעת מה סבע יעשה בעונה הבאה.
השחקן רוצה "לטעום" חו"ל , אי אפשר לקלקל לו את החלום שכל כדורגלן חולם להצליח בחו"ל , ראה זהבי במכבי תל אביב חזר למכבי תל אביב רק אחרי שנכשל בפלארמו , אם היה מצליח שם לא היה חוזר ....לבסוף אחרי אובדן אליפות ראשונה העדיף בצדק להרוויח פי 5 לעונה בסין מה שהיום מרוויח פי 30 בסין .
דיע סבע אם יצליח בחו"ל התוספת שתוסיף לו לא תזיז לו והוא יחיה עם חלום שנופץ וגם יהיה חסר מוטיבציה עם סלובו ושי ובלעדיהם .
לכן תמיד עדיף "ללכת " לקראת השחקן אפילו לעודד אותו לצאת לחו"ל לעזור לו במציאת קבוצה טובה ולהרוויח עליו פחות ...למשל ? נגיד שאתה יכול למכור לליגה הרוסית את סבע ב 5 מליון יורו , ואילו לקבוצת מרכז טבלה בליגה הספרדית ב 4 מליון יורו .
כל בעל דעת יאמר לך תמכור לרוסים לא מענין אותי הרצונות של סבע מענין אותי הכסף שאני מקבל ...אבל זאת טעות לטווח הארוך , כשאתה עוןזר לשחקן להגשים את חלומו הרבה צעירים לומדים ממנו "מבינים" שמכבי נתניה היא דלת פתוחה לקידום והצלחה , ואז באים אליך שחקנים צעירים טובים ורעבים ולא כמו אלו שמגיעים למכבי חיפה שבעים בלי מוטיבציה.
מה גם שאפשר להכניס בחוזה יציאה כזה סעיף לטובת מכבי נתניה בכל מקרה שלא יצליח כל קבוצה שתרצה אותו בארץ תצטרך לשלם למכבי נתניה כסף טוב .
בעקרון בסופו של דבר אם אנחנו רוצים להמשיך להתקיים בליגה הראשונה אסור להגיע לסכומים של שכר כאלו .
כמו שטל.מ אמר לא פעם למכור כשהברזל חם ....
לגבי השכר של קייטה לסבע ? ומי תביא במקום קייטה ? מהיכן הכסף ?

לגבי דני עמוס- אלקסלסי
שוער זה תפקיד מיוחד ככל שהוא מתבגר הוא משתבח .
נכון דני עמוס זה לא יצחק ויסוקר שהגיע לנתניה ולקחנו דאבל ...אבל עם ויסוקר שיחקו חיים בר חג'ג' גדי מכנס שרגא בר הגנה לתפארת מדינת ישראל .
יש לדני עמוס פלופים אבל כשאתה שוקל שוער אתה מסתכל על כל המכלול . שזה בטחון להגנה דבר ראשון .
אלקסלסי שוער מוכשר מאוד ראיתי אותו בכל משחק ששיחק בנתניה גם לו יש פלופים כמו לכל שוער , אבל נתינת הבטחון היא הגורם המכריע .
אתה צודק אם תטען שאם לא יקבל הזדמנות מהיכן יגיע הניסיון ?
יש מה שנקרא פאנץ' , לדוגמא כשהגיע שוער ברצלונה מגרמניה הוא היה שוער הרכב ראשון בגרמניה באותה עונה הביאו גם את קלאודיו בראבו , שניהם שוערים מצטיינים אבל בראבו היה שוער נבחרת עם ניסיון ונטע בהגנת ברצלונה בטחון .
שנתיים עברו וברצלונה לא פחדה להחליף את השוער הראשון שלה תמורת הכנסת השוער השני , הימור ? בכלל לא . בזמן הזה של השנתיים בספסל ופה ושם בכמה משחקים השוער הגרמני השתדרג והיום הפך לאחד השוערים הטובים בעולם .
אני מציע לאלקסלסי בשיא האהבה תישאר אל תצא לקבוצה אחרת , תישאר תשתפשף חזק באימונים עוד ועוד כשיגיע הזמן שלך תקבל את ההזדמנות ואז תשרה בטחון על ההגנה והתפקיד יהיה שלך להרבה שנים .
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מכבי נתניה הפכה לקבוצה ששחקנים צעירים רוצים לשחק בה - זאב רווח - 25-Apr-2018 4:55

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים