שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
כנראה שלא נהיה בפליאוף העליון
22-Jan-2018, 0:59 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Jan-2018 על ידי 1:00 אופיר34.)
הודעה: #7
RE: כנראה שלא נהיה בפליאוף העליון
(22-Jan-2018 0:28)אלדד כתב:  
(22-Jan-2018 0:16)אופיר34 כתב:  ולא אני לא עיוור ולא מתכחש למציאות. הקבוצה בחודש האחרון בנסיגה. האינטנסיביות ירדה בצורה חדה, הקישור שהיה החלק החזק של הקבוצה הרבה פחות דומיננטי, אנחנו פחות מאיימים על השער, משחק הלחץ של הסיבוב הראשון לא עובד, אחוז החזקת הכדור בירידה....

בחודש האחרון או במשחק האחרון?
נגד אשדוד היינו עם 70 אחוז החזקת כדור מקום ראשון בליגה
נגד אשדוד היה אחד המשחקים הטובים שלנו העונה

אלדד ,עם כל הנסיון שלי להרגיע את המערכת בוא לא נחטא למציאות. אשדוד היה חרא של משחק.
מסיום הפגרה היה לנו משחק וחצי שהזכירו משהו מהסיבוב הראשון. זה היה ב"ש ובני יהודה. מלבד שני אלה זה לא המכבי נתניה שראינו בתחילת העונה.

האינטנסיביות במשחק שלנו ירדה פלאים, הקישור שהיה המנוע שלנו הוריד שני הילוכים, אנחנו מאיימים הרבה פחות על השער (ואל תספור לי את הבעיטות טאצ'דאון של ערן מ 50 מטר), אנחנו פחות לוחצים בחלק של היריב. כרגע אנחנו בעיקר חיים על היכולת האישית של דיא, קוגבינה וגם ערן מידי פעם, וזה ממש לא מה שהורגלנו אליו השנה.
אז אני לא חושב שזה קורה כי "למדו אותנו" . זה יותר קשור לעומק הבעייתי שלנו ולחוסר היכולת למלא מקום של שחקני מפתח שנפצעים\מורחקים\חולים וכו'...ידענו מהתחלה שזה יהיה עקב האכילס שלנו וזה מה שקורה.

לא פשוט לשמור על רמה אחידה ומספרים טובים שהמחליפים שלך לקייטה ,עלי ,וורגוץ וצעירי הם שרם,בדש, דודי, גלזר, וקובי מור...
זו לדעתי הבעייה העיקרית (והלא מפתיעה)
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: כנראה שלא נהיה בפליאוף העליון - אופיר34 - 22-Jan-2018 0:59

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים