הגיע הזמן להגיד את האמת ...
|
22-Jan-2018, 8:30
הודעה: #5
|
|||
|
|||
RE: הגיע הזמן להגיד את האמת ...
(22-Jan-2018 0:44)אופיר34 כתב: דוד, אתה יודע שאני מחזיק ממך ,ואני גם מסכים עם חלק מהדברים שכתבת אבל בוא לא נגזים ולא נצא מגדרנו (לטוב ולרע). כמה הערות:מסכים לחלוטין עם כל מילה שאופיר כתב. שאפו, זו בדיוק שרציתי לכתוב לדוד חטב. הקטילה של סלובו אינה במקום לחלוטין. לא היה לנו צוות מקצועי כזה המון המון שנים. נכון שיש נפילה ברמת הכושר וברמת הביצוע של השחקנים. וזה תוצר ברור של עומק הספסל, עייפות החומר ואי יכולת להעמיד את ההרכב החזק. השחקנים נותנים מעצמם מעל ומעבר לכושר וליכולת. אתה יוצא בראש חוצות ומגנה את צוות האימון בצורה מעוותת ופוגעת. אין אדם מושלם אבל מה שיש לנו זה הכי טוב ובדיוק מה שחלמנו עליו. חשוב שבמצב שהיינו בו על פי התהום איזה סוג של מאמנים היו מסכימים לעבוד פה? סגנון ושיטת המשחק נקבעים עפ"י מה שיש בסגל. והשיטה הזו הוכיחה את עצמה. כאוהד לא הייתי רוצה לראות סגנון הגנה של 80% ויציאה לעקיצות. מעדיף את הסיכון אבל משחק שבשבילו באים אוהדים לאיצטדיון. משברים יש בכל קבוצה לפרקים בעונה. והם מתאזנים לרוב. ראה מכבי ת"א חסרו לה שני שחקנים וחצי ועם הגל העמוק שלה דישדשה. לצד משחקים של שליטה מוחלטת לאחרונה ניצחה אמש במשחק יבש ולא מרתק ובקושי רב... בקיצור חטב רד מסלובו וחבל ביקורת שמרעילה את הצעירים בטרם יתחילו הקללות ביציע Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
The following 1 user Likes אליהו's post: זאב רווח (2222-0101-2018201820182018) |
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים