חלון העברות ינואר מי יבוא מי יעזוב
|
11-Jan-2018, 14:19
הודעה: #116
|
|||
|
|||
RE: חלון העברות ינואר מי יבוא מי יעזוב
(11-Jan-2018 10:49)טל.מ כתב: אני מעביר ביקורת עיניינית ולגיטימית לחלוטין על דרך ניהול המשחק שלהם ולא מאתמול, שדרך אגב יש לא מעט ואפילו הרבה שתומכים בה ואתה עד לזה. אז זה קמפיין סלובו טיפש ? הטיפש הוא מי שזורק את האבן למים ובמקרה הזה זה רק אתה. עיניינית ?? טיפש ,נאיבי, לא מבין מה קורה, מקובע, לא יודע לנהל משחק....זה מאד עינייני.... אחת הביקורות היותר עינייניות שנתקלתי בהם.... עשה לי טובה. אז רב האנשים יתעלמו ולא יגיבו "לביקורת העיניינית" שלך אבל אני אגיב ותצטרך לחיות עם זה. ומיקצועית - שוב, אתה יכול לקחת את המשחק האחרון ולבקר את החילופים (ואולי בצדק) כי בשורה האחרונה התפרקנו ב 15 דקות ,אבל אתה לא יכול להגיד שאם גלזר נשאר באמצע , ערן בחוץ וכחלון בפנים דברים היו נראים אחרת. אתה מניח שכן אבל ממש לא בטוח שזה מה שהיה קורה. אני חושב שהגישה דווקא ב 10 שחקנים לשמור על יכולת התקפית ולא להלחץ אחורה היא גישה נכונה שיכולה להפתיע את היריב ולייצר אפילו נצחון במקרים מסוימים. זה לא הצליח מול מכבי אבל ממש לא אומר שלא יצליח במקרים אחרים. וזה לא עניין של הבנה וניהול משחק זה עניין של השקפה ואסטרטגיה ועם כל הכבוד טל מ. הוא עדייו אוהד שבחיים לא דרך על דשא ועד כמה שידוע לי גם תעודת פרו עוד לא הוציא.... קצת כבוד בבקשה. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים