(25-Jan-2018 0:10)עידן444 כתב: (24-Jan-2018 23:58)amir כתב: כשמתחילים לדבר איתי על חוסר מזל ולא רק בכדורגל אני מתחיל לדאוג חברה זה לא מזל, זה סגל דליל ולהגיד אין מה לעשות זה הכי קל ובא נגיד שזה השחקנים שהיו היום אז למה משחקים בשיטה כזאת איפה הגמישות למה לשחק ככה שהיום אי אפשר לתקן צריך לשחק על תוצאה למה תורגי יודע להביא קבוצה נחותה לרבע גמר בלי להתאמץ בכלל?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
צודק.
אני כבר מזמן אמרתי שאפשר לשנות בהתאם לכלים.
אבל אין קשר לזלזול שכל הפורום שוצף וגועש עם המילה הזו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
(24-Jan-2018 23:49)טל.מ כתב: המקסימום שניתן היה לעשות זה עמוס חגי ודיא. כל השאר לא יכלו לשחק.
(24-Jan-2018 23:39)עידן444 כתב: (24-Jan-2018 23:16)טל.מ כתב: (24-Jan-2018 23:05)amir כתב: למי יש? לא דברנו על מכבי ת"א חיפה ב"ש מדובר על אשדוד ידידי עם תקציב שלא יותר גבוה משלך.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
אלקה הוא בעלות של מיליון דולר או יורו. גם אנחנו רצינו אותו והתפשרנו על קייטה. אז אולי בגלל המכירה של אוחנה אבל זה נראה שלאשדוד היו/יש יותר אמצעים
לפעמים אתה אשכרה תמים ברמה של ילד בן 3... לא מתאים לך...
(24-Jan-2018 23:38)אלדד כתב: (24-Jan-2018 23:32)moshe. כתב: הזלזול של המאמנים הוא בלתי נסלח.בגביע אי אפשר לתקן,צריך לעלות עם ההרכב החזק ביותר.
חוץ מסבע ואולי גולדברג מה היה אפשר לעשות אחרת?
שום דבר.
אנשים מוציאים קיטור על פארש...
גם זה יעבור.
עלה היום הרכב של מרכז טבלה בליגה לאומית.
וזה קרה בגלל המון חוסר מזל.
זה מה יש.
נו תאיר את עיני ? אני חושב שאני יודע בדיוק מה אני אומר.
טל, אם אתה באמת חושב שגקי בן זקן שם מיליון דולר על שחקן- אז סלח לי- אבל אתה לא יודע מה אתה אומר.
אני לא יודע כלום. אלקה שווה שקל וחצי ונתניה בחרה בקייטה כי חשבה שאלקה לא טוב. יאללה סגרנו.