שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי נתניה הפכה לקבוצה ששחקנים צעירים רוצים לשחק בה
24-Apr-2018, 16:41 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 24-Apr-2018 על ידי 16:47 אלדד.)
הודעה: #6
RE: מכבי נתניה הפכה לקבוצה ששחקנים צעירים רוצים לשחק בה
(24-Apr-2018 16:23)חזום חזום כתב:  אלדד אתה באמת רוצה לשחרר את עמוס? נתן עונה מצויינת.
הייתי משאיר אותו ואת אלקסלסי.
מביא מגן שמאלי זר. מחליף את אחד הבלמים הזרים (לא בקוויאר) בבלם מהיר וזריז. מביא את בן ווהבה במקום תירם. משאיר את כחלון וגולברג.
נראה לי שבגלל הפציעה עלי לא ימכר. משאיר את אולסק וגלזר כאשר רק אחד מהם לפי דעתי צריך להיות הרכב. קניקובסקי זה אחלה אופצייה. גם אליקו באלה הניגרי שחקן עם המון פוטנציאל. ערן נשאר .רוזינסקי עדיין לא תהיתי על קנקנו. סבע ימכר למרבה במחיר. מלדה .חלוץ 9 זר. ועוד שחקן עם אורנטציה התקפית. ושחקנים משלימים כמו טוויטו ועוד כמה מהירים מהלאומית .

לא מוותר על סבע לעונה הבאה ומוכר אותו בסוף העונה הבאה אחרי שהוא שחקן הרכב בנבחרת ישראל. יש סיכוי מעולה בעונה הבאה להיות בצמרת ולעשות עונה לא פחות טובה מהעונה של הפועל חיפה
אם צריך אני משלש או מרבע את המשכורת של סבע רק שישאר ובשביל זה מוותר על קייטה עם המשכורת הגבוהה בקבוצה, ועמוס על המשכורת הנוכחית שלו פלוס השדרוג במשכורת שהוא יקבל פלוס סכום נאה של מכירה אם נממש את האופציה (יהיו הצעות מקבוצות הצמרת בארץ לא? הרי הוא השוער הטוב בישראל.. מכבי חיפה מחפשת שוער )

אם תשאל את מאמן השוערים שלנו שמכיר הכי טוב את שני השוערים ויודע בדיוק את כל היתרונות והחסרונות של כל שוער, האם אלקסלסי יכול להיות שוער ראשון שלנו בעונה הבאה ואם אפשר לסמוך עליו והוא עונה שהוא מתאים והוא לא פחות טוב מעמוס, אז אין ממה לפחד..
במוקדם או במאוחר אלקסלסי יהיה השוער הראשון שלנו אם לא בעונה הבאה אז בזו שאחריה

רק נניח שאם אלקסלסי מבחינה מקצועית יכול להציל רק 90 אחוז מההצלות של עמוס דיינו, מעדיף את אלקסלסי ולהשאיר את סבע ולהשתדרג בהתקפה

ובטוח שגם אתה מוכן לוותר על עמוס בתנאי שסבע ישאר עוד עונה.. האמנם?
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מכבי נתניה הפכה לקבוצה ששחקנים צעירים רוצים לשחק בה - אלדד - 24-Apr-2018 16:41

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים