שלח תגובה 
 
דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הגיע הזמן להגיד את האמת ...
23-Jan-2018, 2:38
הודעה: #19
RE: הגיע הזמן להגיד את האמת ...
(22-Jan-2018 12:34)משה.ד כתב:  
(22-Jan-2018 8:45)לואיס ראזאק כתב:  בנוגע לכך שאין תוכנית ב' - אכן, מסכים לחלוטין וזה צורם וגורם לעונה הזאת לאט ובטוח להפוך לפיספוס רציני. פשוט חבל. מקום 6 אני מאמין שיושג בסופו של דבר, אבל זה באמת מצער כי עם איך שהעונה הזאת התפתחה היה אפשר להשיג כל כך יותר.
בתחילת העונה היית חותם על מקום 6?

Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk

כן, אין ספק. אבל כדורגל והחיים בכלל זה דבר מאוד דינמי ודברים משתנים עם הזמן. זה באמת משהו שקשה להבין? מה לעשות, קשה וכואב לראות את המיקום של קבוצה כמו הפועל חיפה ולהבין ש... ובכן? אם נאמר את האמת? אנחנו היינו צריכים להיות שם אם לא היינו קבוצה כל כך פראיירית.

אגב, בנוגע לקייטה. עד לפני חודש וחצי אנשים כאן הכתירו אותו כזר מדהים, לא? עכשיו הוא פלופ? אני אמרתי מההתחלה שמדובר בזר חביב עד טוב, לא מעבר לזה. אי אפשר לצפות ממנו ליותר מדי. סלובו לא בהכרח נכשל עם הזרים שהביא לכאן, הם בסדר והסחורה שהם מספקים משביעת רצון יחסית.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: הגיע הזמן להגיד את האמת ... - לואיס ראזאק - 23-Jan-2018 2:38

קפיצה לפורום:


משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים