שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
צריך כבר עכשיו לחשוב על העונה הבאה
09-Feb-2018, 10:40
הודעה: #11
RE: צריך כבר עכשיו לחשוב על העונה הבאה
לגבי עלי אני חושב שאולסק יכול למלא את התפקיד שלו או אביב , נכון לא באותה רמה מבחינת ראיית משחק ודיוק במסירות , אבל בהחלט יכולים למלא את המשבצת שלו .
צריך רק למקסם את המכירה שלו בכמה שיותר כסף ולשים סעיף שאם הוא חוזר לארץ זה רק למכבי נתניה או שנקבל עליו עוד כסף מהקבוצה שישחק בה . גם להכניס בחוזה שעל כל עיסקה עתידית מגיעה לנו כסף .
לגבי בראנקו זאת הפתעה גדולה בשבילי , לא ידענו האם יוכל להסתדר בליגת העל מתברר זליגת העל לא הבדל גדול מהלאומית .

ריביירו ? קוגבנייה ? קייטה ?

אם נשארים דבוקים לגירסא ששחקן זר צריך להיות טוב יותר משחקן ישראלי ....כרגע אף אחד מהם לא עונה לדרישות האלו !!! קייטה הפך מאוד החלוצים הטובים בליגה לשק תפוח אדמה ....כבד , לא חד , לא מאיים , כבוי !!!
קוגבנייה מפוזר מאוד לפעמים אדיש ולפעמים אתה שואל הנה הוא חוזר , משחקן זר אחד האהובים עלי לאחד שלפעמים גורם לי ללחץ דם גבוה , ושוב האם הוא רק פוטנציאל ??
ריביירו כשהגיע חשבתי שיהיה השחקן זר השישי שיחליף את קוגבנייה או קייטה בזמן ששאר הגנת היריב התעייפה ויחתוך אותה כמו סכין בחמאה רכה ...אין לי מושג מה עובר עליו אין לי מושג מה היכולת האמיתית שלו אבל עד עכשיו הוא באמת אכזבה גדולה , הלוואי שיצליח בזמן שנשאר כולנו נשמח משחקן חד ומהיר , לדעתי צריכים לבקש ממנו סך הכל לרוץ עם כדור לצד שמאל ולהסביר לו שלא צריך דריבל רק פס מהיר ומדוייק לחלוץ . או הרמה מדוייקת . הוא לא גולר זה כבר ברור לכל . אבל גם יובל אבידור לא גולר אבל הוא יודע את זה ומשחק במה שהוא הכי טוב במהירות .
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: צריך כבר עכשיו לחשוב על העונה הבאה - זאב רווח - 09-Feb-2018 10:40

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים